Frihetsrörelsen arrangerar den största manifestationen – över 15000 anmälda

publicerad 15 januari 2022
- Gästskribent
Viktor Thorell https://www.facebook.com/viktor.thorell.9

OPINION. Frihetsrörelsen fortsätter att växa. Från Stockholm till Göteborg till Malmö har flera manifestationer anordnats. Nu planeras den största manifestationen hittills. Över 15000 anmälda och de flesta har inte ens sett hemsidan, utan har hört om manifestationen på andra håll.

Med sin plattform som stöd för oberoende aktörer har Frihetsrörelsen vuxit så mycket att även mainstreammedia nu skriver om den.

Som oberoende arrangör av manifestationer, med hjälp av Frihetsrörelsen, har jag fått se ljuset i vakna människor som samlas. Jag har deltagit i alla manifestationer, och har själv arrangerat en manifestationen i Göteborg. Över 2000 människor deltog. I Malmö anordnade två unga tjejer en manifestation. Även denna fick mellan 1500-2000 deltagare.

Tusentals människor från hela landet, från alla politiska håll och kanter, så väl svenskar som invandrare, enas nu för att värna om sin mest fundamentala grundläggande rättighet, vår frihet.

Våra grundläggande mänskliga rättigheter hotas nu av regeringens allt mer intoleranta covid-policy och restriktioner, med apartheid som följd.

“Antivaxxers” ska jagas och kartläggas

Vänsterelitens häxjakt mot fritt tänkande människor som gör egna val i frågor om vaccinering fortsätter. Demagogi och hetsande retorik normaliseras. Oroväckande är att det nu diskuteras högre skatt och straffavgifter för de som inte tvångsvaccinerar sig.

Denna typ av totalitära tendenser hör inte hemma i Sverige eller någon annanstans för den delen. All vaccinering är och förblir frivillig, fri från statliga repressalier.

Den 22 januari klockan 14.00 på Norrmalmstorg i Stockholm samlar vi oss igen. Jag, Petrit Latifi, en stolt frihetskämpe med albanskt ursprung, kommer att deltaga på denna manifestation. Jag kommer att stå upp för mänskliga fri och rättigheter. Kom du också, och värna om din frihet.

Vi ses där!

Text: Petrit Latifi

Relaterat

Petri Latifi. Foto: Viktor Thorell
Petri Latifi. Foto: Viktor Thorell


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq