Frihetsrörelsen: Vi överlåter vår frihetskassa till andra föreningar för frihet

2
229
Donation. Foto: Katt Yukawa. Licens: Unsplash.com
Donation. Foto: Katt Yukawa. Licens: Unsplash.com

KULTURDEBATT. Vi startade en insamling i samband med manifestationen mot vaccinpass den 22 januari för att täcka kostnader för manifestationen samt framtida arrangemang och frihetsarbete.

Utöver det planerade vi att starta igång en frihetskassa i form av en förening för att kunna bistå olika projekt och organisationer för frihet med ekonomiska medel.

Nu har vi däremot kommit fram till efter en lång tid av komplikationer att det blir svårt för oss att uppfylla vår roll som frihetskassa. Vi har därför valt att överföra hela vår kassa till andra frihetsföreningar som redan har denna funktion, så som Exoterisk föreningen (Vaken.se) och föreningen Tillsammans För Frihet.

Vi har full tillit till att dessa föreningar kommer att sköta denna uppgift på bästa möjliga sätt för folkets och frihetens vinning.

Vi hoppas alla har överseende och förståelse för att vi under en lång tid med svåra omständigheter har gjort vårt yttersta att finna den bästa lösningen, och vi är nu övertygade att vi funnit rätt väg framåt.

Text: Frihetsrörelsen & Nejtillvaccinpass.nu


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
Prenumerera
Notify of
guest
2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Johannes Haddad
Johannes Haddad
Gäst
7 maj 2022 kl 20:34

Jag skrev en kommentar till Sandras inlägg och jag skriver även här.

Viktigt att du redovisar med kontoutdrag och kvitton vart pengarna tagit vägen!

Du behöver vara transparent och ärlig i detta, för att behålla ditt förtroende hos människor! Just nu är det nämligen många som undrar.

Sandra Wigren
Gäst
6 maj 2022 kl 09:22

Jag är glad att allt mitt slit med att du ska fördela pengarna samt vara transparent med dem äntligen efter så många månader gett något resultat. En del har åtminstone fördelats. Men den största delen av folkets donerade pengar sitter ju fortfarande på ditt privata konto. Så återigen förvillar du folket rakt i ansiktet och genom denna text och det mass-email du gått ut med så är det inget annat än en stor lögn.

Alla vi som jobbat med dig har vi fått erfara hur du även utnyttjar oss, våra resurser, engagemang och rent av stjäl texter etc för att sätta Frihetsrörelsens (eller folkets Frihetsrörelse som du nu döpt det till) stämpel på för att själv kunna ta åt dig cred på något du inte ens varit med på att bidra med något till.

Nu senast på #talaomdet manifestationen då ni sonika lägger ut det I Frihetsrörelsens kanaler titulerat ‘Folkets frihetsrörelse’ och inte ens nämner #talaomdet som är arrangör och du inte har något med projektet att göra alls.

Så här funkar det. Hela tiden. Och vi är många som är evinnerligt trötta på ditt sätt att utnyttja.

Hur vore det med att istället försöka vinna tillbaka folkets förtroende genom att vara transparent och ärlig?