En hyllning till dig som står emot den största psykologiska operationen i mänsklighetens historia

100
Margareta Lundström och Christer Nilsson
Margareta Lundström och Christer Nilsson

OPINION. Detta är en hyllning till dig för att du inte har böjt dig för påbudet: vaxa, vaxxa! Då har du överlevt den största psykologiska operationen i mänsklighetens historia, som har varit planerad sedan lång tid tillbaka. Inser du hur mycket tid, resurser, pengar och ansträngning man lagt på detta?

Text: Margareta Lundström, leg. sjuksköterska, Christer Nilsson, medicinhistoriker, författare | Tveka inte att stödja skribenternas arbete genom att Swisha en valfri summa till nummer: 0709-661450

De har studerat alla tänkbara sätt att manipulera, psykiskt påverka och tvinga dig:

  • De försöker demoralisera dig från alla tänkbara håll både globalt och i vårt eget samhälle.
  • De försöker smutskasta dig, skrämma dig och få dig att känna dig skyldig.
  • De vill utestänga dig ifrån och förbjuda dig att delta i för alla självklara samhälleliga och sociala aktiviteter och att resa.
  • De försöker muta dig.
  • De försöker förvirra dig och få dig att ifrågasätta din verklighet och ibland till och med ditt förstånd.
  • De försöker få dig att överge dina egna principer, värderingar och moral.
  • De vänder till och med nära vänner emot dig.

Nästan alla faller till föga för detta, men inte du. Så luta dig tillbaka ett ögonblick och inse hur mycket du har fått utstå de senaste 20 månaderna. Ändå gav du dig inte! Du stod på dig. Du står rak som en fri, stark och självständigt tänkande människa.

Text: Margareta Lundström, leg. sjuksköterska, Christer Nilsson, medicinhistoriker, författare

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

100 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Mariann Sandström
Mariann Sandström
Gäst
13 november 2022 kl 17:17

Exakt vad jag har trott ända från början, att alltihop är iscensatt och jag har inte tagit ett enda vaccin mot det, kommer heller aldrig att göra. Jag har varit i både butiker och bland andra redan när de började med den här grejen och har umgåtts med både vaccinerade och ovaccinerade hela tiden. Och aldrig ens varit förkyld. Om ett dödligt virus skulle finnas överallt – varför skulle då inte t ex jag, som är 62 år och i övrigt känslig för virusinfektioner, bli sjuk i detta virus. Jag har inte ett ögonblick låtit mig luras av påhittat. Sjukdomar som folk alltid har dött av har bytt namn och läkarna tvingas skriva covid 19 som dödsorsak. I själva verket har alla dödsfall orsakats av liknande tillstånd som alltid har varit förklaringen. Hela världen har manipulerats. Och gått på bluffen som aldrig har existerat. Mariann

Nils Westman
Nils Westman
Gäst
9 januari 2022 kl 00:08

Vilken galning ändå. Skrämmande!

Mattias Karlsson
Mattias Karlsson
Gäst
Reply to  Nils Westman
9 januari 2022 kl 07:27

Nils, vad menar du? Bra med korta inlägg, men förklara?

Ulrika Hallgren
Ulrika Hallgren
Gäst
30 december 2021 kl 01:05

Tack Christer och Margareta! Så viktig artikel ❤️

Denna FOLKBROTTSKONSPIRATION är bortom ord ondskefull och krossar så mycket i sin väg. Jag får många tragiska öden berättat för mig och skilsmässorna både äktenskap, samboförhållanden, övriga familjeförhållanden fullständigt rasar sönder. OCH NEJ, det handlar inte “bara om en spruta” som någon mycket klumpigt och obegåvat uttryckte det hela. I en familj smyginjicerade de sig till och med och när detta stora svek uppdagades så var det adjöss med den relationen. När en familjemedlem ger bort rätten till sin egen kropp så har de givit bort en del av sin integritet och även en del av familjens familjeintegritet detta blir MYCKET MYCKET svårt att reparera Tilliten är bortblåst och normalt umgänge kan ej idkas

Heder åt ALLA er som valt hälsan och friheten och lämnat utpressade kriminella arbetsgivare framför ett fortsatt arbetsliv (så länge de nu är arbetsföra) i underkastelse och träldom.

ALLA har ett val och går man ner på knä och låter sig bli r*vknul** av Globalisterna så är man ett ynkligt Globalistlydhjon som kommer bli paria i samhället. Trälkast. Lika bra att vara ärliga.

Kanske låter jag sträv men börjar tröttna rejält. Vissa som står och tvekar till underkastelse tycker nog vi är lite för hårda i våra ord MEN det är inte dagisbarn vi talar om här utan fullt läskunniga vuxna människor som har tillgång till internet och som faktiskt, om de väljer att inte researcha vad allt detta faktiskt handlar om får stå ut sitt bli bemötta med något sträva ordalag.

Vi kämpar vidare. God fortsättning alla kommenterare, tack för i år och fortsätt framåt. Tack också till Sassersson & Co för en föredömlig insats genom detta nådens år 2021/

Ulrika Hallgren

Helen Thors
Helen Thors
Gäst
26 december 2021 kl 19:18

Stort tack för det ni skrivit. Det värmde mitt hjärta

Jonhny Berglund
Jonhny Berglund
Gäst
26 december 2021 kl 12:15

Sambon o jag orkade inte stå emot längre och bokade tid.. När vi kom dit så fick vi inte vaccinera oss för det var endast de över 60 och riskgrupper som fick vaccinera sig (vi är i 40-års åldern). Vi förklarade att vi inte ens tagit första sprutan, men det hjälpte inte. Nu efteråt när jag börjat läsa på mer ordentligt så är jag tacksam och tänker inte vaccinera mig förrän jag blir tvingad. Hela grejen är så sjuk att jag är nu i samma tillstånd som när jag lärde mig om näringslära för många herrans år sen och började äta LCHF /lågkolhydratskost. Man känner sig helt alienerad från samhället när man sitter på kunskap som ingen annan verkar vilja ta till sig..

Lotta Petre
Lotta Petre
Gäst
25 december 2021 kl 08:45

Ja detta är nog det värsta som hänt

Daniel
Daniel
Gäst
24 december 2021 kl 10:37

Tack! Man ser sig omkring och undrar om hela världen blivit sinnessjuk…och inser att ja, det är så. En vän sa att detta kan komma att visa sig som ett intelligenstest. Jag vet inte om det är ett mått på intelligens…men det är i alla fall ett mått på hur lättduperad man är. För mig har det inte varit svårt att stå emot. Men jag har ju alltid varit en tjurig jävel som bara blir envisare om någon försöker tvinga mig till något.

Anne Busk
Gäst
22 december 2021 kl 17:23

Nu har det gått för långt. NU propageras det för att gravida ska vaccinera sig, vaccinet är tryggt o beprövat sägs det. Hur ska detta gå 🙁

Elias Johansson
Elias Johansson
Gäst
Reply to  Anne Busk
23 december 2021 kl 00:17

Jag tror att det tyvärr inte kommer att sluta bra, men jag tror också att det inte kommer att sluta så dåligt heller. Ha hopp kära vänner! 🙂

Malin T
Malin T
Gäst
22 december 2021 kl 14:27

Tack! Det värmer. Det är extremt ensamt nu men jag tänker aldrig ge upp.

Tom Sim
Tom Sim
Gäst
22 december 2021 kl 09:30

DEt som verkligen förvånar mig att Porpagandaministeriet lyckas så väl att få folk att glömma tex ‘Tvermectin och Hydroxychinin’ som helt hade omöjliggjort Corona hysterin Indien Parkistan Afrika och Japan tillåter dety och har ingna Coronaproblem nästa 0 dödsfall. Här i västvärlden blir alla jag upplyser överraskade men tacksamma om kunskapen och förstår ännu bättre det pågående vansinnet med verklighetslösa nedstängning och icke godkända giftsprutor. Hjälp till att sprida budskapet om den Nobelprisbelönade läkemedlet 50 år med minimal biverkningar som skulle helt avsluta Big Farma bedrägeriet

Sadd rehal
Sadd rehal
Gäst
21 december 2021 kl 21:14

Håll ut vänner! Det är under sådana svåra tider som människorna visar sitt rätta ansikte. Det finns de för vilka friheten har inget pris och de för vilka den är värd en QR code.
Historien upprepar sig. Håll ut! Vi är inte många, men kom ihåg att det var en minoritet som stod emot tyrannin under Europas mörka tider,. Majoriteten åker alltid snålskjuts och sedan, med facit i hand, dömer tyrannerna när allt är över.och uppför monument.

Elin Cederberg
Elin Cederberg
Gäst
21 december 2021 kl 20:22

Tack för era ord! Det ger styrka och värmer i mörkret. Tack för det ni gör.

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
21 december 2021 kl 20:11

Visst är manipulationen framgångsrik såtillvida att folk köper budskapet. Sinnrikt, men ändå så simpelt – skapa rädsla och sänk människors motstånd, därmed en öppning för vilket innehåll som helst. I medvetenhet går det inte att bli lurad längre, rädslan kan aldrig växa fram i ett sådant tillstånd. Rädsla är en spegling av våra egna sidor vi inte öppnat oss inför. Medvetenhet leder oss rätt. Medvetenhet kan vara av världslig såväl som andlig natur. Det världsliga är ett verktyg för att förädla det andliga, dvs. vår sanna natur.

Men för att inte fångas av rädsla, beakta att inget sker av en slump, det mörker som finns är där för att du bjudit in det eftersom mörkret representerar din egen okunskap. Det är bara genom att möta det som du kan utvecklas och det gör du när du använder en förmåga, en kunskap för att befria dig. När du behärskar den aspekten av mörkret upplöses det. Du är aldrig hotad och det är bara ditt eget mörker som kan “bjuda in” till utmaningen. Det vi ser i världen är relativt sett ohyggligt, men i förlängningen är det ett motstånd som kommer hjälpa mänskligheten i dess utveckling. Annars hade vi gått under eftersom det “gamla”, som vi nu ska överge, ledde oss på en väg till undergång. Alla är vi ett, även det mörka.

Annkristin Barnes
Annkristin Barnes
Gäst
21 december 2021 kl 19:18

Tack för hyllningen till allas vår individuella suveränitet – och alla ni som står emot de illegitima kraven från arbetsgivare och kämpar på i offentliga verksamheter förtjänar en särkild klapp på axeln!

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Annkristin Barnes
21 december 2021 kl 19:27

Ja, vår individuella suveränitet, vår frihet under ansvar, ska vi inte ge upp.

Här är en fantastiskt sporrande och uppmuntrande musikalisk illustration att vi ska hålla ut i våra ansträngningar att nå människor som fortfarande inte har förstått att stå upp för friheten, vår rätt att uttrycka vår mening, vår rätt att vara friska, vår rätt att finnas:

https://www.youtube.com/watch?v=WrpsK_g-np8

Elias Johansson
Elias Johansson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
21 december 2021 kl 19:47

Härlig video! 🙂 Vilken stad är det ?

Mvh

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Elias Johansson
21 december 2021 kl 20:53

Hej Elias!

Jag vet inte. Jag har fått den av Ingemar Ljungqvist, som kanske läser det här och kan ge besked.

Mvh Hans

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Elias Johansson
22 december 2021 kl 00:22

Triangeln i Malmö!

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Josef Persson
22 december 2021 kl 01:01

Tack, Josef!

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
22 december 2021 kl 01:08

Blev lite nostalgisk.

Kände igen en del personer i videon.
Bodde ett stenkast därifrån under ca tre år.
Men det Malmö jag bodde i finns ju inte längre.

Elias Johansson
Elias Johansson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
23 december 2021 kl 00:00

Ja tack Hans och Josef! 🙂

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Elias Johansson
23 december 2021 kl 00:20

Tack själv, Elias!

Nu har vi fått en personlig och intressant bild av Triangeln i Malmö genom din nyfikenhet!

Jättekul att Josef. som tidigare bott precis intill detta torg i Malmö, till och med kände igen människor i videon!

Jag hoppas att det blir en nästa gång för mig att komma till Malmö. I så fall ska jag försöka att uppsöka Triangeln.

Pyramiden, som så ofta symboliserar förtryck, är i ett tvådimensionellt perspektiv av en triangel, men ont ska med ont fördrivas, säger ordstävet 🙂

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
23 december 2021 kl 00:33

Hoppsan!

Det är något sent och jag är lite trött.

Korrigering:

Triangeln är ett tvådimensionellt perspektiv av en pyramid, som så ofta symboliserar förtryck.

Elias Johansson
Elias Johansson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
23 december 2021 kl 23:25

Hej Hans! Hmmm ja intressant. Det passar väl då bra som du säger att använda just den platsen för sin egna frihetsutövning om vi kan kalla det för det. Personligen är jag bara förtjust att se människor i färgglada saronger, barfota och som är lite härligt frisläppta.

Vi behöver mer av det och det känns som att jag har en sådan person inom mig.

Om det blir sommar snart tror jag lånar morsans sarong o svänger om lite till tonerna av frihet. Kanske nästa gång vid triangeln i Malmö?

God jul och gott nytt år 🙂

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Elias Johansson
23 december 2021 kl 23:45

Ja, vi ses där i sommar i härligt färgglada, bekväma kläder, barfota och till musik och sång i frihet och glädje!

God jul och gott nytt år! önskar jag dig, Elias, och alla andra andra (H)ärliga människor här.

🙂

Marie Winqvist
Marie Winqvist
Gäst
21 december 2021 kl 19:13

Tack så mycket för hyllningen. Men jag tycker inte att det är det minsta svårt att stå emot. Jag ser ju vad dom gör och man blir förbannad ibland och gråter ibland över de som råkat illa ut, men känner någon press att ta något va666in. Näääää.

Stefan
Stefan
Gäst
21 december 2021 kl 19:11

Vi ska kramas mera när vi träffar medmänniskor!

Ryden Pontus
Ryden Pontus
Gäst
21 december 2021 kl 19:08

En stor eloge, den ger styrka

Ingela
Ingela
Gäst
21 december 2021 kl 18:40

Tack för hyllningen som även gäller er! Oavsett vad vi har framför oss så har vi klarat oss så här långt!

Janet Westling
Janet Westling
Gäst
21 december 2021 kl 18:34

Tack för era uppmuntrande ord. Vi kommer att ta oss ur detta än mer stärkta och målmedvetna än tidigare. Det spelar ingen roll vad myndigheter och regering hittar på – jag ger mig aldrig! Och media kan tjafsa hur mycket de vill, det var länge sedan jag gick på vad de förmedlar.
Är det en sak jag lärt mig under den här sk “pandemin” så är det att lita på mig själv, att stå på mig och att hävda min rätt och alltid ifrågasätta när jag tycker något är käpprätt åt skogen.
Jag har gott hopp om framtiden och ser fram emot den dag när de ansvariga ställs till svars för det elände de åsamkat oss, folket.

Ulrika
Ulrika
Gäst
21 december 2021 kl 18:00

Mycket uppskattat äntligen någon som skriver om exakt de jag också ser hända mitt framför ögonen.

Lajos Rofusz
Lajos Rofusz
Gäst
21 december 2021 kl 17:55

Hej. Jag ser framåt. Mina meriter. 74år arborist klättrar i berg också flyter i sötvatten. (så som häxor gjorde).
Backade ut ur sockerberoendet vid 63.
Så fick jag ordning på mått vikt spec.vikt (densitet).
Men ingen som tror mig. Jag ignoreras av de dumma antivaxxer så som de ignoreras av vaxxade.
Övervikten (fetman) är ej näringsreserv av fett utan slaggtipp byggd av fett. Däri förvaras tunga ämnen.
Här gick läkarovetenskapen vilse tror på bibeln och pekar på folk som frossare. När någon väl bantar vikten minskar men densiteten ökar.
Förgiftningsnivån ökar med immunsystemet försvagas, tvärs emot vad FHM säger. Det är det samma box av förvirring. Bantningshysteri vaczinhysteri. Här är systemfelet.
Överviktiga men undernärda till synes friska bantare dog av Q19. De var sjuka
Fetman är förgiftning. Människors densitet går att mäta man skulle behöva en serie simbassängar med olika salthalt.

Jan-Åke Henriksson
Gäst
21 december 2021 kl 16:51

Med alla dessa lögner som dessa arkitekter skapat genom att designa och fylla varje medborgare med fruktan om det som inte överhuvudtaget existerar med drakoniska och vedervärdiga åtgärder för att kunna säkerställa den nya världsordningen som ni kan läsa på min sida! Dessa psykopater skall ställas inför en tribunal och folkdomstol och ställas till svars för att de likviderat barn,och gamla försvarslösa människor, inkluderat hela mänskligheten! Utfallet som fäller dessa människor som egentligen inte är värda att kallas människa skall obönhörligen dömas för deras vidriga kriminella handlingar som är lika vidriga som nazisterna begick under trettio och fyrtiotalen, men detta är tyvärr inte slutet på historien utan bara början på ett större förtryck och dödande av människosläktet! https://www.efterfoljelse.se/

Introspect
Introspect
Gäst
21 december 2021 kl 16:26

Det slog mig just att det är såhär det ser ut när Kina tar över världen. Hittills har vi levt i en amerikansk världshegemoni, med liberalism som den drivande motorn. Den medicinska tyranni vi nu upplever är hur kinesisk dominans ser ut i praktiken. Amerika är slut, och således även de fri- och rättigheter de agerade garant för. Kina och deras kollektivistiska mask-samhälle är nu officiellt den nya globala modellen att ta efter.

Christina
Christina
Gäst
21 december 2021 kl 14:12

De vill manipulera/skrämma en..med att göra flertalet smittspårningar med att köra upp bomullspinnar långt upp 7 näsgångarna.. mkt obehagligt. Känns som ett övergrepp….lätt ge upp o lägga sig platt fall…jaja jag tar väl 3an då….

Nu är det nog…

Solveig Silverin
Solveig Silverin
Gäst
21 december 2021 kl 14:07

Socialstyrelsens statistik visar, att det finns ingen pandemi. https://krigetmotlivet.wordpress.com/2021/12/21/fler-lakare-borde/

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Solveig Silverin
22 december 2021 kl 00:12

Ja enkel matematik!

Säg att en spruta tar 5 minuter, underskattat men visst.
3 sprutor för närvarande verkar önskvärt för alla svenskar.
Säg 10 miljoner människor i runda slängar.

30 miljoner doser ggr 5 minuter.

Min matematiska förmåga är inte den bästa. Men det blir då 2 490 000 vårdtimmar.om jag räknar rätt.

Bara för att distribuera skiten!

Konstigt om man är överbelastad på IVA?

Katarina Heier
Katarina Heier
Gäst
21 december 2021 kl 11:49

Tack för dessa orden! Dom värmer och stärker! Tyckte att allt detta var skumt från början och få ifrågasättate logiken i att vaccinet bara funkar om alla tar det. Jag blev kallad jävla egoist och en sån som åker snålskjuts på andra.
Jag fick covid-19 och var sjuk en vecka och väldigt trött. (Arbetar som förskollärare med de allra yngsta som är nära nära hela dagen.)
Min yngsta son som också haft covid valde till slut att vaccinera sig. Inte för att han tycker det är bra m passen utan för att slippa stå utanför. Hm spelar fotboll på elitnivå och löper högre risk att få hjärtmuskelinflammation. En i laget segnade ihop på en träning och låg inlagd på hjärtintensiven 8 dgr.
Önskar av hela mitt hjärta att hela Sverige sansar sig och tar bort vaccinpassen så att inga fler sprutor tvingas på dom som vill delta i samhället.
Tack igen för era ord! ♥️

Agneta Holst
Agneta Holst
Gäst
21 december 2021 kl 09:31

Jag har publiserat detta på mitt Facebook men är ledsen för att det är skrivet på svenska för jag lever i Italien där den psykologiska pressen är enorm och blir nu värre till Jul. Dom vill ta död på 32 milioner italienare.

Jan-Åke Henriksson
Gäst
21 december 2021 kl 08:07

Mycket bra sammanfattat om denna globala operation som man genomför!lägger in min krönika om denna sjuka värld! https://www.efterfoljelse.se/

IckeVaxad
IckeVaxad
Gäst
21 december 2021 kl 02:22

Det här är Pol Pots Cambodja och dom mest frenetiskt högljudda vaxarna är Röda Khmerernas fotsoldater som är ute efter att strypa hela befolkningen. Medelvaxaren på gatan blir helt skogstokig om man säger emot dom eller tycker annorlunda i vaxfrågan och jag är helt säker på att många av dom skulle avliva oss om dom fick den legala rätten att göra det!

Marie
Marie
Gäst
20 december 2021 kl 23:22

Tack för detta inlägg! Vi är många fler än vad som framgår som står starka i denna galenskap. Fler vaknar också och ser och förstår. Vi får hålla ut ett tag till och snart kommer sanningar fram. De går inte att dölja längre. Heja, heja

Conradius_1
Conradius_1
Gäst
20 december 2021 kl 21:48

Immunsystem testat före och efter vaxxet.
“My Jaw Dropped When I Saw These Immune Markers Post 2nd Shot”

https://www.brighteon.com/1ffca300-b08f-4cba-8793-8a0a48357cb0

Marianne
Marianne
Gäst
20 december 2021 kl 19:50

Tack.
Ja, man får öppna datorn på kvällen och läsa/höra kloka ord.
Idag på P1 vid 15:30 hörde jag någon som Epstein och vad de heter, intervjuade om vaccinen säga: – Se bara till att fira julen med andra som är vaccinerade, så kan du ha det så roligt. Umgås bara med fullt vaccinerade.
Jag hörde inte från början, som tur var, men så mal de på. Logiken finns inte. Man kan knappt tro att det är sant. Exakt den texten har de lagt till i produktbladet som finns på Läkemedelsverkets sida. -Att man bara ska träffa personer som är fullvaccinerade.
Alltså tagit lika många sprutor som den som det gäller. Tänk i framtiden när barnen ska leka eller spela boll i lag. Då får de kolla att de alla har tagit lika många sprutor med genmodifiering.
Hur kan det bli så här illa i länder, där folk har utbildning och kan läsa och skriva? Är verkligen grupptänket så starkt, i detta individ samhälle, är ju som på medeltiden under häxprocesserna!!

M Strom
M Strom
Gäst
Reply to  Marianne
20 december 2021 kl 20:00

Ja, vad skulle kunna gå fel med sådana ledare som Maggan “krama inte varandra till jul men om ni måste så håll andan” Andersson…?

https://youtu.be/G1_QfGpWe-E

https://youtu.be/jx9M5bpQl8M

Trust the plan!

Tors vrede
Gäst
Reply to  Marianne
20 december 2021 kl 20:27

Jag plockar bort ditt -, men kan just därför inte ge dig ett +
Förmodligen tycker den som gav dig – att jag är lika illa ute.
Ja världen har blivit marklig! Men du har min högsta eloge.

Detta är en julgåva till varelse + eller – då det gäller oss alla.

https://www.bitchute.com/video/TZ6XTu3TGrv4/

catherine andersson
catherine andersson
Gäst
Reply to  Marianne
27 december 2021 kl 16:56

Psykolog Stanley Milgram : bara 20% i en befolkning har den moraliska och psykologiska förmågan att stå emot en auktoritär order. Onekligen tänkvärt i
dessa tider.

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
20 december 2021 kl 18:57

Platons Grottliknelse:
Föreställ dig en grotta. Längst in i grottan sitter en grupp människor fastkedjade vid händer, fötter och huvud. De kan inte ta sig därifrån och inte ens vrida på sina huvuden. Utifrån grottans öppning skiner solens strålar in. Människorna som suttit fast här sedan födseln ser endast skuggor av det som händer där ute. Dessa människor känner ingen sorg över detta eftersom de föddes så här, och har lärt sig leva med det. Dessa skuggor på väggen är deras verklighet. Eftersom de inte har sett något annat så är det ju givetvis det som är ”verkligheten”.

En dag kommer då en av dessa människor tänker lite på objekten han ser dvs. skuggorna. Han försöker öppna sina sinnen och kommer till sist på att han kanske skulle försöka bryta sig loss. Han lyckas slutligen, han vänder sig om och chockas av solens strålar. Han blir förblindad och kan inte urskilja det han ser. Hans ögon har aldrig varit med om annat än dunkel. Sakta, sakta vänjer sig hans ögon och han skådar världen för första gången.

Ännu en chock ges, han kunde aldrig ana att det fanns en hel värld i tre dimensioner bakom honom. Han förstår knappt det han ser. Fantastiskt, han börjar nu också se färger. Hur kunde han ha missat något så vackert under hela hans liv? Han tar sig ut ur grottan, han tittar på de gröna träden, glittret i sjön och fåglarna i skyn.

Efter dagens stora upplevelser återvänder han till grottan för att berätta det fantastiska han sett. Det gick inte som han trott. Människorna såg honom som galen. Vad talade han om? Hur skulle en grupp människor som hela sitt liv sett på ett visst vis kunna förstå vad han menade? De var fler än honom, det var de som hade rätt, inte han. Det hela slutar med att han dödas av icke förstående.

Tors vrede
Gäst
Reply to  Åsa Torp
20 december 2021 kl 20:19

Mycket bra skrivet! Men som en liknelse.
Varför grät folket i sovjet då Stalin begravdes 1953?

Ulf Pohl
Ulf Pohl
Gäst
20 december 2021 kl 17:47

Håll ut mina vänner, försök att överleva denna mardröm, för även om målet är att eliminera större delen av jordens befolkning (helst till 500 miljoner- Georgia Guidestones) under de närmaste 9 åren till The Great Reset så kommer det drabba dom lydiga som villigt låter sig elimineras via ”vaccinerna” värst. Gissa vem som blir kvar att återuppbygga alla raserade samhällen igen. Det faller på oss.

M Strom
M Strom
Gäst
Reply to  Ulf Pohl
20 december 2021 kl 18:29

https://youtu.be/KW5kcUUu2Ac
We Will Rise Again

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  M Strom
20 december 2021 kl 19:23

Skön röst!

Aldrig hört förut, tack.

Margareta Bergquist
Margareta Bergquist
Gäst
20 december 2021 kl 17:42

Undrar bara…vem är “de”?
Är det inte risk att det går att stoppa in vem som helst i det begreppet, vem som helst som man inte riktigt gillar/inte riktigt håller med ?
Om man nu vill motverka uppdelning mellan människor beroende på vaccination eller ej, är det inte lite olämpligt att själv kategorisera med ett vagt ‘de’?
Kan någon förklara för det är faktiskt inte helt klart för mig?!

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Margareta Bergquist
21 december 2021 kl 09:24

Margareta, Walter Rathenau beskrev ‘dem'(ca 300 till antalet el ännu färre/’de’ som också kan kallas parasiter om man så vill. Benjamin Disraeli, i förvisso fiktiva ‘Conigsby’, men ändå. Läs gärna Eustace Mullins ‘world order; the hegemony of the parasites’ och kuppen som genomfördes som ‘skapade’ sk ‘federl reserve’ som varken är federal myndighet el innehar några som helst reserver (finns på archive.org)

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
21 december 2021 kl 09:26

Disraeli beskrev alltså också dem, som varande några som försöker ‘styra’ i bakgrunden och där ‘politikerna’ blivit lakejer, jepp

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
21 december 2021 kl 09:28

..beskrev alltså också dem, som varandes några som försöker ‘styra’ i bakgrunden och där ‘politikerna’ blivit lakejer, jepp

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Margareta Bergquist
21 december 2021 kl 12:21

Margareta Bergquist, min övertygelse om vem det är som ligger bakom den onda agenda som vi nu för fullt ser bryta ut över hela världen har jag utförligt beskrivit i en serie artiklar här i Newsvoice.

Jag har helt fokuserat på den makt som jag anser har den centrala rollen, men jag utesluter inte att det även finna andra aktörer inblandade, som exempelvis de som signaturen “jonnyjonson” ständigt hänvisar till med sitt “de” här i kommentarsfältet. 

Den mycket kloke läkaren Stanley Monteith, som hade en egen radiokanal med dagliga sändningar, sade i sitt föredrag “Brotherhood of Darkness”, att de som styr världen förvillar människorna om vilka de egentligen är genom att presentera en mängd olika organisationer som var och en har en mycket suspekt profil och därigenom driver människor att strida inbördes fram och tillbaka om vem som egentligen styr i dunklet. 

Det överraskande svar Stanley Monteith ger i sitt föredrag är att likna detta scenario vid Agatha Christies berömda roman “Mordet på Orientexpressen” från 1934, där det visar sig att alla misstänkta gemensamt har deltagit i mordet i en totalt samordnad aktion.

Här är mina artiklar, som jag hoppas att du och andra tar del av:

https://newsvoice.se/author/savalle/

Anette
Anette
Gäst
Reply to  Margareta Bergquist
21 december 2021 kl 23:21

“De” syftar på ett par rika familjer. Du har säkert aldrig hört deras namn men kanske företagen och bankerna som de äger. Man pratar om dem som 1 % av befolkningen som äger och kontrollerar naturtillgångar, mark, vatten, mineraler, betalinfrastruktur, drog och människohandel, vapenhandel, spelföretag, IT teknologier, läkemedelsföretag, akademiska insitut, think tanks och media.
Blackrock
Palantir
Nestle
Bayer

Är exempel på bolagen som är “utförarna” åt dessa maffiafamiljer som omger sig med sköldar av människor som gör vad som helst för pengar.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Anette
22 december 2021 kl 11:06

Helt korrekt beskrivning, Anette + att ‘de’ via sin stulna ‘finans’ styr i princip alla religiösa samfund inkl sk vatikanen (dock inte kristortodoxa i Ryssland, Serbien)

Harald Lilja
Harald Lilja
Gäst
20 december 2021 kl 16:07

Det har höjts röster om att de som inte låtit vaccinera sig mot C-19 själva ska stå för sina sjukhuskostnader. Analogt till detta resonemang ska isåfall de som drabbas av biverkningar pga C-19 vaccin stå för sina sjukhuskostnader. Tex behandling av myokardit, hjärnblödning, förlamning, mm. mm.

M Strom
M Strom
Gäst
Reply to  Harald Lilja
20 december 2021 kl 18:11

Vilhelm Moberg berättade ju i Min Svenska Historia tror jag det var – att på 1500-talet var det ett fullständigt öppet alternativ – om man inte passade in i kulturen – att dra till skogs…
Ett alternativ vore ju att de ovaxxade blir Trailblazers istället och betalar mindre skatt eller löpande fasar ut helt och satsar det hela på egna decentraliserade parallella strukturer istället som fungerar och har en inre levande balans – som integrerade ekosystem… (processen är väl redan i full sving…)

Maria Eriksson
Maria Eriksson
Gäst
20 december 2021 kl 14:18

Ja och frågan är om vx behövs längre då både verkningsmekanism och behandling finns tack vara Dr s Chetty i sydafrika

Tors vrede
Gäst
Reply to  Maria Eriksson
20 december 2021 kl 17:49

Hej Maria!
Denna filmen är sedan strax före c19 om jag inte missförstått det.
Mycket av det som framkommer går att härröra till c19. Mvh

https://www.bitchute.com/video/OTBWrtodWjqH/

M Strom
M Strom
Gäst
20 december 2021 kl 11:57

Ett mycket starkt meme och en bra post!
IQ är absolut en variabel i sammanhanget men inte hela förklaringen till att vissa vaxxar och andra inte – jag har sett Mensa medlemmar vaxxa!!!
Gränsen går istället vid kollektivister och individ i sammanhang som har ett fritt tänkande. För de förra är det viktigast att passa in i gruppdynamiken och under detta går det att tänka fritt (som i Maos kulturrevolutions-kina) och för individen är det fritt tänkande och den vetenskapliga metoden som är fokus.
Någonstans minner globalisternas attack om Napoleon och Hitler i Ryssland – ett Stalingrad närmar sig och korthuset faller… och de står utan vänner i världen.
Någonstans är det här en historisk vattendelare – kanske det enda sättet för Europa och världen och komma in i den nya tiden…och bort från sin kulturmarxistiska globo dekadens – med många konsekvenser – vi får väl se…
God Jul och Gott Nytt År!

Anette
Anette
Gäst
Reply to  M Strom
21 december 2021 kl 23:07

Nyfikenhet och vilja att få tillgång till äkta information är nyckeln.

Man måste ha på sig ett kritiskt visir när man ser ” nyheter”. Vem levererar budskapen? Vem tjänar på att tjata hål i huvudet på sina lyssnare och läsare. Är det ens information? De som för ut propaganda (reklam) vet exakt vilka knappar de ska trycka på. Den knappen heter RÄDSLA.

Det är inte alla som vågar veta -kognitiv dissonans. Man gör om verkligheten för att passa narrativet ( lögnen) likt vad offer för psykopater och narcissister gör.

En slags mental överlevnadsstrategi.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Anette
22 december 2021 kl 14:13

Väldigt bra o rätt skrivet, du har mkt klart med hur det fungerar

Lars Petersson
Lars Petersson
Gäst
20 december 2021 kl 09:40

Ovaccinerade smittar inte,vaccinerade smittar inte.
Sjuka människor smittar ! !

Är du sjuk stanna hemma tills du blir frisk.
Svårare än så är det faktiskt inte.

Undrar när kravet att få behålla sin pension mot att man vaccinerar sig kommer ?

Ivan Björn
Reply to  Lars Petersson
20 december 2021 kl 10:51

Om du öppnar ögon upptäcker du att sjuka människor inte smittar! Det är en myt. Sanningen får du ta reda på själv.

Christina
Christina
Gäst
20 december 2021 kl 08:49

Tack så jättemycket för dessa styrkeord! Det gav mig kraft att kämpa vidare i en galen tid. Jag ska sätta upp texten på skafferidörren och varje gång jag behöver en styrkeboost ska jag läsa texten igen! Mvh Christina

Eleonor Persson
Eleonor Persson
Gäst
20 december 2021 kl 08:19

Jag blev utsatt för emotionell misshandel av min hyresvärd på grund av att jag är ovaccinerad och blev tvungen att fly (flytta utan att säga ett ord). Jag blev kallad anti-vaxer, omogen och diverse skällsord. När jag säger att jag inte vill ta vaccinet för att jag inte vet vad mrna är och det inte är ett vanligt vaccin skrek hen(hyresvärden) på mig “hur mycket behöver du läsa på då?!?”. Jag blev flertalet gånger trakasserad med frågan om jag vaccinerat mig både öga mot öga och i textform. Hen frågade om de visste på mitt jobb att jag var ovaccinerad (vilket frågades med en ton som jag tolkade som ett hot att hen tänkte skvallra).Jag fick ett sms på flera “sidor vad som var fel på mig (förutom att jag var ovaccinerad). Jag kommer inte fira jul hos en släkting eftersom dennes respons på när jag berättade om denna misshandeln var att denne förstod “var hyresvärden kommer ifrån” som utsatte mig. Likaså gjorde två nära vänner till mig som jag nu tror att jag inte är vän med längre. Jag har blivit så traumatiserad. Mitt hjärta behövde läsa detta! Tack! ❤️

Elias Johansson
Elias Johansson
Gäst
Reply to  Eleonor Persson
20 december 2021 kl 10:47

Hej Elenor! Jag förstår hur du känner. Det är svårt men försök att fortsätt ta hand om din hälsa så är du som kommer att vinna på det i slutändan. Hur kommer det gå med de människor som tar avstånd från familj och vänner för att de valt att neka en medicinsk behandling som är helt meningslös för dem? Det kommer smärta för dem i längden. Och vem vet vilka biverkningar de kommer att drabbas av från vaccinerna. Det är svårt som sagt, men försök hålla dig stark.

Johan Bove
Johan Bove
Gäst
Reply to  Eleonor Persson
20 december 2021 kl 13:08

De känner sig hotade och försvarar sig genom attack på oliksinnade.

Det är ett tecken på låg intelligens och du kan vara tacksam för att du sållar bort sådana i ditt liv.

De är farliga.

Det borde inte vara såhär, vi borde ha lärt oss från nazi Tyskland men som sagt, you cant fix stupid.

Du är bäst!

Julekramar

Mr. Jontie
Mr. Jontie
Gäst
Reply to  Eleonor Persson
20 december 2021 kl 13:27

Eleonor du är inte ensam. Många äldre släktingar som äter tv4nyheterna till frukost fattar inte att de blir matade propaganda. De uppfattar ju det som att de som inte vill vaccinera sig är extremister. Men det gäller bara att vara förstående mot dem men säga ifrån att ”det du gör nu är inte ok” att exkludera ovaccinerade är inte ok. Vi är många med dig. Fortsätt söka efter glädje och lycka, ät din kimchi, försök få solljus varje dag och välkomna dem tillbaka när de fattat sitt misstag.

Emma Gustavsson
Emma Gustavsson
Gäst
Reply to  Eleonor Persson
20 december 2021 kl 14:57

Saknar ord för vad du fått utstå❤️

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Eleonor Persson
20 december 2021 kl 19:48

Stå på dig!

Är ledsen för det du får gå igenom. Vi som släpats bakom socialisttåget ett tag nu har väl vant oss lite vid skrapsår och blåmärken, även om det alltid gör ont.

Men idag slängs ju många direkt framför tåget.

Man vaknar till lite mer abrupt. Har en anhörig i lite liknande situation. Det är inte hyresvärden utan grannarna. Håller upp fingret och pekar och beordrar att gå och vaccinera sig. Ser ingen glädje i att säga “vad var det jag sa”. Men nu dör de en efter en. Hjärtproblem, eller “med covid”. Tyvärr verkar det slå slint i huvudet på många av vaxxinisterna, framförallt de äldre. Ungefär som de som blir elaka eller griniga efter stroke, inte helt ovanligt.

Själv hatar jag dem inte, det är väl mest sorgligt. Men även om de är skedmatade med propaganda från SVT, så någonstans måste ju alla ta ansvar för sina val. Bara för att många gör samma sak så betyder inte det att det är något bra. Det visar historien så tydligt. Vad propagandisterna än säger så måste en människa få ställa frågor, ja det är ju få som är allvetande från födseln…..

Fortsätt läsa på du, ju mer underbyggt ju bättre beslut. Och sen uppfylls ju alla konspirationer allt efter som vad verkar. Snart ser väl de flesta som tittar efter det som varit uppenbart för många länge. Det finns inga “säkra och effektiva” vacciner. Åtminstone har man inte gjort några studier som påvisar det. Men propaganda är man duktiga på.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Eleonor Persson
21 december 2021 kl 09:00

Du är verkligen en modig person, precis som forumet. Du är iinte ensam. Dock skulle jag vilja föreslå att inte använda ‘deras’ narrativbegrepp. Det finns ingen hen, det finns inga sk vccnr, det finns inget mer än tyranni fr ‘dem’. Motståndet börjar med vokabuläret, och det har Du ju uppenbarligen enl din text. ‘de’ ska tryckas tillbaka och inte få nåågot gratis. ‘de’ har attackerat först och ‘de’ ska fr o m den stunden känna på vad folkets röst är. Av vrede och förtvivlan, är Vrede alltid rätt val därför det leder till konstruktivitet. Men det är då rationell vrede jag pratar om, inte irrationell. Det tjänar bara parasiterna på, ‘de’ vill fearmonga, göra oss förvillade och förtvivlade (söndra o härska är ju som sagt en av parasiternas favoritaxiom). Deet ska ‘de’ inte få. O eftersom Du är modig, innehar du också rationell vrede

Viktor Andersson
Viktor Andersson
Gäst
Reply to  Eleonor Persson
21 december 2021 kl 14:23

Hej Eleonor! All credit till dig som trots all skit du fått motta ändå lyckats stå på dig. Du är inte ensam äveb om det ofta känns så. Det finns många där ute som tycker likadant som du! Folk som vågar ifrågasätta och tänka själv. Ha det bäst! ❤

Torbjörn Granlund
Torbjörn Granlund
Gäst
Reply to  Eleonor Persson
22 december 2021 kl 16:30

Du har en massa vänner som du inte känner!!!

Carro Dotter
Carro Dotter
Gäst
Reply to  Eleonor Persson
22 december 2021 kl 18:10

Hej Eleonor! Du är inte ensam, vi är fler här ute på nätet och i riktiga världen och många av oss får utstå samma sak som du! Det gäller att stå på sig och vara stark!
Det är inte någon mening att försöka argumentera med de som tagit en eller flera jabbar, man förlorar bara i energinivå och blir ledsen och/eller arg! Jag blir ifrågasatt i stort sett varje dag från de som är jabbade och de säger sig vara rädda för mig som inte tagit någon jabb!
Förstår ingenting av detta! är jabben så kass så den inte skyddar dem? så meningslöst att spruta in detta rävgift om det inte skyddar!
Jag har tagit andra vaccin, tom den fjärde poliosprutan men detta är något helt annat!
Hur det än är så vill jag och du inte bli ifrågasatta utan vi vill bli respekterade för våra val samtidigt som vi respekterar deras!

Jag önskar dig en lugn och skön Jul /Kram på dig

Helene
Helene
Gäst
Reply to  Eleonor Persson
23 december 2021 kl 15:46

Vi är många som upplever samma som du, att förlora kontakt med vänner och släkt, att bli ifrågasatt och utanför, att inte få delta och att bli diskriminerad. Syftet med denna “divide and conquer”strategi är att försvaga oss och tvinga oss att godkänna giftsprutan som även innehåller nanoteknologi för spårning o kontroll. De syntetiska ämnen som sprutan innehåller har cabalen tagit patent på och då anser de att de äger oss.
Fortsätt att vägra, skydda och stå upp för dig själv och din integritet.
Säg bara “min kropp, mitt val”.
Jag brukar även säga att jag är allergisk mot serumet.

Tors vrede
Gäst
Reply to  Helene
23 december 2021 kl 19:12

Vi skall kanske börja backa flera steg då vi träffar någon med detta vax.
Grannen som jag inte sett på evigheter gled in i rummet och sa att han tagit 3 dosen. Pastor. Vi höll bra avstånd från varandra, men tror inte han förstod varför. Kampen är igång. Mvh

PatrikD
Patrik
20 december 2021 kl 06:00

Rutten propaganda biter inte på intelligenta människor, logik är alltid en oerhört stadig grund att stå på oavsett hur hårt det blåser. Det är mest sorgligt hur dom håller på och behandlar folket och hur snabbt maktlystna personer ömsar skinn till empatilösa tyranner. Många lär ju dessutom stå inför ett riktigt depressivt uppvaknande när dom väl vaknar upp och förstår vad dom har gjort mot folket.

Jag såg dock att bara ett par % här i Sverige hade tagit den tredje dosen av alla i arbetsför ålder, 10% av pensionärerna. Det måste ju anses som väldigt positivt men samtidigt ett katastrofalt misslyckande för dom själva. Vi får hoppas att dom har underskattat människans immunförsvar så det inte blir så illa nu i vinter, sen att alla håller sig borta från fler injektioner och istället fyller på i vitaminskåpet. Rättsväsendet hinner snart ikapp, det har varit alldeles för uppenbart alldeles för länge nu och uppvaknandet sker i snabbare takt än mediacensuren.

Sen hoppas jag alla får en God Jul, fri från skrämselpropaganda och psykologisk krigsföring.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Patrik
20 december 2021 kl 19:03

hur snabbt maktlystna personer ömsar skinn till empatilösa tyranner.”.

Snygg formulering i allt elände….

En riktigt God Jul till dig själv.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
20 december 2021 kl 02:31

Ja den “största psykologisk operationen i mänsklighetens historia” verkar ha fungerat. Det verkar nu ha blivit en dygd att inte veta.

Jag har absolut ingen aning om vad vaccinet innehåller… heller. Jag vet inte vad min Alvedon innehåller, och inte hamburgaren eller pommesfriteskryddan. Men det är allas ansvar att vaccinera sig. Den enda som har ett någorlunda rimligt skäl att bli antivaxxare är den som fick narkolepsi av vaccinet mot svininfluensan”.

https://www.expressen.se/kronikorer/lars-lindstrom/jag-har-absolut-ingen-aning–om-vad-vaccinet-innehaller/

Ont i hela kroppen och hjärtproblem! Keep them coming! Han verkar ju inte ha tappat det helt och blivit direkt hatisk som “Adolf Bertler”. Men aldrig tidigare i historien har väl ändå okunskap hyllats som en dygd?

https://www.youtube.com/watch?v=2SHpbdU6P08

Hatisk, tappat allt kritiskt tänkande, en tidigare kritiker till regimen uppmanar nu regeringen till tvång. Har en vän vars mamma blivit likadan efter sprutan. Hur många skall tappa det helt, innan man slutar?

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
20 december 2021 kl 01:25

Ett mycket stort och ödmjukt tack själv för vad ni gör.

 fri, stark och självständigt tänkande människa”

Ja i en värld där fria tänkande människor, även sjuksyrror och medicin historiker, anklagas för att “bryta ner demokratin” genom att tänka själva. I den världen kan nog alla som står på sig mot galenskaperna behöva en liten knuff?

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/wOVe24/anti-vaxxare-bryter-ner-demokratin–forska-pa-egen-hand-ar-var-tids

Men jag tänker att någonstans måste det gå en gräns för hur jävla dumt något kan bli? Även om jag nu är fylld av “arrogans” och “dumhet” själv eftersom jag gör efterforskningar. Och min enda önska tydligen är att “skapa bråk” och “uppmärksamhet kring mig själv”. Men så har jag ju lite svårt för att förstå det!

Kanske för att jag själv aldrig varit kommunist, vem vet?

https://www.resume.se/marknadsforing/reklam/da-vanster-nu-mediehojdare/

Men när en totalitär regim börjar styra över min kropp med tvång, skall utföra vetenskapliga experiment på mig. Ja då blir man lite rädd, men mest tycker jag väl det är obehagligt. Och när de som är livrädda, sådana som Kadhammar, kommer med helt ologiska argument!. Ja då, ja det är väl inte första gången i historien som livrädda människor hemfaller till galenskaper?

En kvinna säger alltså att mörkhyade har D-vitaminbrist. Men när Kadhammar som vill att vi ska tro blint på myndigheter, den största dygden i ett demokratiskt samhälle, inte får någon info på det så är han “tacksam”. Ja kanske är det en för stor frihet för en skribent på Aftonhatet att använda google? Och du ska tro blint på myndigheter, men inte deras rapporter?

https://www.livsmedelsverket.se/globalassets/publikationsdatabas/rapporter/2018/2018-nr-21-rad-om-d-vitamintillskott-till-riskgrupper.pdf

Googla för allt i världen inte D-vitaminbrist hos mörkhyade”. Rena terrordådet för en “högerextremist” som dig. Ja lite äkta omtanke om alla migranter man tagit hit vore ju förjävligt?

Elias Johansson
Elias Johansson
Gäst
20 december 2021 kl 01:16

Tack Christer och Margareta! Jättefint skrivit. Jag har faktisk tänkt ibland att jag tycker att vi som har sett igenom det här bedrägeriet och den här agendan redan från start borde få medalj! Självklart förstår jag att vi knappast kan vänta oss en kunglig medalj eller liknande utan snarare en arkebusering, men likväl förtjänar vi det. Många utav oss, inklusive undertecknad har faktiskt sett igenom det här enda från starten av den så kallade pandemin. Och vad har jag egentligen haft att tillgå annat än min intuition och min tilltro till mig själv, mitt eget tänkande och förmåga att göra sunda val utifrån den verklighet som jag ställts inför.

Det vill säga för egen del skita i alla rekommendationer som givits och leva på som vanligt. Vad har det då resulterat i? Att jag inte varit sjuk på 2 år trots att jag jobbat inom vården under pandemin. Men jag har precis lärt mig det, utav två amerikanska läkare, varav en hade ett svenskt klingande namn, att vårt immunförsvar behöver bakterier som vi exempelvis kommer i kontakt med när vi rör vid varandras händer, för att hålla sig starkt.

Det behöver att vi utsätter oss för miljöer där virus kan finnas. Annars vittrar det bort om vi bara rör oss inom fyra väggar, spritar händerna och matborden och använder munskydd – vilket ytterligare leder till att vårt immunförsvar inte kommer i kontakt med de bakterier och virus som det behöver att jobba med för att hållas vid god vigör – som är de rekommendationerna vi fått.

Som jag ej följt och som därmed kanske hållit mig frisk. Jag tackar gud för detta och önskar att det fortsätter så och att vi alla som tänker fritt får leva i frid och frihet.

P.S. Kom ihåg att alla de som tycker att ni borde betala er egen sjukhusvård när ni ev. blir sjuka för att ni ej har vaccinerat er, att de som tagit ett coronavaccin knappast har monopol på hälsa. Ska en rökare med coronamask som drar ner den för att röka (seen it happen) betala sin framtida vård själv också?

Michael
Michael
Gäst
Reply to  Elias Johansson
20 december 2021 kl 15:36

Mycket bra skrivet av er och kan inte mer än instämma men tyvärr så har vi inte sett slutet på detta elände!

Last edited 1 år sedan by Michael
Elias Johansson
Elias Johansson
Gäst
Reply to  Michael
20 december 2021 kl 22:34

Tackar! Nej tyvärr har vi inte det. Men jag har hopp. Om vi har klarat det här så klarar vi resten 🙂

Per Sundberg
Per Sundberg
Gäst
Reply to  Elias Johansson
20 december 2021 kl 18:52

Ja, och alla de som idrottar. Hur många skador pratar vi inte om inom idrotten (inte elitnivå, de betalar väl själva genom olika försäkringar)

Christina
Christina
Gäst
Reply to  Elias Johansson
20 december 2021 kl 22:14

Till vilket syfte har detta bedrägeri? Kan någon utveckla? Jag förstår inte.

Elias Johansson
Elias Johansson
Gäst
Reply to  Christina
21 december 2021 kl 16:03

Hallå Christina! Det var en ganska stor fråga. Men ett kort svar är att ställa om världen till en mer kontrollerad ordning där de som redan har kontroll över nästan alla världens resurser vill ha kontroll över ännu mer. Och, min teori, förutom resurserna vill kontrollera människorna bokstavligt talat genom olika implantat och styrning i våra kroppar. En teori som förövrigt är grundad i mycket fakta om vad den så kallade eliten har för ambitioner med deras nya världsordning.
 
Jakob Nordangård är en man och forskare som vet mycket om detta. Postar ett avsnitt där han i Swebbtv berättar om det han kallar för ”den globala statskuppen”. Den kan du gärna titta på. Rekommenderas av mig och säkert många andra.

https://swebbtv.se/w/qX5oZpBf9JeSTiN4q7Hci7
 
Sen tycker jag även att du ska titta på ” Who owns the world” av Tim Gielen och sen bara sitta kvar för nästa dokumentär eller film som heter “Plandemic indoctornation”. Det är de bästa filmerna jag har sett som förklarar krafterna bakom denna pandemi och det bedrägeri vi alla är utsatta för.

Nedanför finner du länken. Öppna en påse chips och sjunk ner i soffan. Det här är två spännande och skrämmande thrillers.
 
https://www.bitchute.com/video/0pKuK0CAOdKu/

Elisabeth
Elisabeth
Gäst
Reply to  Elias Johansson
22 december 2021 kl 11:29

Men sen undrar man ju, I o m att vaccet gör oss sjuka el dödar oss, vem blir kvar att kontrollera!? Är det de som är fullsketna m pengar? De kan väl i o f s köpa sig fria från detta vansinne…..

Elias Johansson
Elias Johansson
Gäst
Reply to  Elisabeth
23 december 2021 kl 00:12

Det blir väl vi då helt enkelt och de själva. Sen tror jag faktiskt att många kommer att överleva vaccinet. Verkar ju som att det har olika effekter beroende på individ och det har ju även spekulerats i att vissa individer kanske fått placebo, typ koksaltlösning osv.

Jag tror hur som helst inte att de kommer lyckas med sina planer. Det får tas in i beräkningen att även om planen är x hur säkert är det då att utförandet blir y? Det är ju en operation på global nivå där hela mänskligheten är försöksobjekt. Ta då in alla individuella variabler i det projektet.

Låt säga att ämnena i vaccinet upptas och processas olika av olika kroppar. Att ämnet/ämnena helt enkelt inte verkar och ta dessutom in det i beräkningen att det finns en motsida som försöker att bekämpa det här. Jag såg precis en video häromdagen med Dr. Judy Mikovits där hon berättar vilka tillskott man kan ta för att stärka sitt immunförsvar om det blivit försämrat av vaccinerna och även hur man kan motverka spikproteinerna som tagit sig in i cellerna via vaccinet. Det finns med andra ord motmedel och därmed hopp!

Det finns alltid hopp, oavsett om du tagit din sjätte “booster”, kom ihåg det!

Länk till videon med Judy Mikovits:

https://www.bitchute.com/video/84iTDzmB4vvo/

Vänligen Elias

Jan-Erik Olsson alias: JeriCO2
Jan-Erik Olsson alias: JeriCO2
Gäst
Reply to  Elias Johansson
28 december 2021 kl 06:36

Uñdertecknad – av stammen fullständig orädd Västerbottning – med förstärkt intuition och ” ovaxxat ” immunförsvar mot korrupta politikers vansinnighetsdåd, har efter seriöst forskande funnit en lika kristallklar som abrupt lösning av den – syniskt känslokalla – från “Eliten” noggrant geompenetrerade ” långsiktiga ” massmordsaktionen mot 7,3 mijarder planetariska inhibitiens.

Fly mig en Haubiz, och “Flugorna” som under decennier flygspreyat stratosfären med variationsrikt resistenta tungmetallsopor kontaminerade förintelsevirusar ÄR PÅ NANO-SEKUNDEN AV SKALÄRVÅGSFREKSVÅGOR ETT MINNE BLOTT !!

Lajos Rofusz
Lajos Rofusz
Gäst
Reply to  Christina
21 december 2021 kl 21:07

Min konsp.teori
CO2 halten i luften är farligt hög och ökar. Det inte klimatet utan syndafloden av tung gas.
Detta är fakta som få känner till. Vad händer med människan i långvarig vistelse i hög CO2.
Även klimathysteryker gick in för att elda upp de fossilfria skogar. Alternativet våre Carbonfree Energi.
Konspen.
Den eldande mänskligheten skall reduceras ned till CO2 jämvikt.
Annars drunknar nästan ALLA i gas.
140 000 överlevare på höga berg.
(Bibeln sista delen).
PS. Jag installerade CO2 varning i jäskällare for ca 30 år sedan Utrymningslarm vid 1000ppm eller rökdykarytrustng om någon måste vistas där.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Lajos Rofusz
22 december 2021 kl 14:28

Alltfler sanningssökande människor upptäcker Newsvoice, vilket tyvärr innebär att sabotageförsöken intensifieras.

En flitig skribent med detta syfte är den så kallade “Sylthammar”, som uppträder under många olika alias:
https://newsvoice.se/2017/01/trollet-sylthammar/

Jag har följt Newsvoice under ett antal år och sett många försök till sabotage.

Här råder yttrandefrihet, så även de som har som syfte att förstöra får komma till tals.

John lock
John lock
Gäst
Reply to  Christina
23 december 2021 kl 00:33

Hej Christina. Här en väldigt bra dokumentär på 1h som förklarar det väldigt bra. Jag själv har researchat detta i några år och kunde se detta komma förr eller senare. Nu är vi i deras “end game” kan man säga.
Se denna så kommer du få en liten förståelse på vad deras agenda är.

https://youtu.be/UNg3Vnfu4Pk

R Olin
R Olin
Gäst
Reply to  Christina
26 december 2021 kl 09:04