5 KOMMENTARER

 1. En utmärkt artikel om hur vi låter oss förledas av de som endast har ekonomiska intressen och inga intentioner att hjälpa oss med vår hälsa.
  Svenska folket har låtit sig hjärntvättas efter decennier med statliga verk som tagit hand om allting utan att vi behövt ta något ansvar själva. Problemet är bara att de inte alls har tagit hand om våra intressen utan istället motarbetat oss och få människor idag orkar ens bry sig om detta utan har istället tagit sin tillflykt till ett tvångsmässigt beroende av sina iPhones och andra ”välsignelser” som denna nya ”fina” värld har lurat in oss i istället för att vårda det lilla uns av medkänsla och mänsklighet.
  Det är dags att vakna ur koman och börja skrika om vi inte alla skall gå under!!!
  Tack till Sanna som skriker till!!!:)

 2. Martin Gustavsson boken gavs först ut på Forum bokförlag år 2008 under titeln Sannas Matbok f den Självläkande människan. Forums hälsodel omvandlades till Bonnier Fakta o de ville ge ut boken igen i lågprisutgåva. Jag tjänar typ 2 kr per bok men eftersom mitt syfte är att hjälpa så många som möjligt till bättre hälsa är jag glad ändå!

 3. Tack Conny Lundberg och ja det pågår en gigantisk, iscensatt hjärntvätt för att få alla ha den rätta (profitabla) åsikten.

  Folk tror vi har religionsfrihet men de tog bort religionen (och därmed andligheten) för då är vi mer mottagliga för kommersiell hjärntvätt.
  Syftet har nog vart samma mkt länge, att hjärntvätta folket att tro det man vill o inte ifrågasätta ledningens agerande. Men så kom ett mer effektivt sätt än religionen: TVn och media m reklam o kommersialism – o då behövdes inte längre kyrkan för detta. Krasst, men sant. Men nu när folk vaknar upp faller deras strategi.

 4. Tack Sanna för att du tar upp detta viktiga ämne.
  Det är ren skandal att det får förekomma så mycket syntetiska ämnen i kosten! Det som allmänt kallas ‘socker’ är ju inte ens socker utan syntetiska sötningsmedel – etter värre!
  Det är inte undra på att barn utvecklar diabetes och allsköns allergier – när de dessutom får undermålig näring i skolan ..margarin och lättmjölk! USCH! Det kommer ‘ta en ände med förskräckelse’ om det inte blir ändring snart.
  ~ RIKTIG MAT, dvs ett EKOLOGISKT kosthåll, ÄR ENDA VÄGEN. ~

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here