Andrew Wakefield: Gardasil kontaminerat med rDNA från virus

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 september 2011
- NewsVoice redaktion

Se även del två av intervjun

Andrew Wakefield och journalisten Mike Adams berättar om en undersökning som utfördes av det amerikanska företaget SANE Vax. Syftet var att ta reda på varför unga kvinnor i USA får dålig hälsa efter att de vaccinerats med HPV-vaccinet Gardasil. Undersökningen fann att många vaccinationsdoser var kontaminerade med rDNA från pappillonvirus. Doserna av Gardasil i proverna kom från flera länder i världen vilket indikerar att Gardasil per se är kontaminerat i världen.

Doktor Sin Hang Lee fann att rDNA från både HPV-11 och HPV-18 var fäst vid en aluminium adjuvant, en tillsats i vaccinet. Aluminium är i sig giftigt för kroppens nervsystem om det injiceras.

SANE Vax explains in its announcement, these tests were conducted after an adolescent girl experienced “acute onset Juvenile Rheumatoid Arthritis within 24 hours” of being injected with an HPV vaccine.

Källa: The Alex Jones Channel och Natural News

Dr Andrew Wakefield

Donera till NewsVoice

Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *