3 KOMMENTARER

  1. Detta liknar den ryska propagandan om ett USA i sönderfall, här en länk till en artikel om att Obama och Pentagon inte drar jämt.
    I valtider polariseras debatten och politiken men USA är fortfarande världens starkaste nation.

  2. Men USA ÄR ju i förfall, så det är knappast någon rysk propaganda! Obama är en nickedocka och det har han varit från dag ett i Vita Huset eftersom det är oligarkerna som bestämmer i USA och dessa styr organisationer som NSA, CIA m.m. Att man sätter in nationalgardet så fort det blir demonstrationer som de i Charlotte visar hur rädda makthavarna är att det ska sprida sig. USA lever på sin petrodollar och lånekarusell (man har avskaffat industrin till stor del vilket straffar sig) som man går ut i krig för…80% av alla krig efter andra världskriget har startats av USA vilket ju borde man till eftertanke. USA är ett korthus som kommer att lösas upp den dag som Texas, Kalifornien och några andra stora delstater bestämmer sig för att lämna det ruttna liket precis det som sker med EU idag. USA av idag är en av jordens svagaste nationer då ju hela landet är polariserat mellan rika vita, fattiga rednex, svarta, vita, judar och latinos i en enda röra. Ett mångkulturellt haveri som man försöker dölja…(det fungerar inte att sminka upp en gris och klä den, alla ser att det är en gris ändå!) Och det är precis det som MSM-media försöker lura i folk att allt är lugnt i USA trots att det befinner sig på randen till kollaps. De politiska spänningarna är ett tecken på detta och två skurkar som presidentkandidater inger ju inget som helst förtroende för ett politiskt system i förfall som utspelas inför öppen ridå. Beklämmande utveckling!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here