Replik – Varför återtar du donationspengar till ditt eget konto?

-

REPLIK. Sandra Wigren inkommer med en sista replik i en ordväxling mellan henne och en person från Frihetens Källa som vill förbli anonym. Konflikten handlar om donationspengar som givits av människor som vill stödja frihetsarbetet i Sverige.

Artiklarna

Text: Sandra Wigren | Bild: Sandra Wigren i Göteborg, November 2021. Foto: Viktor Thorell

Sanningen ska segra och med min trygghet och transparens i det, samt att jag till skillnad från denne “anonyma frontfigur” debatterar med mitt namn och bild öppet  fortsätter jag gå med ryggen fri och hjärtat rent, och har absolut inget att dölja.

Personen bakom de massmail som gått ut och även de debattinlägg som publicerats av densamma, som enbart är fulla med lögner, kommer inte att komma långt med en polisanmälan.

Jag citerar några ord hämtade från skribentkommentar i föregående artikel:

“Polisanmälan kan göras av vem som helst, men åklagaren väljer vad de anser lönt att gå vidare med.”

“Den rättsliga processen som nu är startad kan leda till att vi kommer behöva väcka åtal ” – nej, det är inte ni som väljer att väcka åtal. Det gör åklagaren och ingen annan. Det känns som skribenterna försöker blanda korten.”

Jag är glad över att denna smuts och dessa lögner från organisationen Frihetsrörelsen nu ligger officiellt ute, pga deras eget bevåg. Orden, lögnerna och det dolda framträdandet talar allt för sig självt.

Jag har inget att frukta eller att dölja, därav min totala transparens och ärlighet.
Jag önskar genom detta enbart gott och att dessa allvarliga skadebeteenden och utnyttjandet av människor och folket rensas bort av sig självt.

Dessutom så har nu även frontfiguren dragit tillbaka en del av den lilla summa pengar som fördelades till organisationen FDS (Freedom Defense Sweden) som var medarrangör den 22/1 (Nej till vaccinpass). Det är rent skamligt. Han ville även ha tillbaka pengarna han skickade till föreningen Tillsammans för Frihet.

Frontfiguren som har pengarna på sitt privata konto har fortfarande kvar minst 80,000 kr där.

Det viktigaste av allt, och meningen med att gå ut med detta offentligt, har ändå gett lite mer rättvisa för de organisationer som jobbade med eventet den 22/1 och dessutom har transparens till folket getts med vad som hänt med pengarna de donerade. Det är det enda jag bryr mig om.

Jag behöver varken gå in i eller förklara alla dessa lögner från frontfigurens tidigare artikel. Min enda intention är att lyfta fram allt i ljuset. Sedan får var och en avgöra själva.

Med detta så kan du icketransparenta person för Frihetens källa och Frihetsrörelsen komma med fler lögner för att avsluta och för att få det sista ordet. Jag har gjort min del genom att stå stark i sanningen, och därmed är denna debatt för mig avslutad.

Text: Sandra Wigren

Relaterat

Demonstrationen den 21 januari 2022 – Nej till vaccinpass

Extern resurs
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.
Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe

2 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest
2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Jossan
Jossan
Gäst
12 maj 2022 kl 14:17

Bra Sandra. Lägg din tid på folk som förtjänar den istället.

Truth – Love – Light

Leffe B
Leffe B
Gäst
12 maj 2022 kl 10:29

Är det Max Winter det handlar om? Hört teorier om att han är inskickad från högre höjdare för att agera kontrollerad opposition. Som flera andra idag i Sverige.

Det verkar som de flesta människor inom foliehattsvärlden saknar all form av känselspröt. Kolla på Tor Paulsson/Tobbe Larsson. Han har drivkraften att vara ledare men det ligger mycket mörker bakom hans fasad.

Carl Nordberg i De Fria är till sådan som vet vad han pratar om och många följer men det är få som verkligen känner av honom. Kontrollerad opposition.

Katerina Janouch… Peter Stormare… Mesta av alternativ-media.

Har friare område och presenterar mer information som massmedia inte presenterar men håller locket väldigt hårt i vissa områden. Samma som nu här i väst som i diktaturer. Måste finnas ventiler för befolkningen att uttrycka sig så folkets ilska pyser ut och inte kokar till revolution.

Igen verkar de flesta missa totalt att det finns mer i denna värld än bara det fysiska. Vi utstrålar på flera energiplan och känsliga människor räcker att de ser på en människa i ett par sekunder och kan känna hur de är. Detta är något de flesta verkar sakna.

“Kriget” ser på energiplan. Det som sker på fysiska planet är det vi redan har skapat på energiplan. Sluta “kamma spegeln” för det kommer aldrig att hjälpa. Vi måste läka oss på energiplan för att få denna världen på bättre fötter, och det är bråttom.

Extern resurs
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV

ANNONS

2
0
Kommentera gärnax
()
x