WikiLeaks ska frisläppa sekretessklassade UAP-bevis

publicerad 6 december 2010
- av NewsVoice
Julian Assange. Foto: Ricardo Pati, Cancilleria del Ecuador. Licens: CCBY-SA2.0, Wikimedia Commons

Ett bra exempel på “vinklad journalistik” vilken vill släta över Julian Assange som person och Wikileaks avslöjanden som är pinsamma för USA. Det är med andra ord inte journalistik utan PR och desinformation med syftet att förkasta. De jämför Assange med Hitler vilket brukar kallas Godwins lag.

Julian Assanges avslöjande i The Guardian att Wikileaks kommer att släppa UAP-relaterade bevis kom säker som chock för många och det används kvickt för att förlöjliga Assanges kommande avslöjanden om storbanker.


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *