Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

NewsVoice fångade streetrace på Nynäsvägen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 augusti 2015
- NewsVoice redaktion

Streetrace Nynäsvagen Ösmo 4 aug 2015 - Foto: NewsVoice

NewsVoice lyckades fånga ett streetrace på Nynäsvägen nära avtagsvägen till Ösmo ikväll runt kl 21:15. Det verkade genomföras tre race med två bilar i vardera tävling.

Ett 20-tal fordon spärrade av motorvägen. Efter tävlingen samlades deltagare och åskådare på en plats nära Nynäshamn. Inga poliser hann till platsen innan händelsen var över.

Åke Rimborn som är chef vid ­trafikpolisen i söderort sa i maj 2015 till lokaltidningen Mitt-i att 2014 höll en kvinna på att förblöda i en ambulans som blockerades vid ett streetrace. Vid ett annat tillfälle krossades framrutan på en ambulans, med en svårt sjuk patient, som försökte ta sig fram under ett annat streetrace på Nynäsvägen.

Text och foto: NewsVoice

Relaterat

Polisen om olagliga motortävlingar


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq