Brännpunkt Bürgenstock – Globalisternas krigskonferensfront på väg att kollapsa?

publicerad 13 juni 2024
- Kristoffer Hell
Bürgenstock Hotel, Volodomyr Zelensky, Ruslan Stefanchuk och Kaja Kallas.

Globalisternas plan med konferens i Bürgenstock i Schweiz är att skapa en internationell front mot Ryssland för att politiskt vinna det krig Ukraina militärt förlorat på slagfältet. Planen har stött på patrull och allt fler inbjudna länder hoppar av tex: Kina, Mexiko,  Nicaragua, Saudiaarabien Pakistan, Brasilien och Argentina.

Till och med värdlandet Schweiz uppges ha dragit i nödbromsen och vill styra toppmötet bort från Volodomyr Zelensky, 46, och hans uppdragsgivares omöjliga tiopunktslista som kräver att Ryssland överger alla landvinningar det gjort sedan 2014 och dessutom betalar krigsskadestånd och underkastar sin statsledning åtal för krigsbrott.

Kravlistan är lika verklighetsfrånvänd som provokativ.

Vem tror Zelensky vann kriget – Kiev?

Nyligen bekräftade Estlands premiärminister Kaja Kallas, 47, att globalisternas plan inte är att rädda Ukraina – utan att krossa Ryssland och stycka upp dess territorium i ett antal vasallstater.

”Rysslands undergång är inte något dåligt för då kan man få till stånd verklig förändring i världssamfundet

Jag tror på att man istället har en mängd mindre länder…”

Förutom att sätta politiskt tryck på Moskva bedöms evenemanget i Bürgenstock också handla om att legitimera Zelenskys fortsatta styre.

Under våren ställde han in presidentvalet i Ukraina och klamrar sig idag på övertid fast vid det ämbete den ukrainska konstitutionen föreskriver egentligen borde skötas av den ukrainska radans (parlamentets) talesman Ruslan Stefansjuk, 49.

 

Referenser och relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Bürgenstock