19 KOMMENTARER

 1. Alla stora media inklusive Public Service har listor på experter att kontakta för tillrättalägganden innan de publicerar sig, och dessa experter är pålitliga propagandister för gängse uppfattning i etablissemanget. I USA kring sekelskiftet, Bushadministrationen blev man så störd av rapporteringen om miljön att en konservativ tankesmedja satte ihop en expertlista med garanterade miljöpirater som distribuerades till media för att motverka bias i rapporteringen, ty media ställer upp på och odlar principen om att sanningen i en vetenskaplig kontrovers står att finna mitt emellan parternas ståndpunkter! I själva verket odlar man en extrem kunskapsrelativism!

 2. Public Service har snart tappat allt förtroende när de allt som oftast verkar agera springpojkar åt läkemedelsindustrins lakejer.
  Bedrövligt att en del i både Läkemedelsverket och Public Service uppenbart verkar som slavar till de ekonomiska härskarna ( läkemedelsindustrin ), när de egentligen har i uppdrag att tjäna allmänheten.
  Jag undrar vem som ligger bakom den, som jag tycker, ensidigt centralstyrda vaccinpropagandan som olovligen spottas ut genom Public Service? De vet väl att det är ett allvarligt brott mot uppdraget att inte objektivt rapportera om båda sidorna av myntet?

 3. DET BLÅSER genast upp till storm i ankdammen när antivaccinbroschyrer olovligen placeras ut på ett apotek i världsmetropolen Östervåla!
  Läkemedelsverket larmas och verkets ”kliniska utredare” Charlotta Bergquist hittar snabbt en aningslös journalist på SR som är villig att samarbeta. Sedan går det av bara farten. Det hela slutar med att Bergquist ges tillfälle att oemotsagd tala för sin sak i P4. Och visst håller vi med henne. Alltså, hur kan någon ha mage att ifrågasätta experternas och myndigheternas trovärdighet? Det är ju befängt!!

 4. Då borde rimligen slaget kunna vinnas on vaccinations motståndarna samtliga påstår att vi riskerar att dö efter vaccinationer (106 dödsfall i USA efter Gardasil). Sanningen mitt emellan borde då rimligen vara ”halvdöd”.

  Men man kan inte skratta åt det här. Det är mycket allvarligt och sanningen ligger nog mer åt heldöd än halvdöd som risk. Personligen tycker jag nog att ett lång lidande kan vara värre i kombination med att man ligger andra personer till last. Hur kan vetenskapsmän, forskare, läkare vara så dumma att de tror på gifter och andra starkt misstänkta ämnen så som Aluminum, Ammonium, Amphotericin B, Animal Cells, Aspartame, Beta-Propiolactone, Calf Bovine Serum, Caso-Amino Acids, Chick kidney cells, Chicken embryos, Dimethyl-betacucoldextrin,Dogs kidney cells, Formaldehyd, Formalin, Gelatin, Gentamycin sulfate, Polymysin B, Glutaraldehyde, Glycerol, Human diploid cells from fetal tissues, Antifreeze, Insect cells, Latex rubber, Mercury, MSG, Nano particles, neomycin, Nonyxynol 9 (spermicide), Octoxynol-10 (spermicide), Phenol red indicator, Phenoxyethano (2-PE), Pig virus, Polymyxin B, Polysorbate 20, Polysorbate 80, Retina cells from aborted human fetuses, Sodium Deoxycholate, Squalene which is dangerous only if injected, Tri(n) Butulphosphate, VERO cells, Washed sheep red blood cells, etc. etc. etc.

  Detta är förstås bara vad jag tror är sant. Jag kan missta mig grundligt. Listan på över 54 misstänkta ingredienser med många länkar till mer information finns på
  http://www.betterdietislam.com/vaxpoisons.html

  I vacciner förekommer kanske bara enstaka av de ovanstående ingredienserna. Men i synnerhet barn som vaccineras ofta får kanske en större del av ovanstående ingredienser insprutade.

  Min vaccinations sida bearbetad sedan 1997:
  http://www.betterdietislam.com/diet/vaccine1.html

  Jag fick många kommentarer raderade under H1N1 krisen när jag postade in SVD. Allmänna kommentarer godkändes men om saklig information presenterades raderades det efter någon timme.

  Leta på nätet efter artiklar och videos av dr. Mercola och Russell Blaylock om hur vi skall skydda oss mot tvångs vaccinering om det går så långt. De båda har alltid en positiv hjälpful vinkel när det verkligen gäller. Vitamin D3 från solsken och en sulfat (engelska Sulfur eller Sulphur) rik kost t.ex en nästan rå ägg-gula varje dag når mycket långt mot många gifter. See Autism kapitlet för avgiftning
  http://www.betterdietislam.com/diet/brain1.html#Autism

  Hoppas det hjälper

 5. Grovt sett ser sjukvården 4 orsaker till att människor mår dåligt och blir sjuka: rökandet, drickandet, illegala droger och mamma. Det är hög tid att vidga vyerna.

 6. Det kommer aldrig gå så långt som tvångsvaccinering för folket håller på att vakna och vi accepterar inte längre att bli styrda. För några år sedan fanns inte medvetenheten om vaccin i så hög grad som den finns idag. Kunskapen sprider sig som en löpeld.

  Jag tänker på demonstrationer i Egypten, massornas kraft, där ledarna faller och blir rädda….när kommer vi svenskar gå ut på stadens gator och protestera…..jag ser fram emot den dagen, jag är med!

 7. Ruben,

  ”Jag undrar vem som ligger bakom den, som jag tycker, ensidigt centralstyrda vaccinpropagandan som olovligen spottas ut genom Public Service?” Vad sägs om den enkla förklaringen att företagen mutar cheferna som styr myndigheternas agerande. Och ”ansvariga” tjänstemän förlitar sej på konsulter och diverse ”experter” som har kopplingar till industrin. Se till exempel den här artikeln: ”Journalisten Monika Kleja avslöjar i en Ny Teknik-artikel att professorerna och KI-forskarna Maria Feychting och Anders Ahlbom har upprepade kontakter med Ericsson om forskning på hjärntumörrisker av mobilanvändning.” Är någon naiv nog att tro det skulle vara annorlunda beträffande industrin visavi myndigheterna på vaccin- och ”läkemedels”sidan? Trenden går obevekligt mot allt intimare förbindelser mellan myndigheterna och industrin. Förresten vänta lite – är inte det definitionen på fascism?
  ”De vet väl att det är ett allvarligt brott mot uppdraget att inte objektivt rapportera om båda sidorna av myntet?” Självklart vet de! Men oegentligheterna är svåra att bevisa.

 8. Tack Adam. Fantastiskt informativt svar. Jag brukade använda Oxfords databas över toxiner när jag ville kontrollera vaccinationstillsatser, men de tog ned databasen från externa nätet. Den kanske finns kvar på deras intranet.

  Jag är imponerad av sajten du hänvisar till. Jag ser att du bor i Malaysia. Hur vaccinerar man där?

 9. Intressant kommentar nedan Bo! Vet du hur valet av expert går till? Finns det personer som rådfrågas när ”rätt” åsikt ska inhämtas från en ”expert”?

  ”Alla stora media inklusive Public Service har listor på experter att kontakta för tillrättalägganden innan de publicerar sig, och dessa experter är pålitliga propagandister för gängse uppfattning i etablissemanget.” / Bo Valhjalt

 10. Jag hoppas du har rätt. Det måste finnas en valfrihet. Vi har ännu lite tillspetsat två val.

  Om man är en trygghetsökande, myndighets- och vaccinationstroende person finns valet att totalvaccinera sig mot virus, bakterier, hjärtinfarkt, cancer, stress, depression OCH dessutom preventivt genvaccinera sig mot sjukdomar man inte har men som man kanske kan få för att ett gentest visade att en mormor minsann hade reumatism på 1900-talet.

  Vi kan snart skaffa oss en hel livsstill centrerad runt vaccin. Quickfix-vacciner kommer att säljas in hos folket som quickfix-vitaminer. Men de som går på ”the multi billion dollar scam” blir bara sjukare och kommer längre från kost som medicin, hälsosamt leverne, frihet från stress genom medvetenhet och prioriteringar samt längre från sin egen kropp och intuition om vad som leder till genuin hälsa och livsglädje.

 11. Faktum är att revolving door-människorna (de som springer mellan myndigheter och industrin) är ganska lätta att identifiera. Där har vi bevisen för hur det går till. Journalisten Mona Nilsson är ett bra exempel på att det går att få fram fakta om hur myndigheter och industrin sover i samma sängar hos varandra.

  Det vi behöver är fler person som kontaktar tex NewsVoice med berättelser. Det börjar där, med observationer och insider-vertande. Du kan vara anonym. NewsVoice får ibland in tips så det funkar verkligen. Skicka mer!

 12. Detta skrev jag på min fb-sida för inte så länge sedan sedan: I have a feeling that sometime, in the not too distant future, Modern Medicine will be known as the biggest scandal in the history of medicine. – och vidare från http://www.drmercola.com: ”In 1776, Dr. Benjamin Rush, a signer of the Declaration of Independence, foretold a grim scenario that has now taken shape right before our eyes. He said: ‘Unless we put medical freedom into the Constitution the time will come when medicine will organize itself into an undercover dictatorship. To restrict the art of healing to doctors and deny equal privileges to others will constitute the Bastille of medical science. All such laws are un-American and despotic.’ — NU ÄR VI DÄR!

 13. Here we go:

  DN idag (6 juni): Svenska forskare: Genombrott för botemedel mot Alzheimer

  ”En ny svensk studie kan betyda ett genombrott i kampen mot Alzheimers sjukdom.”

  ”I studierna för ungefär tio år sedan hoppades man kunna vaccinera människor och på så sätt få kroppen att bilda antikroppar mot ämnet. Den gången fick man dock avbryta försöken efter att allvarliga biverkningar uppkom och en del av personerna i studien drabbades av hjärninflammation.”

  ”Framöver skulle ett vaccin baserat på denna studie i första hand kunna användas av patienter med mild till måttlig Alzheimer.”

  Notera hur den här artikelns budskap är upplagt. Även när försöken totalt misslyckas tror man ändå att vaccinet är lösningen. För att kunna tro det måste de greppa efter minsta lilla halmstrå.

 14. Fantastiskt Mayne Sundewall-Hopkins! Man har alltså redan förutsagt det här scenariot i slutet av 1700 talet av en av dem som undertecknade självständighetsförklaringen. Det är då sannerligen dags att bryta trenden innan den konserverats för alltid. Än finns det handlingsutrymme kvar innan alla blivit förslavade under starka ekonomiska krafter. I dagens aftonbladet avslöjas en skandal om mörkade biverkningar i över 30 mediciner som tillverkas av ett stort företag.

 15. Så? Läste du stycket under ”Misattributed” i min länk. På vilket sätt visar naturalnews att Rush faktiskt kan tillskrivas citatet?

 16. Jo jag läste och det förnekades i den länken du visade, men används av många andra som hans citat. Det var i och för sig inte huvudfrågan i kommentarerna om var när och hur citatet uppkommit.
  Här i de 4 länkarna bl.a. tillskriver man honom citatet ändå.
  http://www.healpain.net/articles/MedicalDictatorship.html
  http://quotes.liberty-tree.ca/quote_blog/Benjamin.Rush.Quote.390C
  http://campaignfortruth.com/Eclub/150102/they%20said%20that.htm

  I länken nedan reserverar man sig NÄR han i så fall sa det.
  http://www.conservapedia.com/Benjamin_Rush

  ”Rush did not attend that convention and did not sign the U.S. Constitution draft there.
  Rush Medical College in Chicago, like the city itself, this received its charter in March of 1837.”
  Jag föredrar tro på de källorna hittills. Skulle vara intressant om en historiker insatt i Benjamin Rush kunde räta ut den frågan.

 17. Torbjörn,

  Visst går det att påvisa att folk byter arbetsgivare och när beslutsfattare eller chefer på myndigheter har olämpliga förbindelser och kontakter med industrin. Men du blir inte åtalad för att du byter jobb. Inte heller för att du som politiker eller chef på en myndighet har olämpliga relationer med privata intressen. Avgå behöver du knappast göra om du inte uppenbarligen har gynnat vissa intressenter på bekostnad av andra. Och åtalad blir du först om det kan påvisas att du tagit emot mutor eller motsvarande. Det är det som jag kallar ´oegentligheter´.
  Mutor och bestickningar är vanliga. Men notoriskt svåra att bevisa.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here