42 KOMMENTARER

 1. Jag skrev aldrig en kommentar när jag skrev på, men skriver här: Alla dessa regler som våra myndigheter hittar på och pådyvlar oss andra, för att kunna kontrollera befolkningen, och för att kunna ge sig själva rättigheter till nackdel för resten av befolkningen, går emot allt det en människa är. Fri, HELT fri, och inte ens en ”demokratiskt vald stat” ska kunna gå loss på det sätt som de gör. Det är illa nog att de använder våra skattepengar för att föra en propaganda som tjänar läkemedelsindustrin, som inte bryr sig ett skit om vår hälsa, men nu när det går i denna riktning, där staten kan besluta att tvångsvaccinera folk, och föra register över folks hälsovanor, begår man ett vidrigt övergrepp på vår frihet. Många av oss har genomskådat vaccinbluffen, och är väldigt pålästa. Ska man behöva fly härifrån? VI betalar våra tjänstemäns löner. De ska göra OSS en tjänst, inte tvärt om. Det var väl aldrig meningen att vi skulle rösta och på så sätt ge oss mindre makt och staten mer? Eller var det meningen? Min kropp är min, och jag vet bäst själv vad som är bäst för mig och mina barn. Jag ger inte längre bort makten till våra myndigheter, för jag har märkt efter flera års studier om vacciner att de inte har någon koll. Så, tyvärr, gott folk. Vi får göra deras arbete, helt gratis, om vi ska vara säkra på att få rätt information.

 2. Läkemedelsindustrin tjänar pengar på att göra folk sjuka, inte på friska personer. Detta är agenda 21, att få ned populationen och inget annat.

 3. Det är den amerikanska läkemedelsindustrins ideer som sprider sig för att tjäna pengar, inget annat. Ett land som inte bryr sig om människoliv ett dugg utan krigar och slaktar sin omgivning i parti och minut med frihet och demokrati som argument, vill nu värna om våra liv. Vilket skämt !

 4. Jag vill själv bestämma vilka sprutor jag vill ta! Vi lever i ett demokratiskt samhälle! eller!? Jag har rätt att bestämma över min egen hälsa och tänker fortsätta med det!

 5. Det är både skrämmande och skrattretande hur de håller på. MEST AV ALLT FUNDERAR JAG PÅ ATT LÄMNA LANDET PÅ ALLVAR. De lägger ner våra skattepengar som ska gå till BRA SAKER -på DÅLIGA SAKER istället för jobb, hälsa, gemenskap och utveckling! ”Det ska vara svårt att leva” verkar deras motto vara var man än vänder sig. Vem fan gav dem rätten att köra med oss på det sättet? -Så vi (folket) borde sparka ut dessa ur regeringen, och rensa varenda myndighet. Spruta in visioner, kärlek, hopp och nytänkande i den Svenska kärnan, och göra verkliga kännbara förändringar istället för massa tomt snack. Vi har tekniken, och vi har idéer. Jag har insett för länge sedan att vi enbart är försökskaniner och slavar till det monetära systemet, och hoppas fler vaknar upp och börjar tänka mer alternativt. Det är ändå våra egna liv det handlar om. (vaccin, chemtrails, mindcontrol, haarp etc).. Rena nazi-metoder som vi själva betalar för??, samtidigt som vi är rädda själva för att bli kallade rasister för att barnen ska sjunga i pepparkakskläder.. Det är vansinne. Vi som inte ens får rösta i viktiga saker som påverkar landets ekonomi och hälsa (det skulle kunna gå att rösta via internet, via en sida, och då pratar vi riktig demokrati i små och stora ämnen) hursomhelst.. det skulle kännas miljarder gånger bättre än att bli överkörd och våldtagen av dess hjärtlösa fascister som bara ställer till elände för vinstsyfte. Det kommer aldrig bli bättre om det fortsätter så här.

 6. Till makthavare…
  Ge er den friheten att låta alla andra människor få ha sin frihet.
  Då kommer ER hälsa att bli bättre!

 7. Är det nya tvångskastreringar och steriliseringar därefter, och ett tygmärke på armen…Jag vill välja själv vad jag gör med MIN kropp.

 8. This new law is a major step towards communism, with another step of controlling of the population…
  Why is it that Sweden is starting to feel like ”test Guinea pig’s” of a new age?

 9. Den 27 nov 2012 blev det även allmänt känt att läkemedelsförsäkringen inte gäller generika. Det betyder att om man blir skadad av ett vaccin som är en kopia (generika) får man ingen ersättning. Hur vanligt det är idag med generiska vaccin vet jag dock inte.

  SVT: Hundratusentals svenskar utan läkemedelsförsäkring

  ”Kan bli en dyr affär Många svenskar som äter vanliga mediciner, till exempel kolesterol- och blodtryckssänkande, tvingas byta till kopior av nya fabrikat var och varannan gång de går till apoteket. Men bytet kan innebära att de blir av med skyddet från läkemedelsförsäkringen, utan att veta om det.”

  http://www.svt.se/nyheter/sverige/hundratusentals-svenskar-utan-lakemedelsforsakring

 10. Hej Torbjörn,
  Dessutom är hysterin runt kolesterol (liksom vaccin) ytterligare en myt beträffande vår hälsa! När ska svenska myndigheter/beslutsfattare utbilda sig i dessa frågor och inse att det endast(!) handlar om inkomster för ‘Big Pharma’ – för de kan väl omöjligen känna till..?? Läkemedelsindustrins otroliga inkomster fungerar bara så länge vi accepterar deras ‘sjukdomar’ som behöver medicineras flera gånger dagligen från vaggan till graven!! Om våra barn och barnbarn ska växa upp friska i ett hälsosamt samhälle måste vi agera NU! När man lusläser innehållsförteckningar på vad som finns i färdigrätter, sötsaker, chips, popcorn etc., undra man inte på att folk blir sjuka! För att hålla oss friska behöver vi en hälsosam kost utan diverse kemiska tillsatser och rena produkter för kroppsvård, i hushållet och inte minst i våra trädgårdar. Vi behöver verkligen en samhälls-revolution (..demokratisk och fredlig förstås!) mot ‘parasit-jättarna’ som styr praktiskt taget allt – det behövs fler petitioner!
  Bästa hälsningar, Mayne
  PS – Tack för intresseväckande artiklar/postings — keep it up! 🙂

 11. Sverige är ett odemokratisk land som aldrig har stått för demokrati eller mänskliga rättigheter.. eller rättarsagt hela väst världen med UK och USA i spetsen.
  Allt är och har hela tiden varit en illusion för att kunna leda får flocken dit de vill och underhålla samhälles plattformen.

  Lite kort bara..
  I Sverige skördar Cigarretterna och alkoholen tusentals liv om året.. varför strävar politikerna inte efter 0 vision här som i trafiken – jo, därför att olyckorna kostar både staten och försäkringsbolagen pengar medan cigarretterna och alkoholen drar in enorma pengar till staten.
  Lagen om svensk vapen export.. står att vi ej ska exportera till länder som befinner sig i väpnad konflikt och ändå gör vi detta på grund av att hyenorna vill åt pengarna till statskassan. Och sen har vi mage att tala om för alla runt om i värden att de ska sträva efter demokrati och mänskliga rättigheter när vi själva i praktiken ser att det försvinner för varje år här hemma i Sverige.

  Listan kan göras hur lång som helst..

  Det är dem som ska rätta sig efter folket och inte tvärtom!!!!! Den dagen då det är ett måste att vaccinera sig den dagen har vi också lämnat demokratin kära vänner.

  Sverige blir för varje dag mer och mer som ett Nazi tyskland!!!! Många Svenskar själva kan inte se det p.g.a. att folket är så naiva som inget annat land i världen.

  Om vaccinationen..
  Om jag har förstått det rätt.. rätta mig om jag har fel. Sverige och många andra länder runt om i världen (runt 40-talet) skrev på under ett FN möte om WHO lagen som säger – att samtliga länder måste ta emot vaccinationer oavsett hur politiker eller folket i efterhand anser om den är bra eller dålig och uppmana folket till att ta det.
  Jag tänker så här.. Inget av detta är väl något nytt om hur politiker, stora företag, läkemedelsföretag eller vapen industrin fungerar. Inget skapas till fördel för oss, det är makt, pengar och problemet med att vi är överbefolkade för denna planet och de resurser som vi har. Kan det verkligen bara vara så att det gäller endast pengar som de vill åt eller är det något annat på djupare nivå som de vill komma åt men som inte många har förmågan till att kunna förstå.
  Många tror att man är märklig när man föreställer sig något sådant.. jag tycker synd om dessa som är vilsna och så naiva som inte har förmågan att förstår att denna värld är så mycket skitigare och sjukare än vi skulle kunna drömma om.

  ”Jorden kommer inte att gå under av de som skapar allt elände utan av OSS som står och ser på”

 12. Nyckelordet kanske är engelska ”Secession”. ”Seceding”, eller att utropa ett stycke land som ett eget land. Gäller bara att man har allt man behöver där, för när man korsar landsgränsen till Sverige så står väl sprutpolisen där…

 13. En för mig obekräftad uppgift är att alla asylsökande och invandrare utan uppehållstillstånd tvångsvaccineras så fort de kommer in i Sverige och eller tas av polisen och sätts i förvar.

  Någon som kan bekräfta det påståendet?

 14. Har också hört det där, riktigt tråkigt faktiskt, för i deras hemland vad jag vet drabbas ingen av influensor och skit.. I alla fall inte i stor mängd. De enda isåfall skulle vara HIV/AIDS.

 15. Tänk att det ”fria” landet Sverige har blivit en diktatur…hur kan ni på detta sätt bestämma över vår vilja….eller är det detta som är problemet? Den fria viljan kan göra till besvär för dem som vill härska. Om vaccinet hade varit så bra hade det inte blivit så många biverkningar. Underskatta inte vår vilja att bestämma över oss själva. Många regeringar har kommit till fall p.g.a att de har underskattat folket.Kristina

 16. En utmärkt artikel som exempel på dålig journalistik utan någon som helst källkontroll eller analys av lagen som sådan. Det finns sedan sekelskiftet en tvångslag för vaccinationer för allmänheten vid sidan av försvarsmaktens personal. Så denna lag sätter nivån när det får förekomma tvångsvaccinering. Se Lag (1952:270) om skyddsympning vid krig eller krigsfara m.m. …

  Sedan har det sedan 10 – 15 år tillbakaq funnits ett register på SMI som förs med stöd av samtycke enligt PUL. Detta register behandlade i den SOU som föregick patientdatalagen och sedan i propositionen till patientdatalagen där det konsterades att patientdatalagens regler om sammanhållen journalföring kan användas. Sedan så kom pandemin och alla landsting förde vaccinationsregister i princip. Då det var den enklaste formen av journalföring. Vad som har saknats hela tiden är en övergripande registerdatabas som har högt skyddsvärde föär epidemiologiska analyser och där individdata är betydelselöst. Det är detta register som SMI nu för och konverterar i den utsträckning det är möjligt – SVEVACs innehåll för att täcka upp behoven av en siffermässig analys av vaccinationstäckningen-

  Om ni vill flytta utomlands för att slippa att tvångsvaccineras eller hamna i ett register då får ni nog allt flytta till något afrikanskt eller asiatiskt land där det påstås att västs finansiering av vaccinationskampanjerna har som enda syfte att sterilisera befolkningen. SVEVAC till kom som ett eu-finansierat projekt för att vi hade brister i vårt analyssystem bl a i förhållande till europa i övrigt. Och dom flesta lnder i allmänhet i världen har redan en motsvarande tångslag om skyddsympning vid krig, kirigsfara eller andra utomordentliga förhållanden. Det är där nivån ligger.

  Det är som alltid att vargarna försöker att lura av de svaga och de värnlösa de resurser som finns – även på internet. Så se upp vad ni tror på!

 17. Under svininfluensan sade de till en början att allt skulle NOGA följas upp så att man skulle kunna dra kloka slutsatser om det hade varit en bra idé att vaccinera eller inte, (ja, det var ju ett experiment från början till slut) och att alla biverkningar skulle registreras. Man skulle framför allt undersöka om vaccinationen hade haft en framgång och jämföra med ovaccinerade. Det är bara det att när det började uppdagas att vaccinationen verkade vara en dålig idé så slutade de med det, och började blanda äpplen med päron för att begrava fiaskot. Narkolepsin blev ju så uppenbar att det inte gick att dölja, men sedan har vi alla som fick missfall, som dog, som fick andra biverkningar som ABSOLUT INTE hade något med vaccinet att göra, i vanlig ordning. ”Vaccinationsregister i princip”. Register hamnar förr eller senare i fel händer. De ÄR redan i fel händer.

 18. De är inte obligatoriska. De är frivilliga. Än så länge… och tullemeckin, du är riktigt dåligt påläst. Läs på med ett öppet sinne om för och nackdelar med vaccinationer som kommer du att inse att det är en bluff från början till slut. Vi har helt andra orsaker till att folk blivit friskare än vacciner, och där finns det mängder av statistik som visar på det, som handlar om hygien och bättre levnadsstandard för de flesta. Fast nu ökar andra sjukdomar dramatiskt istället…

 19. Jag förstår varför en del försvarar även så sjuka lagar som den här… Vad skall
  stackarna göra när det börjar gå upp för vissa att det som de valt att tro inte stämmer…
  Det blir som ett uppvaknande efter en riktigt tung kväll, vissa hämtar sig aldrig.
  Nu till mitt bidrag i debatten:
  Varför införs inte nolltolerans gällande biverkningar på allt som skall få
  Benämnas läkemedel dvs kemiska preparat inkl. vacciner som idag helt felaktigt benämns som mediciner? Allt annat är enbart falskmarknadsföring och borde
  bötläggas med minst 1 miljard € per registrerad biverknings misshandlad individ.
  Om det kostar ordentligt att göra fel så tenderar bolagen att tänka
  och därefter även göra mer rätt.

 20. Det kan mycket väl vara sant, det jag hört är att anledningen till att så många flyktingbarn blir apatiska är p.g.a. vaccineringar. Deras immunsystem klarar helt enkelt inte av så mycket gifter som kommer in i deras biologiska system och därför blir många apatiska.
  Jag tror inte heller de bett om att få bli vaccinerade…

 21. @ PRO-CBD

  Mycket bra inlägg och förslag! Varför inte införa nolltolerans mot biverkningar, då skulle folkhälsan öka något enormt och samhällsekonomin skulle blomstra rejält då folk skulle bli betydligt friskare och mer välmående.

  Starta en namninsamling för nolltolerans mot biverkningar av det som idag benämns läkemedel dvs. alla kemiska syntetiska preparat inkl. vacciner som idag helt felaktigt benämns som mediciner. Den listan kommer få många påskrifter jag lovar !!

 22. Aldrig i livet ! Ska inte Sverige vara ett fritt land? Har aldrig vaccinerat mej mot någon influensa, och tänker inte göra det nu heller,ett spel för gallerian är va det är.Skrämseltaktik och mera klirr i kassan för läkemedelsföretagen. ett rungande NEJ!

 23. Över min döda kropp. Förlat dem. De vet inte vad de gör.
  Tudligt nej till obligatorisk vacinering. Gar mundigheterna läkemedelsindusrin ärenden?

 24. Jag tycker det är självklart att det ska finnas ett vaccinationsregister,och tycker det är skandal att det inte funnits förut. Som det ser ut idag ges vaccin både till höger och vänster,ingen ordning alls,och det blir mycket svårare att följa upp nackdelarna/biverkningarna med vaccin,och vilket vaccin som getts..Tycker det borde vara OLAGLIGT att ge ett vaccin som kan orsaka så mycket skador utan att det registreras! Sedan så är jag helt EMOT att det kan användas till att sätta tryck på medborgarna och kan användas för att kanske tvångsvaccinera i framtiden vid eventuell ny pandemi,eller om vaccinationstäckningen sjunker. För det enda myndigheterna vill ha är en hög vaccinationstäckning,och kanske kan det leda till tvång i framtiden,och det vill väl ingen! Så tyvärr så är det både för-och nackdelar med den nya lagen som träder i kraft. Därför är det bra med denna namninsamling så vi kan visa myndigheterna vad vi tycker om eventuell tvångsvaccinering i framtiden om det skulle bli aktuellt. Så självklart har jag skrivit på!

 25. Och jag säger bara GLÖM DET!!!!!! Sverige är på väg åt fel håll. Det har jag känt av länge nu. Det blir verkar inte bli bättre utan tvärt om. Snart flyttar jag!

 26. Staten tvingar oss inte att lämna blod trots att det skulle rädda liv, det är upp till individen. Staten tvingar oss inte att lämna ifrån oss ena njuren för att rädda liv, det är upp till individen. På samma sätt ska det vara upp till individen om man vill vaccinera sig för att rädda liv. Liksom vi inte ska låta myndigheter få tvinga ut något ut något ur våra kroppar mot vår vilja, ska vi inte heller låta dem tvinga in något i våra kroppar mot vår vilja. Tvångsvaccinering motiveras med ”rikets säkerhet”, men skulle, som det mardrömslika övergrepp det vore, tvärtom hota rikets säkerhet. Det skulle inympa i oss en känsla av att makthavarna äger våra kroppar, och därifrån är steget kort till total maktlöshet. På så sätt skulle tvångsvaccinering psykologiskt, och därmed på riktigt, förflytta en väldig mängd makt från folket till några få makthavare på ett farligt sätt, så att vi lätt får en polisstat, en diktatur. En diktatur med så avancerad medicinsk och militär teknologi vore en långt värre katastrof för folket än vad några influensor eller virus skulle kunna åstadkomma. Håll den dörren permanent stängd!

 27. Det finns ingen tvångsvaccination i Sverige!! Visa oss beviset eller sluta hitta på: ni skrämmer folk i onödan.

 28. Först IPRED, nu vill dårarna införa tvångsvaccinering… Die Dumme Schwede lyssnar på de pålästa??? läkarna med fina titlar och skrämseltaktik om du inte tar ditt vaccin-gift (Thiomersal används som namn på Kvicksilver, bara för att konsumenten ska vara ovetande om innehållet i sprutorna) bara en av de farliga ingredienserna…

 29. När idiotin får sitt fotfäste.

  LÄKARE???????????????? Är inte det ett vilseledande ord?????????? Läkare, i vårt undermedvetna har ordet Läkare blivit synonymt med att bli läkt och bli bra. Detta språkbruk för vi vidare i dagligt tal som sanningar och som blir ett vedertaget begrepp hos befolkningen utan att det kritiskt granskas. Läkare, är inte det en försköning av verkligheten som vi hjälper att måla och som Läkarna gömmer sig i. En fresk av Michelangelo, en ängel, en gudabild, en gud som hanterar liv och död och när den humanistiska ådran flagnar återstår endast omnipotens och en evidens bibel som manteln vilar på.

  Måste vi inte börja beskriva verklighet vi lever i, som den är, eller är vårt behov att försköna tillvaron till att vara uthärdligt så stor att vi accepterar alla former av manipulationer och övergrepp? Vi är själva ansvariga för att bära detta vidare såvida vi inte börjar tänka i andra banor och använda oss av termer för vad det egentligen är.

  Lika illa är det med dem som arbetar med naturliga medel och behandlingar när de skapar organisationer och kallar sig alternativ medicin och behandling. ALTERNATIV TILL VAD??? Har det inte redan då manifesterat sin undanskymda roll och förstärkt läkarvetenskapen så som den vill att vi skall uppfatta den?

  I mitt vokabulär i mitt intrapsykiska bibliotek finns inte denna terminologi annat än i beskrivande form. I min ordlista definieras det utifrån sitt riktiga ursprung, det som kommer från naturen är naturligt, ärlig, humanistisk, jämställd mm är man inte i orden utan i sina handlingar osv.

  Vad är då läkare och läkarvetenskapen? Den evidens baserade vetenskapen är en vetenskap som kokar ner verkligheten till något upprepat mätbart, även om det mätbara resultatet endast utgör några promille. Denna promille får nu utgöra hela den verklighet som de har kokat ned den ifrån, hur missanpassad blir inte helheten till denna promille. Så länge denna promille inte kan passas in i helhetsbegreppet äger den ingen trovärdighet.

  Vad gör då en läkare? De diagnostiserar, utifrån sina kunskaper som grundar sig på evidensbaserad innehåll och som går hand i hand med läkemedelsindustrin. Efter som utbildningen inte tar hänsyn till helheten kommer heller inte personen att diagnostiseras utifrån ett helhetsbegrepp dvs uppkomsten till sjukdomen, utan endast symtomet. Att behandla symtomet finns en uppsjö av läkemedel. I rätta ordalag så symtombehandlar Läkarna patienterna med kemiska preparat och dess rätta namn borde vara Kemikaliebehandlare. Vilket skulle kännas bäst för er? Jag skall besöka min Kemikaliebehandlare eller Läkare? Det avgör du själv!

  Pandemi begreppet har kommit i takt med den ökande användningen av internet. Genom internet har man kunnat sammanställa information sekundsnabbt som inte tidigare har gått. Dessa sammanställningar används sedan som underlag för vaccinations kampanjer med påtryckning av läkemedelsindustrin, köpta läkare och inkompetenta politiker till att tvinga befolkningen att vaccineras.

  Sanningen är att dödstalen inte är större nu än det var tidigare, men man har skaffat sig ett underlag för att tjäna pengar på. Den Afrikanska våren kunde förverkligas genom snabb information på internet och rädslan för det totalitära samhället. När skall vi sluta vara rädda för oss själva och tro på allt som sägs?

 30. Min kropp är min. JAG bestämmer vad jag stoppar eller inte stoppar i den, ingen annan.

 31. De som gått ekonomlinjen på universitetet minns kanske detta:

  Tenta-fråga: ”Det finns en enda val kvar i hela världen, vad gör du?”

  ”Jag skjuter den direkt. Om man inte gör det så får man en allokeringsförlust, därför att nån annan ändå skulle ta valen om inte jag gör det”.

  Det där är alltså rätt svar, och det tankesättet lärs ut och tillämpas sen på alla ekonomiska områden. Även medicin. Kan man tjäna pengar på att göra folk sjuka så SKA man göra det. Annars gör bara nån annan det. Vem har skapat denna vansinniga ekonomiska teori? Guldsekten kallar jag dem. De är internationella och globala. De äger massor av tidningar och banker och ”våra” politiker jobbar åt dem. Inte åt oss. Vi är bara boskap som är till för deras skull. De gillar start krig och är experter på att införa diktatur. De skapade sovjetunionen och mördade miljoner människor där.

 32. Gå till ”Namninsamling pågår….” som gäller nu 15 nov. 2015
  Det har lämnats in en motion om tvångsvaccinering!!!!

  Läs även boken ”Dödliga mediciner och organiserad brottslighet” av Peter Götzsche” Den har nu översatts till svenska och är skrämmande läsning. Allt är bevisat och dokumenterat och det gäller all s k medicin. Den har även recenserats i Läkartidningen, vilket är ovanligt och kommentarerna där från våra svenska läkare visar att de just vaknat upp och insett hur manipulerade de är av Big Pharma.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here