Fox News: Lara Logan liknar Anthony Fauci vid Josef Mengele

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 1 december 2021
- NewsVoice redaktion
Laura Logan och Anthony Fauci. Foton: pressfoto och usatoday.com

VÄRLDEN. Den kända amerikanska journalisten Lara Logan, känd från bla CBS News, liknande under en måndagsintervju på Fox News Anthony Fauci vid den ökända tyska läkaren Josef Mengele som utsatte människor för plågsamma experiment under andra världskriget.

Logans uttalande är en följd av hennes egna och miljontals amerikaners erfarenheter av hur USA stängts ned på grund av covidkrisen. Hon menar att det allvarligt skadat samhället helt i onödan, att åtgärderna är överdrivna, bland annat eftersom Covid-19 framgångsrikt kan behandlas med fungerande läkemedel, särskilt i Afrika.

Hon menar att lögnerna om Coivd-19 som Fauci sprider nu kommit upp till ytan. Logan nämner säger att varianterna på coronavirus [ett av världens vanligaste virus i naturen, red anm] aldrig kommer att sluta.

FAKTA. “Coronavirus är en virusfamilj som bland annat orsakar sjukdomar hos fåglar och däggdjur, inklusive människor. Hos människor orsakar de förkylning med halsont och hosta, och ibland lunginflammation. Vanligtvis är symptomen lindriga, men sjukdomarna kan i ovanliga fall vara dödliga” – Wikipedia

Lara Logan:

“Det du ser gällande dr Fauci, det här är vad folk säger till mig, att han inte representerar vetenskap för dem. Han representerar Josef Mengele, den nazistiska läkaren som experimenterade på judar under andra världskriget och i koncentrationslägren och jag pratar om att människor över hela världen  säger detta. Responsen på covid, vad det har gjort mot länder överallt, vad det har gjort mot medborgerliga friheter, självmordstalen, fattigdomen. Den har utplånat ekonomier.”

Uttalandet har tagits emot både positivt och negativt. En mindre grupp av kritiker framförallt inom woke-rörelsen menar att det är olämpligt att likna Fauci vid Mengele medan långt fler amerikaner, sannolikt miljontals, anser att liknelsen är relevant. Kritikerna menar att Lara Logan nu ska bli “cancellerad”, med andra ord tystad och reducerad till en icke önskvärd person i den amerikanska debatten.

Text: NewsVoice

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • 12/01/21

  Bidens covid-vaccinmandat drabbas av ytterligare två juridiska bakslag
  En federal domare i Louisiana utfärdade på tisdagen ett preliminärt föreläggande som stoppade president Bidens nationella vaccinmandat för vårdpersonal över hela landet, och separat utfärdade en amerikansk distriktsdomare i Kentucky ett preliminärt föreläggande som blockerade Bidens mandat för federala entreprenörer i tre delstater.

  Biden-administrationens mandat för covid-vaccin tog två nya rättsliga smällar på tisdagen – den ena som påverkar vårdpersonal över hela landet, den andra påverkar federala entreprenörer i tre delstater.
  De nya domarna, i kombination med tidigare beslut om tillfälligt upphävande av mandat för amerikanska arbetare, påverkar hundratals miljoner amerikaner som stod inför mandatfrister som ska börja nästa vecka.
  I den senaste domen utfärdade en federal domare i Louisiana på tisdagen ett preliminärt föreläggande som stoppade president Bidens nationella vaccinmandat för vårdpersonal.
  Föreläggandet utvidgade en separat order utfärdad måndag av en federal domare i Missouri. Måndagens order gällde endast 10 stater som ingick i en rättegång som utmanade Bidens krav på att nästan alla heltidsanställda, deltidsanställda, volontärer och entreprenörer vid ett brett spektrum av vårdinrättningar som fick Medicaid- eller Medicaid-finansiering får sin första dos av ett COVID-vaccin senast den 6 december och vara fullt vaccinerade senast den 4 januari, 2022.

  Bidens covid-vaccinmandat drabbas av ytterligare två rättsliga bakslag • Barns hälsoförsvar (childrenshealthdefense.org)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *