12 KOMMENTARER

 1. Han har nog inte så fel med sina idéer, frågan är bara om det är styrt från en elit eller om det gäller enbart vinst och pengar. Det är ingen hemlighet längre att den mat vi äter, vattnet vi dricker, mediciner vi får samt plötsligt uppblossande ”epidemier” som senast svininfluensa tar död på de människor som inte lever medvetet. Egentligen behövs det inget aktiv program, då människor har upphört att ta ansvar för sina egna liv och strävar efter pseudolycka. Det enda motgift mot en eventuell agenda, egal av vilken form, är att inte spela med och för detta krävs medvetenhet och eget ansvar.

 2. Det är absolut ingen konspirationsteori utan det är ju tyvärr så världen fungerar. Men sen blir det lite tokigt när Kevin Galalae hungerstrejkar utanför Vatikanens portar med syftet att förmå påve Francisco ”att agera”. Eftersom Katolska kyrkan är en av de aktörer som driver på NWO:s depopulationagenda vore det bättre om Kevin Galalae istället försökte få påven ”att sluta agera”.

 3. Man kan inte tänka på det här ur en normal människas perspektiv. Eliten ser oss inte som medmänniskor, utan de ser på oss precis som vi själva ser på kreatur. Med det perspektivet blir det logiskt att pumpa oss fulla med kemikalier, valla runt oss en stund för att slutligen leda oss mot vår egen död.

  Jag har läst någonstans att de styrande toppskiktet består av ca 15 till 20 tusen människor. Den exakta siffran är i sig inte så viktig, men det är en väldigt liten klick som äger nästan allting. Ju mer världspopulationen växer desto mer uppenbar blir skillnaden mellan dem som äger allt och de som ingenting äger alls, så för dem är det en kamp mot klockan.

  Tänk om/när 6-7 miljarder människor en dag får upp ögonen för att det är denna lilla klick människor som har legat bakom nästan alla krig, artificiella finansiella kriser, kemisk krigföring mot den egna befolkningen och allting annat jag inte orkar räkna upp. Då finns de ingenstans de kan gömma sig. Även elitisten Zbigniew Brzezinski varnade för ett ”globalt politiskt uppvaknande” som skrämmer eliten. https://www.youtube.com/watch?v=bHknL5z8f6k

  De fruktar denna dag och de har sedan en lång tid planerat för den.

 4. Jag tycker att Kevin Galalae skriver om det som verkligen pågår. Men å andra sida tror jag inte att makteliten har sådan makt som man tror. Allt beror på hur medvetet man lever och därmed handlar det om vibrationer i slutändan. Det jag menar är att det finns redan idag människor i världen som maktelitens försök att förgifta inte biter på dem.

 5. Bill Gates talar här om depopulation by use of vaccines så dem verkar inte dölja sin agenda särskilt mycket .

 6. Jag har hört att eliten ger sig själva till känna nu, så de kan inte vara rädda för att mänskligheten ska veta vem som styr över dem. Jag har hört talas om en bok ”The externalization of the hierarki” av Alice Baily (vet ej hur det stavas, bara lyssnade) som skrevs för många årtionde sedan, den ska handla om att de ska ge sig till känna, när tiden är mogen ska människor få veta , och det är vad som händer nu. Vad är det som tyder på att deras dagar snart är över? Skavlan öste beröm över Bill Gates i ett av programmen, Bill Gates var en sån fantastisk trevlig och generös person tyckte Skavlan. Jag kan undra om Hans Rosling har en agenda under den sympatiska framtoningen (såg honom första gången i Skavlan). Vi vet att Bill Gates arbetar för elitens agenda med Vaccin och GMO för att drastiskt minska befolkningen. Om eliten kunde hålla sina händer borta från de fattiga länderna så skulle de kunna vara rikare än oss och ha mer mat än oss, så jag tycker Rosling adresserar problemen till fel personer. Överpopulations hotet är elitens propaganda, Skulle inte köpa en bok av Kevin Galalae, för mig verkar han vara ännu en i raden av elitens ”fejkare”. Dessa författare, aktivister och professorer, vänder sig till oss med problemen, de borde veta bättre, Kevin skulle knackat på och bett att få komma in som sagt. Om vi fick fängsla eliten och kasta bort nycklarna så skulle livet på den här jorden ges möjlighet att fungera mänskligt och fint. Men jag ser inte att de tappar makt. Brzezinski talade väl mest om att makten i världen håller på att skifta från väst till öst och det är ju planerat så. Jag tror det är tvärtom, när de själva säger att de är rädda, (de känner sig säkra) de är vargar i lammull. Tyvärr har vi att göra med väldigt negativa personer, så det är väldigt svårt att göra om det man skriver om dem till något positivt, för de gör inget positivt.

 7. Jag kan tycka att det är svårt att känna något hopp,när vanliga människor säljer sin själ så lätt. Det verkar inte bekomma professorer, politiker och andra att förråda sina medmänniskor.

 8. @Eva Mattsson

  Jag tar det mesta jag läser med en stor nypa salt. Men även de som är satta till att förleda människor måste ändå tala en hel del sanning för att få någon trovärdighet, så man får plocka ut russinen ur kakan.

  Men om man tror att alla andra ljuger och att allting är hopp- och meningslöst, så har man ju redan förlorat. Då blir man själv en negativ människa som det inte kommer något positivt ur. Visst är eliten mäktig men den är inte oövervinnerlig. Jag är övertygad om att de är lite oroliga, speciellt över Internet. Den anden vill de gärna pressa tillbaka i flaskan.

  Men det krävs inte att du, jag eller någon annan enskild person gör någonting spektakulärt. Det som krävs och som är det enda verkliga alternativet är att vi människor går ihop och gör någonting gemensamt. Alla människor! Vi alla är tyvärr produkter av elitens ”söndra och härska” taktik och vi är således alienerade från varandra. Det är det som är det verkliga problemet. Vi samarbetar inte.

 9. @Eva Mattsson

  Sen kan jag ge dig ett exempel på att den lilla människan inte är helt maktlös. Titta på Kevin Annetts arbete och vad det har resulterat i. http://itccs.org/

  Det var väl pga. ITCCS:s arbete som Joseph Ratzinger avgick 2013, den första påven på 600 år. Även jesuitgeneralen Adolfo Panchon har tillkännagett att han ska avgå vid nästa jesuitkongress, trots att generalen brukar dö på sin post. Dessutom har även Jorge Bergoglio flaggat för att han kanske kommer att avgå pga. ”hälsoskäl” och det blir i så fall den andre påven i rad som avgår, trots att även de brukar sitta på livstid.

  Jag tror att Kevin Annett är ”på riktigt” trots att allt omkring är hur absurt som helst. Men den totala mediala mörkläggningen talar för att han verkligen är den äkta varan.

 10. Yes, there’s a video clip of him talking about this, but not a single word in any of the mainstream media, what does that tell us? Not worthy of a mention? I don’t think so, it’s obvious that the elite control the media.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here