7 KOMMENTARER

 1. Detta borde skickas både till den svenska Socialstyrelsen och till Anders Tegnell! – men även till vår sjukvårdsminister samt övriga vilka önskar att tvångsvaccineringar skall genomföras framöver!

 2. Inget nytt – många har sagt detta i Sverige för flera år sedan. Problemet är att en viss intressegrupp som också äger media, banker, tillverkningsindustrin mm styr med hårdare hand här i Sverige och även lakejerna de har som marknadsförare av sina produkter – läkarna.

 3. …Ett stor bedrägeri är HPV vaccin. Gynekologen doktor Fiala säger att HPV förekommer normalt hos kvinnor i olika stadier av livet, den kan komma och försvinna utan att de vet varför.
  HPV förekommer även hos kvinnor som inte hade någon sexkontakt i livet!

  Det existerar inte någon parameter uppmätt i laboratorier som skulle bevisa samband mellan HPV och cancer. Detta påstående kommer från en korrigerad argument att vid uppkomsten av cancer hittar man ofta HPV. Men det finns mycket annat där också, men det vill man inte leta efter. HPV är en bra marketing.

  Herr Haussen har från början favoriserat Herpes som orsak till livmoderhalscancer, men detta har inte vetenskaplig kommitté velat godkänna eftersom marketing med HPV har varit mera framgångsrik.

  Detta har resulterat i Nobelpriset som utdelades tydligen på felaktiga grunder p.g.a. dogm med HPV

  Hela studie med HPV vaccin är en skandal säger doktor Fiala. Detta p.g.a. att kontrollgruppen som skulle få placebo fick istället ALUMINIUM KONTAMINERAD PLACEBO!!! Detta är skandal!

  VACCINER är kohandeln med rädsla! Därför är de så framgångsrika…

  Länk: http://ivansbj.blogspot.se/2015/07/vi-vaccinerar-inte-wir-impfen-nicht.html

 4. Fann detta nyligen via en länk som ursprungligen delades här på NV av Eiwa.

  ”vaccinationer HPV misstänks har orsakat kramper, stroke, förlamning, Guillain-Barrés syndrom, konvulsioner, svimning, koma, huvudvärk, kronisk trötthet, autoimmuna sjukdomar, blodproppar, muskelsvaghet, ledvärk, artrit, bröstsmärtor , andnöd, hjärtproblem, håravfall, viktminskning, illamående, kräkningar, humörförändringar , ångest, sömnlöshet, darrningar, klåda, utslag, svullnad, nerv-, muskel- smärta, svullna lymfkörtlar, sömnstörningar , dimmig hjärna, sluddrigt tal,
  syn och hörselnedsättning, trombos, förstorad lever, spruckit äggstocks-cystor, mensvärk och cykel-förändringar, förstorade äggledarna, cystor på äggstockarna , infertilitet, missfall, dödfödda barn, födelse-defekter, livmoderhalscancer och över 100 dödsfall!”

  En HPV studie gjordes i Japan ganska nyligen av bl.a. en läkare vid namn Dr Sin Hang Lee.
  Här medverkar han i en fransk intervju: http://www.youtube.com/watch?v=y7hjwXODy_8

  Anser än idag att dom flesta vaccintillverkarna bryter mot marknadsföringslagen §2, dvs. otillbörlig marknadsföring. Detta eftersom dom inte kan bevisa att det dom säljer faktiskt fungerar, hur bra det fungerar och om det är säkert. Speciellt då för nyfödda, vilka saknar ett väl utvecklat och fungerande immunförsvar. Jag tycker att vaccintillverkarna beter sig som oansvariga kvacksalvare..

 5. Använd kondom, så behövs inte vaccinet. Dessutom skyddar kondom mot alla slag av sexuella överförbar sjukdomar, samt inte minst ovälkomna graviditeter. Vad är problemet?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here