Kinesiskt gurgelprov för Covid-19 infekterat av mikroorganismer – Per Sikora provtagningsamordnare ej intresserad

-

COVIDKRISEN. Tre mikrobiologer i Sverige fann att alla testade kinesiska gurgelprov för Covid19 var kraftigt förorenade av miljontals levande  mikroorganismer. Gurgelproven ska användas i svenska skolor. Provtagningsamordnare Per Sikora är inte speciellt intresserad, trots de häpnadsväckande fynden.

Videokälla: Frihetochhalsa.se

Bakgrunden är att föräldrar visat oro inför att låta sina barn gurgeltestas för Covid-19 i skolan. Tre erfarna svenska blodanalysterapeuter med utbildning inom biomedicinsk analys och molekylärbiologi fick möjlighet att mikroskopera 17 stycken gurgelprov för Covid-19 producerade i Kina.

Samtliga prov-kit var djupt kontaminerade av levande, aktiva och mobila mikroorganismer. Även levande flagellater och förmodade amöbor hittades i provtagningsvätskorna bestående av påstådd “steril” koksaltlösning avsedd för gurgling.

Syftet är att barn i svenska skolor ska gurgla vätskan och sedan spotta ut lösningen i en annan behållare. Därefter ska testet generera ett negativt eller positivt provsvar för Covid-19.

Analytikerna hade även fått tag på medföljande informationsblad från sjukvårdsområde Västra Götalandsregionen (vgregion.se). Infobladet är rubricerat “Gurgelprov för Covid-19” och avser ett så kallade “direkttest” från Eurofins Scientific (Eurofins.se) en av världens största laboratoriegrupper som erbjuder kemiska och mikrobiologiska analyser. Eurofins analyserar bla livsmedel, dricksvatten, avloppsvatten och gurgelprover. Omsättningen låg 2008 på 633 miljoner Euro. Antalet anställda är ungefär 10.000 personer fördelade i 37 länder.

Producent av de salina lösningarna för gurgelprov är Wuxi NEST Biotechnology Company i Wuxi, Jiangsu, Kina, en stad cirka 40 mil från Wuhan.

Per Sikora regional provtagningsamordnare är inte speciellt intresserad av fynden

Mikrobiologerna som upptäckte kontamineringen ringde upp Per Sikora som är regional provtagningsamordnare för sjukvårdsområde Region Västra Götaland (VGR) och koordinator på Genomiskt medicincentrum Väst ett samarbete mellan Sahlgrenska Akademin, SciLifeLab och Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Per Sikora, koordinator för sjukvårdsområde Region Västra Götaland. Foto: Helena Josefsson för SVT
Bild: Per Sikora, koordinator för sjukvårdsområde Region Västra Götaland. Foto: Helena Josefsson för SVT

Per Sikora visar dock inget större intresse inför de spektakulära fynden. Inte ens när blodanalytikerna påpekar att sjukvårdsregionen utför varken analyser eller stickprov av provlösningarna reagerar Per Sikora med förvåning.

Per Sikora menar att så länge som producenten av prov-kiten följer europeisk kvalitetsstandard finns det inga skäl att varken undersöka eller misstänka kontaminering.

“Ja, nu är det så här att vi litar på de märkningar som våra leverantörer levererar och det är Västra Götalandsregionens hållning att vi litar på våra upphandlade leverantörer som följer de kravställningar och specifikationer som vi har ställt”.

Han säger vidare att regionen inte har några skäl att misstro leverantören och att han inte ens är speciellt intresserad av kontroller, men tillstår att om mikrobiologernas resultat publiceras kan det eventuellt vara intressant.

NewsVoice har nu publicerat ett preliminärt kontrollresultat.

Per Sikora reserverar sig slutligen med orden:

“Men vi har ju inte för vana i sjukvården, överhuvudtaget, att bedriva policy-making utifrån vad som i bästa fall är anekdotisk bevisföring”.

Uttalandet är anmärkningsvärt. Hur kan fynden i gurgelvätskorna som undersökts av utbildade mikrobiloger betraktas som något som “i bästa fall är anekdotisk bevisföring”? (red anm)

Reuters (relaterat): Japan stoppar 1,6 miljoner doser av Modernas covidvaccin efter fynd av metalliska partiklar

Skolbarnen måste skyddas från infektionsrisken

Mikrobiologerna hävdar att det finns mycket goda skäl att ytterligare undersöka om provtagnings-kiten uppfyller aktuella europeiska renhetskrav. Det är dessutom enkelt, snabbt och billigt att utföra stickprov.

Det finns goda argument för kontroller eftersom det handlar om liv och hälsa för de som gurglar med den infekterade provtagningsvätskan.

Region Väst har köpt upp en halv miljon provtagnings-kit som ska användas i skolorna. I nuläget vet ingen vilka dessa mikroorgansimer är och det går inte utesluta att de är sjukdomsframkallande.

Eftersom sjukvårdsregionerna (se lista nedan) i Sverige i och med mikrobiologernas fynd nu är informerade om de potentiellt skadliga gurglingsvätskorna via denna artikel med video uppstår en juridisk situation.

Alla koordinatorer, klinikansvariga och ansvariga på skolorna, som trots denna varning exekverar Covid-19 tester med kontaminerade provkit, kan sannolikt bli föremål för framtida brottsutredningar (red anm).

Videokälla: Frihetochhalsa.se | Text: Torbjörn Sassersson, grundutbildad i mikrobiologi vid Stockholms Universitet, redaktör, News Voice

Relaterat

Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson red.http://www.sasser.net/
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.

66 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

66 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Ulrik Tuvelid
Ulrik Tuvelid
Gäst
17 december 2021 kl 14:31

Sevärd video om den där Sikora https://www.youtube.com/watch?v=tKaEmlpathc

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Ulrik Tuvelid
17 december 2021 kl 16:34

Jätteviktigt scoop i klass med den förnämliga grundartikeln.

Se även denna tråd

Gurgeltesterna innehåller levande organismer!!!

Last edited 11 månader sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
17 december 2021 kl 17:38

rel

Tisdag 11 maj 2021 Framtidens medicin

“VGR: Precisionsmedicin måste samordnasHelgenomsekvensering och andra genetiska verktyg är nu så snabba och billiga att precisionsmedicin verkar vara inom räckhåll. Men stora utmaningar återstår. Koordinatorn Per Sikora i Göteborg vill se mer nationell samordning och större ekonomiska satsningar för att svensk vård ska bli både modern och jämlik.”

https://www.life-time.se/framtidens-medicin/vgr-precisionsmedicin-maste-samordnas/

Scilifelab hjälper vården med coronaprover – Beställde två SAS-plan med materiel

Lars Engstrand berättar att de började förbereda CTMR-labbet för covid-19-testning i början av mars, efter att Karolinska universitetssjukhuset bett dem om assistans med diagnosticeringen. Ungefär 1 ½ vecka senare fick de ett bidrag från Knut och Alice Wallenbergs stiftelse, KAW.

https://www.lifesciencesweden.se/article/view/714147/scilifelab_hjalper_varden_med_coronaprover_bestallde_tva_sasplan_med_materiel

Last edited 11 månader sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
18 december 2021 kl 06:36

AFS 2005:1

MIKROBIOLOGISKA ARBETSMILJÖRISKER – SMITTA, TOXINPÅVERKAN, ÖVERKÄNSLIGHET

Arbetsmiljöverkets föreskrifter om mikrobiologiska arbetsmiljörisker – smitta, toxinpåverkan, överkänslighet samt allmänna råd om tillämpningen av föreskrifterna

Till 16 § om beredskap för åtgärder vid ohälsa och oönskade händelser…………………………….67

https://www.av.se/globalassets/filer/publikationer/foreskrifter/mikrobiologiska-arbetsmiljorisker-smitta-toxinpaverkan-overkanslighet-foreskrifter-afs2005-1.pdf?hl=smitta

Ulrik Tuvelid
Ulrik Tuvelid
Gäst
17 december 2021 kl 09:58
Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Ulrik Tuvelid
18 december 2021 kl 02:48
Boris Dragin
Boris Dragin
Gäst
13 december 2021 kl 01:49

Kommentera en sådan nyhet? I all korthet: En flagrant, häpnadsväckande reaktion från en person i ansvarsställning. Det gäller ju våra BARN!!

Föräldrar – när de ansvariga visar den graden av okunnighet och ointresse när det gäller era barns hälsa måste ni agera själva. Per Sikora känner kanske inte till Försiktighetsprincipen. Sorgligt.

Ingela
Ingela
Gäst
1 december 2021 kl 10:10

På våren 2020 så var leveranser av skyddsutrustning till vården bla munskydd kontaminerade, ej säkerhetsmärkta osv.
Vore ju bra om Per Sikora blev påmind om detta.

Mattias RahmD
30 november 2021 kl 17:05

Intervjun är full med tvärsäkra och specifika påståenden om den nya sk varianten och virologi i allmänhet. Borde kunna bemötas enkelt av en expert. Liknande uttalanden kommer från flera håll, från såväl läkare, virologer och tyckare. Det vore intressant att höra husvirolog Björn Hammarskjölds kommentarer till någon av dessa.

Last edited 1 år sedan by DAVOS-19
leif bengtsson
leif bengtsson
Gäst
30 november 2021 kl 04:05

Kan det vara så som den här killen beskriver avseende vaccinet.
Dvs att Grafenet är det som vi skall akta oss för.
https://www.bitchute.com/video/7nq7eourNOyD/

Har ju läst o hört av många som kollat att det verkligen finns Grafen i vaxet.
Dr.Andreas Noack som berättar i klippet säger att dom här grafenflaken
är knivar som skär sönder blodkärlden. Idrottsmän med högt blodflöde har större problem än vi andra möjligen soffliggare.
Om det finns grafen i vaxet är det väl inte långsökt att gurgelvatten kan innehålla lite av varje.

LeifB

Mattias RahmD
29 november 2021 kl 19:54

Kejsaren har inga kläder. Dags för NewsVoice et. al. att belysa detta.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Mattias Rahm
30 november 2021 kl 05:48

Relaterat bedrägeri (utöver att “Covidviruset” aldrig har isolerats)

Världshälsoorganisationen (WHO) erkänner tyst ett år senare att ALLA PCR-tester utförda vid en 35-cyklers amplifieringströskel (Ct) eller högre är OGILTIGA. 

ALLA så kallade “Bekräftade Covid-19-fall” tabeller över hela världen under de senaste 22 månaderna är ogiltiga.

https://www.globalresearch.ca/fake-science-invalid-data-there-is-no-such-thing-as-a-confirmed-covid-19-case-there-is-no-pandemic/5761960
 
I Sverige är det vanligast att man testar med 45 ggr förstärkningströskel, så i stort sett är alla tester i Sverige ogiltiga, folket som testats positiva har troligen inte varit sjuka! Detta har vi med öppna ögon spridit de senaste 1,5 åren, liksom sanningen om att det inte finns någon Pandemi! Vad säger herr Tegnell nu? Troligen ingenting!

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Mattias Lundin
Mattias Lundin
Gäst
29 november 2021 kl 18:46

Bara sluta!
Vaccinera de äldre och de med underliggande sjukdomar och låt resten av världen fortsätta som vanligt..

G Nordström
G Nordström
Gäst
29 november 2021 kl 12:17

Typiskt svar från en lat överbetald tjänsteman som inte vill utföra något för sin lön utan bara gå omkring och sprätta.

Lars Petersson
Lars Petersson
Gäst
29 november 2021 kl 07:52

https://bakomkulisserna.biz/2021/11/27/varfor-offrar-manniskor-villigt-sin-frihet/
Varför offrar människor villigt sin frihet ?
En förklaring på flockmentalitet

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Lars Petersson
29 november 2021 kl 10:25

Instämmer men kvaliteten i kommentarssektionen är också ett exempel på flockmentalitet utan ordentlig faktakoll och Birgitta och Rickard har en poäng med sitt ifrågasättande.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
29 november 2021 kl 12:02

Visst finns en logik i att kunna ifrågasätta.

Men kanske finns också en enkel logik i att vilja vara anonym?
Kanske vill en biomedicinsk analytiker på erkänt företag inte flagga med sin identitet? Vad vet jag?

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
29 november 2021 kl 12:02

Ursäkta, men vad pratar du om eg. ‘de’ som anfaller oss är väl ‘de’ som ska stå med bevisbördan. Istället får de ‘grönt ljus’ av genomkorrupta ‘politiker’, till censur, forskningsfusk ‘gliider’ igenom som ingenting, ‘lkmbolagen’ går via de korrupta fria från ‘produkt’ansvar osvosv. Är det då Verkligen Vi som blir attackerade, som ska bevisa att ‘de’ som attackerar har fel när ‘de’ så uppenbart har fel. Jag begriper inte hur du skriver, el andra med dyl uppfattning. De som granskat ‘gurgeltesten’ är o förblir biokemister. Lev med det, o resten av den verklighet Vi nu befinner oss i

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  jonnyjonson
30 november 2021 kl 00:20

“..fick möjlighet att mikroskopera 17 stycken gurgelprov för Covid-19 producerade i Kina”
Fick möjlighet – var det ngn annan som bestämde att dom 17 skulle testas eller gick urvalet till som stickprov på en mängd ouppackade kit i en i förväg obestämd sändning.

Misstänksamhet är befogad när det pågår en ständig Kina-mobbning

Vi i altmedierna är föremål för psykologisk krigföring från väst hela tiden.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
30 november 2021 kl 04:26

Håller med, att all ländermobbing (o övr mobbing, aalltid) ska genomlysas grundligen o hindras så mkt det går. Så fort ngn hör div länder, i fuskmedia, då vet man att det är 180grd som gäller (spegelvänt alltså). Men vem som tillhör altmedia el kontrollerad ‘opposition, det vet man bara vid div möten. Som sagt, alla med det minsta kritiska (,positiv el negativ kritik) sinnet i behåll, vet att det pågår ngt ytterligt obehagligt/otäckt via kanylkriget mot Oss Alla. Vi alla måste sätta ned fötterna, riktigt..

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  petergrfstrm
30 november 2021 kl 06:07

Tycker du det Peter!

WHO hoppade över bokstaven xi

Publicerad 28 november 2021 kl 10.18

UTRIKES. Världshälsoorganisationen, WHO, hoppade över bokstaven xi och gick direkt till bokstaven omikron när den nya coronavarianten skulle namnges. Anledningen tycks vara att man inte ville kränka den kinesiske presidenten Xi Jinping.

WHO hoppade över bokstaven xi | Fria Tider

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
29 november 2021 kl 01:18

Här vore kanske passlig att anföra, att det är skillnad på kultur och civilisation!

Peter Andersson
Peter Andersson
Gäst
28 november 2021 kl 21:55

Varför gurgla ,,, räcker det inte med saliven

Peter Andersson
Peter Andersson
Gäst
28 november 2021 kl 21:01

varför ska man överhuvudtaget använda gurgelvatten? Räcker det inte med att spotta i röret

Maria Robertson
Maria Robertson
Gäst
28 november 2021 kl 18:45

Gud så äckligt! Och detta (mikrober o parasiter i koksaltlösningen fr Kina) skall in i små barns munnar o gurgla…och samordnarens svar är rätt likgiltig och avvisande. Inte en enda kontroll av dessa produkter. Fy!

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Maria Robertson
30 november 2021 kl 18:44

Relatera om “sterila” PCR test

Schwarze Fäden (Morgellons) in „sterilen“ Corona-Schnelltest-Stäbchen | Untersuchung mit Mikroskop

Morgelons in PCR Tests

Birgitta
Birgitta
Gäst
28 november 2021 kl 13:02

Var är det preliminära protokollet från provtagningen? För att det ska bli trovärdigt måste ni ange källa?

Rikard
Rikard
Gäst
Reply to  Birgitta
28 november 2021 kl 16:24

Hej.

Bra sagt Birgitta!

Har testerna verkligen gjorts på riktigt är det bara för redaktionen att publicera dessa. Är det verkligen personer som har utbildning och erfarenhet av arbete med mikrobiologi vet dessa dessutom genom vilka akademiska kanaler de kan nå ut med resultaten som minst sagt är häpnadsväckande.

Newsvoice har nu chansen att visa att man är värda att ta på allvar, genom att publicera provresultat, metod och metodologi enligt vedertagen standard.

Fram med bevisen.

Kamratliga hälsningar,
Rikard, fd lärare

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Rikard
28 november 2021 kl 18:17

Varför är detta så viktigt för dig Birgitta-Rikard att lämna ut namn?

Om du läser artikeln framgår att redaktören har grund i mikrobiologi
och därför själv har viss egen sakkunskap på området att bedöma.

citat ur artikeln


 Videokälla: Frihetochhalsa.se | Text: Torbjörn Sassersson, grundutbildad i mikrobiologi vid Stockholms Universitet, redaktör, News Voice”

Vidare har Dr Erik Enby inte låst sig vid någon slutgiltig analys av https://newsvoice.se/2021/06/covid-19-vaccin-levande-mikrober/

Det kanske tom är dumt att låsa sig vid ett provresultat när redan parasitfaunan är så här synligt komplex.

citat ur artikeln


I nuläget vet ingen vilka dessa mikroorgansimer är och det går inte utesluta att de är sjukdomsframkallande.”

Är vätskan avsedd som gurgel vatten eller konserveringsmedel, el?

Vilka analyser måste göras tex smitta, toxicitet, radioaktivitet ?

Menar du att Per Sikora som regional provtagnings samordnare skall få en färdig analys istället för att självständigt utreda tillbudet?

Vore det inte intressant att först få reda på vad FHM kommit fram till i bedömningen av Erik Enbys videomaterial från levande Pfizer “vaccin” ?

Är produkterna en biologisk krigföring eller finns annan förklaring?

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
28 november 2021 kl 23:16

Det finns ingen annan förklaring, än att vad som pågår är biovapenkrigföring mot Mänskligheten. Vissa förstår dock inte detta, du har precis försökt replikera två st. Dock kan de som inte förstår, mkt väl acceptera allt som kommer fr andra hållet, även om det underbyggs av censur, forskningsfusk etc. ‘de’ som styr frimurarna har krattat mane’gen på det sättet att ‘de’ via ‘sin’ stulna finans o kapade ‘media’, ftf försöker styra allt inkl narrativet såklart. Vad gäller ‘gurgelproverna’ är att dessa är kontaminerade fr början för att utslag skall ges, så det ‘lättare skall kunna motiveras’ att injicera våra små. I slutänden är psykopaterna ute efter kontroll över vårt immunförsvar/t-cellsproduktion, som ger livslång immunitet. Vår brandvägg. psykopaternas ‘preparat’ ger endast antikroppar i några månader och därefter ‘nya’ injektioner där varje injektion för varje gång, trasar sönder t-cellsproduktionen allt mer

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
28 november 2021 kl 00:24

Allt kommer upp till ytan nu, folk börjar tina.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/vaccine-scandal-in-slovenia-bottles-have-code-s-for-placebo-vax-or-kill-shot

Man får hoppas på hundrade apan effekten….

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Josef Persson
28 november 2021 kl 01:32

Här har vi själva definitionen av skandalen/mördarkampanjen

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Josef Persson
28 november 2021 kl 03:31

Ruggigt Josef!

Propagandaförtroendet är sen länge förbruka efter alla döda och skadade.

Allt kring “covid” måste ifrågasättas och denna produkt ser ompackad ut.

Varför är påstådd “gurgel” produkt ompaketerad utan fabrikantens instruktion?

Finns Europa godkännande som CE märkning/ ISO märkning?

Skall vätskan verkligen “gurglas” i Sverige enligt tillverkarens anvisning?

Varför har “steril” vätska kontaminering som kan ge falska positiva testsvar/smitta?

Varför reagerar inte Per Sikora på upptäckt medicinsk skandal?

Finns oredovisat syfte att samla DNA/RNA för forskning och personregister?

Liknande produkter (har inte hittat samma förpackning utomlands)

https://www.cell-nest.com/page94?_l=en&product_id=674

https://se.bossgoo.com/member_dasky/inactivation-transport-medium/product-58487443.html

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Josef Persson
28 november 2021 kl 15:38

Relaterat, och mycket intressant från myndigheternas egen statistik.

https://www.youtube.com/watch?v=1dPKwYjtcOo

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Josef Persson
28 november 2021 kl 18:45

Tack Josef!

mer om detta på på svenska

Öystein Rönne # 211 – Bevisen – del 2
Rumble —Var 200:e spruta är livsfarlig. Resten är ofarliga. Men du vet inte vilken som deltagare i EXPRIMENTET.

Dr. Vernon Coleman: Medicinskt bevis att giftsprutan är ”Mord”. Medicinska och ansedda tidskriften Circulation lämnar sådana uppgifter att Coleman anser det.

Orginalplats för denna video:
https://brandnewtube.com/watch/finally-medical-proof-the-covid-jab-is-quot-murder-quot_TWpj5FDYSrjRIsT.html?fbclid=IwAR2rxz0ZT6rgCpyWNDbFhz0B_QSaYYVQUEBP2
Sensationella uppgifter från VAERS-databasen. Var 200:e spruta är mycket giftig. Detta är mao rysk roulette där du som tar injektionen är försökskanin. Denna är också SVENSKTEXTAD (Googleöversatt).
Originalplats för denna video:
https://www.youtube.com/watch?v=1dPKwYjtcOo

https://rumble.com/vptqk3-ystein-rnne-211-bevisen-del-2.html

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Josef Persson
28 november 2021 kl 18:48

relaterat på svenska

Öystein Rönne # 208 – Bevisen!
Rumble —Pfizer visste att injectionerna på barn kan skada och tom döda dem. Dessutom tillstår man att denna injektion är en biovapen. Allt avslöjas i denna video där Stew Peter intervjuar vissllåsaren och forne biotekniska analytikern på Pfizer Maren Kingston.
Originalplats för videon:
https://rumble.com/vpdzot-proof-kids-will-die-pfizer-knew.html

https://rumble.com/vpfbwz-ystein-rnne-208-bevisen.html

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
27 november 2021 kl 21:36

För dessa marodörer är samning, dvs fakta, en lögn eftersom det intervenerar i deras psykopatiska agenda. den sk sikora är bara en av ååtskilliga ordergivna hantlangare, kolla hans blick..den liknar den hos många av hans gelikar

Ingela
Ingela
Gäst
Reply to  jonnyjonson
28 november 2021 kl 07:29

Ja hans blick säger mycket.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Ingela
4 december 2021 kl 05:07

Ja jag skulle räkna fingrarna ordentligt efter att skakat hand med denna tomt stirrande herre! (Per Sikora har nog själv gurglat med saltvatten)

Så här funkar nya gurgeltesterna: ”Lättare göra rätt än fel” UPPDATERAD 22 AUGUSTI 2021PUBLICERAD 22 AUGUSTI 2021

Några veckor försenade, men nu har de levererats från Kina, gurgeltesterna som ska skickas ut till cirka 3 000 skolor i Västra Götaland. Nu ska 20 personer se till att 10 000 provkit om dagen packas om med bland annat en instruktion som översätts till 14 olika språk. Totalt har regionen köpt in en halv miljon tester.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/gurgeltester-for-elever-klara-for-anvandning-sa-har-gar-det-till

Mer om dubbelmoralen bland vaccinfanatiker…

Restriktioner gäller tydligen inte alla… Tegnell föreläste inför 400 pers.
https://bakomkulisserna.biz/2021/12/02/restriktioner-galler-tydligen-inte-alla-tegnell-forelaste-infor-400-pers/

Last edited 11 månader sedan by Magnus Lindgren
Kent Pettersson
Kent Pettersson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
28 november 2021 kl 11:33

Jag gjorde samma reflektion. Man kan undra vad den här galna, stirrande blicken kommer sig av. Läste för några år sedan en bok som heter The Mind Parasites och man kan nästan tro att dessa individer är “besatta” av något.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Kent Pettersson
1 december 2021 kl 19:27

Jaa Kent, vad säger en, kan vara metfysiskt el ‘bara ngn som råkar hrmm ha blivit programmerad’ (el hur dt nu stavas )

Jill A
Jill A
Gäst
27 november 2021 kl 17:00

Vem bryr sig vad Per Sikora säger. Om det är något som inte ska vara där i barnens gurgelprov så gör väl dessa mikrobiologer en polisanmälan och bifogar sina kontrollresultat? Dessutom kommer detta från främmande makt, j-vligt allvarligt om det skulle stämma, får vi kontrollera allt till sjukvården från kina.

Ingela
Ingela
Gäst
Reply to  Jill A
28 november 2021 kl 07:28

Per Sikora måste vara köpt eller arbetar åt frimurarna.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Ingela
28 november 2021 kl 11:31

Men visst torde det vara så, eller bägge delar

Eliza Ellis
Eliza Ellis
Gäst
Reply to  Ingela
28 november 2021 kl 16:53
  • Sikora: Polish and Jewish (from Poland) : from Polish sikora‘titmouse’, ‘coalmouse’, hence a nickname for a small, dark person, or, in the case of the Jewish name, an ornamental name. Compare Czech and Slovak Sýkora (see Sykora).
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Eliza Ellis
1 december 2021 kl 16:41

Öj, maffig inform. Visste jag inte tack o inget förvånar. Men vi vet vem som kastat första stenen/done the first blood. O det inte vare sig kristna, judar, muslimer, buddhister el fr annan religion, utan en ‘grupp’ som kallar sig endera det ena el andra. Står i bibeln, Var vaksam på de som kallar sig..och iinte är det

Hans Lundström
Hans Lundström
Gäst
27 november 2021 kl 13:29

Tänk att folk försöker göra “business ” på våra barns bekostnad!!! Bedrövligt !!!

Fredrik Eriksson
Reply to  Hans Lundström
27 november 2021 kl 18:23

Inom två veckor kommer de som arbetar med vaccineringen mot covid-19 behöva bestämma om vaccinens genetiska sekvenser behöver uppdateras.

-Värre kommer det bli!
-Mycket värre!

Inte någon bra idé att mixtra med människors DNA.
Har aldrig lyckats!

Såsom jag tidigare skrev för 2 år sedan på http://www.korsfrukt.com –“3-4 sprutor sedan kommer vaccinplåstret, ett i realtid uppdaterat vaccin som kommer krävas för att köpa och sälja.” Pyttesmå taggar i form av ett rundat plåster,som innehåller samma verksamma teknologi som i vaccinen.

Ta ditt livs vettigaste beslut!
-Säg nej till denna chimära genetiska proteinbaserade minnes-markör!
-Till alla ni andra!
-Det är risk för eran andliga hälsa och själ.
Själen är minne intellekt och vilja.
Det är DU!
Du är bara inkapslad i ett kroppsligt skal.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Hans Lundström
27 november 2021 kl 23:24

Javisst vill man göra “business” på barn. En av läkemedelsbolagens kassakor. Och tydligen regionernas också. Efter 17:20 i videon.

https://swebbtv.se/w/afz1vBBBnCKxAkzY1Rfxi5

De är så trevliga våra myndigheter!

Kanske blir det barnmisshandeln, och morden, som får svensken att vakna?

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Hans Lundström
28 november 2021 kl 01:38

Den här typen av “business” är uppsåtlig brottslighet som inte skall löna sig.

Öystein Rönne # 212 – De ger sig på våra barn igen!
https://rumble.com/vpvh87-ystein-rnne-212-de-ger-sig-p-vra-barn-igen.html

Flera brottsrubriceringar är tänkbara vid polisanmälan.

Brottsbalk (1962:700)
https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/brottsbalk-1962700_sfs-1962-700

Relaterat

Vaccinationsbevis JO-anmäls, 7200 inkomna
https://bakomkulisserna.biz/2021/11/24/vaccinationsbevis-jo-anmals-7200-inkomna/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Staffan Karlsson
Staffan Karlsson
Gäst
27 november 2021 kl 13:28

Det vore säkert betydligt färre mikroorganismer om man tog vanligt kranvatten och hällde ned lite koksalt och rörde om. Varför köpa saltvatten?

Björn Hammarskjöld
Reply to  Staffan Karlsson
27 november 2021 kl 17:32

Man köper saltvatten för att man litar inte på sin egen verksamhet och att man litar på köpta varor från läkemedelsindustrin.
Det enda man behöver är ett par agarplattor, en där man gör som vanligt, tar med en platinaögla och stryker en platta och en där man tar någon mL och täcker ytan på agarplattan och lägger sedan dit antibiotikaresistenslappar för att se om det finns något antibiotikum som fungerar.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Björn Hammarskjöld
28 november 2021 kl 20:53

 Vad är “steril” koksaltlösning avsedd för gurgling, berikad av ?

Intressant formulering på sid 45

“Berikade salivprover såsom POPS, gurgelprover kan användas på samma sätt som ”rena” salivprover.”

Källa: FHM publikationen 

Provtagning vid PCR-påvisning av SARS-CoV-2 i de övre luftvägarna En litteratursammanställning

https://www.folkhalsomyndigheten.se/contentassets/370e0816bc0a4f179613d6ef74e903d9/provtagning-pcr-pavisning-sars-cov-2-luftvagarna.pdf

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Björn Hammarskjöld
Reply to  Staffan Karlsson
27 november 2021 kl 17:35

Kranvatten får innehålla högst 1 coliform bakterie per 100 mL. Enskild brunn får ha 10 coliforma bakterier per dL

Mattias Karlsson
Mattias Karlsson
Gäst
Reply to  Björn Hammarskjöld
28 november 2021 kl 06:05

Tack Björn, för det du och Linus Noremalm gör för de som blivit av med jobbet pga att vi inte vill ta injektionen. All heder åt er!

Mattias Karlsson
Mattias Karlsson
Gäst
Reply to  Björn Hammarskjöld
28 november 2021 kl 06:16

Hörde att du blev kallad slamkrypare av mediaprofessorn Agnes Wold! Ja, det gäller att inte hamna i Agnes Våld, för då vet vi inte vad som händer med vår hälsa!?

JohnnyD
Johnny
27 november 2021 kl 12:34

Man undrar ju vad ett infekterat gurgelprov ger för utslag i en PCR test?

Sjukvården verkar jävligt slapp, dum och vårdslös. Deras kvalitetskontroll sträcker sig till att lita på att leverantören.

Det minsta man kunde förvänta sig är att köparen kontrollerar produkternas kvalitet och funktion, särskilt läkemedel, innan man använder dem på människor.

Sedan att man reagerar så slappt på så alvarlig information om defekta och potentiellt livsfarliga produkter som undersökts av experter. De skulle naturligtvis genast stoppa all användning och undersöka hela leveransen. Det är borde vara självklart.

Jag är dock säker på att de har en välskriven text på sin hem sida hur bra och säker deras verksamhet är och att de levererar sjukvård av högsta kvalitet.

Benny H
Benny H
Gäst
Reply to  Johnny
27 november 2021 kl 15:46

Det företag jag jobbar på har Toyota som kund och det räcker med att deras kvalitetskontrollanter hittar en dataskylt som klistrats på lite snett för att de ska returnera hela leveransen! Här snackar vi kvalitetskontroll…Och flera gånger om året skickas kvalitetskontrollanter ut till leverantörer för att kolla att reglerna följs annars åker man ut! Inom sjukvården verkar inte ens finnas ett uns av kvalitetskontroll!

Mattias Karlsson
Mattias Karlsson
Gäst
27 november 2021 kl 11:02

Lita på allt som prästen säger, trots att han predikar på latin, lita på allt som politikern säger, trots att han talar över ditt huvud, lita på allt som vetenskapen levererar, ty den är ju rättmärkt! Man häpnar! O, all denna godtro, vad gör detta med oss människor? Varför är lite ifrågasättande och prövande, så fruktansvärt farligt? Sanningen har väll aldrig mått dåligt av att människor undrar och frågar? Snarare främjas och utvecklas vi som människor! Jag mår illa i min andes inälvor av allt detta kompakta motstånd, mot att göra en djupare undersökning av vad som försigår under den fagra ytan. Vaknar själv upp mer och mer ur min törnrosasömn, efter en lång och ostörd sömn i tv-soffan, där bara en sida serveras; tänker en stund i eftertanke, bättre sent än aldrig….!

Last edited 1 år sedan by Mattias Karlsson
Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Mattias Karlsson
27 november 2021 kl 11:52

Det är lugnt nu, Folkhälsomyndigheten har en Shaman i ledningen för “Enheten för beredskap och smittskyddsdiagnostik”

https://www.folkhalsomyndigheten.se/om-folkhalsomyndigheten/organisation/avdelningar-och-enheter/mikrobiologi/

Jag skämtar inte! Enhetschefen heter alltså “Shaman Muradrasoli”.

Jag räknar kallt med att han kommer driva ut de falska “sterila” testvätskorna ur landet omedelbart.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Josef Persson
27 november 2021 kl 15:36

Som av en “händelse” råkar också PCR-test vara rekommenderad metod för att detektera gurgel vattnets misstänkta amöba infektion.

utdrag ur länk:
Smittskydd Västra Götaland, läkarinformation 2019-01-17 

“Amöbainfektion (infektion med Entamoeba histolytica) Smittskyddsläkarnas smittskyddsblad. Anmälnings- och smittspårningspliktig sjukdom. Laboratoriediagnostik Fecesprov, se lokala provtagningsanvisningar.

Vissa laboratorier utför numera riktad PCR-analys för primärdiagnostik av Entamoeba histolytica, till exempel Avdelningen för mikroskopi vid Folkhälsomyndigheten. ”


Smittvägar
Fekal-oral smitta, framför allt från länder i Asien, Afrika och Latinamerika. Smitta sker vanligen via förorenade livsmedel eller förorenat vatten men även från person till person via förorenade händer. Smitta kan även överföras fekal-oralt vid sexuell kontakt. Inkubationstid Troligen beroende av smittdos. Några dagar upp till månader, vanligen 2–4 veckor.”

https://alfresco-offentlig.vgregion.se/alfresco/service/vgr/storage/node/content/workspace/SpacesStore/a7e3bdcf-1e2c-4e31-93a6-fdc1e7450d37/Am%c3%b6ba%20-%20l%c3%a4karinformation%202019-1.pdf?a=false&guest=true

https://alfresco-offen

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Josef Persson
Josef Persson
Gäst
27 november 2021 kl 01:28

“Anekdotisk bevisföring”.

Förlåt, men är inte det lite bättre än obefintlig bevisföring åtminstone?
God tro är ju inte ett bevis, det är god tro, och inget annat.

Och det här är ju så jävla uppenbart så det är sorgligt, Vem som som har ett mikroskop kan ju bara ta det och titta.

Och varför i he… skulle man beställa koksaltslösning från Kina? Finns det inte salt och vatten i Sverige?

Men så verkar ju inte myndigheter särskilt intresserade av vetenskap alls.

https://www.youtube.com/watch?v=pcldzT5SxQc

Krävs en enda riktig journalist, så faller hela “expert” myndigheten. Efter 3 minuter blir det ju parodi.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Josef Persson
27 november 2021 kl 06:15

Otroligt att ingen är intresserad att följa upp dr Enbys upptäckt av mikrober i “vaccin” https://newsvoice.se/2021/06/covid-19-vaccin-levande-mikrober/ och inte heller nu helt synliga sannolika amöbor i medicinskt “sterilt” gurgel vatten.

Skälig misstanke som rimligen borde uteslutas.

Brain-Eating Amoeba-Infektioner: Orsaker Och Symtom
https://www.thesun.co.uk/news/12783035/brain-eating-amoeba-naegleria-fowleri-parasite-fatal/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Marie Andersson
Marie Andersson
Gäst
Reply to  Josef Persson
27 november 2021 kl 20:01

om det bara är vanlig koksaltlösning i gurgeltesterna, måste ju barnen kunna ta med egen koksaltlösning hemifrån och gurgla med om de vill? De som inte vill att ens barn ska gurgla detta skickar med eget gurgelvatten hemifrån… kan de säga nej till det?

Pia Noren
Pia Noren
Gäst
Reply to  Josef Persson
29 november 2021 kl 18:23

ja.. håller med. Men det jag inte fattar är hur koksalt ska kunna påvisa smitta? Att gurgla koksalt är en gammal huskur för att minska tillväxten av svampar, bakterier och virus.. det var det första jag tänkte på när jag hörde att barn skulle gurgla koksalt.. vill man hitta en bakterie eller virus så använder man väl inte ngt som minskar eller hämmar tillväxten av dem? så upp och ner så man finner inga ord..

Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson red.http://www.sasser.net/
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV