7 KOMMENTARER

 1. Gardasil är livsfarligt. Det har gjort många tjejer obotligt sjuka och förstört deras liv.
  Om du är förälder eller själv står på tur att bli vaccinerad – googla på
  ”gardasil dangers” så att du inte faller i fällan och gör ditt livs misstag.

  Hälsningar
  Lars

 2. Tyvärr har min dotter fått skador av Gardasil. Vi får ingen hjälp då biverkningar inte erkänns I Sverige. Vart kan jag söka efter vård? Tacksam för alla tips!

 3. Tydligen vill läkemedelsindustrin heller tjäna pengar än hjälpa folk bli friska.
  Och till och med överdriver behovet av extra kemi i kroppen så till den milda grad att det blir fullständigt absurt.
  Med hjälp av autogen träning kan jag själv bota mig mot 50% av alla mina ”sjukdomar”.
  Behöver altså inte kemiska preparat.

 4. Kirsi Saloma 5 Jan, 2015 at 15:22

  Det är en hemsk situation som ni har blivit lurade in i, Kirsi, jag blir verkligen ledsen för er skull, förstår er frustration och ert lidande.

  Jag har ingen erfarenhet av HPV-vaccinskador, men skulle själv undersöka om följande kunde hjälpa:

  – Yiping Zhou Thelander har med sin YP Dynamisk Akupunktur haft unik framgång med sina Narkolepsi-patienter. Kanske kan hon även hjälpa de som har drabbats av skador från HPV-vacciner http://www.ypakupunktur.se/sv/behandling

  – Homeopati rapporteras ha hjälpt mot HPV-vaccinskador http://dagenshomeopati.se/2015/10/27/vaccinbiverkning-efter-gardasil-botad-pa-homeopatiakuten/

  – HBOT, hyperbar syrgasterapi/hyperbaric oxygen therapy, är effektivt mot många sjukdomstillstånd som har med immunsystemet, nervsystemet och giftbelastning att göra.

  – Undersöka om immunsystemet i tarmen är invaderat av virus från Gardasil och om immunsystemet i tarmen är skadat. Då behöver man får bort dessa skadliga virus och eventuellt ersätta det skadade immunsystemet med ett nytt, det vill säga en ny tarmflora http://newsvoice.se/2014/10/09/bajsdonation-raddade-kvinna-som-gatt-ned-27-kg-pga-okontrollerbara-diarrer/ Immunsystemet och nervsystemet står i ständigt informationsutbyte med varandra och om immunsystemet skadas kommer detta att mer eller mindre störa ut nervsystemet.

  – Avgiftning från aluminium och andra tillsatser i vaccinet.

  Eftersom myndigheterna är lika känslokalla som läkemedelsföretagen, så kommer ni knappast att få någon hjälp därifrån. Hoppas att ni ändå på något sätt kan vara framgångsrika i er kamp för att hjälpa er dotter.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here