10 KOMMENTARER

 1. Det är fullständigt fasansfullt att ljugarna fått härja fritt så länge och förstört allt, ljugit så och plundrat oss alla så. En jätteviktig dokumentär och nu känns det verkligen att sanningsrevolutionen tagit riktig fart. Förhoppningsvis kommer de av satans utvalda – lögnens folk, snart ha tappat sin makt.

 2. Snart kommer denna typ av artikel att inte kunna hittas på internet eftersom den får en ”varningsstjärna” som heter ”fake news”. 😉

 3. Den mest trovärdiga teorin om aids ursprung är antagligen Ed Hoopers. Den innebär att forskning för att ta fram ett poliovaccin mha apor i Kongo i slutet av 50-talet är ursprunget. Hoopers bok om bakgrunden https://www.amazon.co.uk/d/Books/River-Journey-Back-Source-AIDS-Penguin-Science/0140283773/
  http://www.bmartin.cc/dissent/documents/AIDS/
  Det finns mängder med desinformation med påståendet att den teorin har motbevisats. Men tvärtom har den etablerade forskningen snarare diskret bidragit till att öka trovärdigheten på Hoopers förklaring.
  http://www.aidsorigins.com/origins-aids-december-2015-update

 4. Vaxxed -gänget uppdaterar sin kanal dagligen allt medan dom nu är på turné i USA. I en av dom senare intervjuerna diskuteras synergi-effekterna av dom tungmetaller som figurerar i olika vacciner och även inverkan av dom ”djur” -DNA som också finns i dom flesta vacciner (!) Detta misstänks ha medfört att sjukdomar/virus som bara funnits hos vissa specifika djur-arter nu även kan hittas i många människor.

  Vaccinprogrammen behöver stoppas helt nu och en övertygande utredning behöver göras, detta är jag helt övertygad om idag och jag har varnat många till dags dato. Det som pågår idag är ju rent brottsligt, milt sagt! Allra värst är det när gravida eller barn vaccineras (tvång?), eftersom små barn saknar ett fullt fungerande immunförsvar och är som mest känsliga för sådan påverkan. Barn riskerar alltså att få mycket stora skador men också mindre tydliga skador förekommer, som olika utvecklingsstörningar, allergier, kronisk trötthet m.m. Undvik vacciner!!

  VaxXed Tour: Marcella on GARDASIL. (A holocaust, a genocide?)
  http://www.youtube.com/watch?v=mPIH9amZ2yc

 5. ”Ytterligare fakta om vaccinskador avslöjas i ny dokumentär” har försvunnit från NewsVoice framsida.

 6. Jonulf
  Det du citerar var jag bekant med långt tidigare men fann att Hoopman är trovärdigare.
  Undrar du inte själv över varför eliterna tillåter att dom så villigt pekar ut sig själva?
  Varianten med biovapen är alldeles för öppet erkänd, iom att ett offentligt förhör 1965 diskuterade framtagande av ngt som lät som aids. Eftersom eliterna då visste vad dom ställt till med i Kongo fungerade det som en avledning inför förväntningar om att saken så småningom skulle läcka ut. Skadeståndskrav mot Big Pharma lär ha varit en trolig konsekvens om sanningen kommer fram. Är det ist biovapen framforskade inom M.I.C. kan Usa gömma sig bakom den sedvanliga sekretessen för militär verksamhet eller förneka allt.
  Detta utesluter inte att dom verkligen höll på i kongo-experimenten med militära mål även om jag tror finner det rimligt att tro på att det handlade om poliovaccin. Emellertid räcker det att konstatera att den officiella förklaringen om apor ligger nära Hoopmans bara med den väsentliga skillnaden att apornas levande cellprover avsiktligt gjordes till extremt potenta laboratorier för framtagning av farliga nya substanser. Hoopman säger ju också att den etablerade forskningen utan att göra ngt väsen av det närmat sig hans version och att påståendena om naturligt uppkomen smitta från apor är besynnerlig eftersom ngt liknande aldrig hänt trots att människor levat nära djuren sen långliga tider. Precis efter kongoexperimenten 1960 och precis där, alltså med överensstämmelse i både tid och plats bryter en omfattande epidemi ut med de väntade symptomen. Väger tungt.

 7. ”Ytterligare fakta om vaccinskador avslöjas i ny dokumentär” är fortfarande försvunnen från NewsVoice förstasida.

 8. Subtilare skador av vacciner än autism är en väldigt viktig och ofta förbisedd aspekt av vaccinfrågan, Danne. Vi som vaccinerats är sannolikt alla mer eller mindre negativt påverkade.

  Jag tycker att du skriver bra i den här frågan.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here