Andrew Wakefield Exposes Fraudulent Data on Autism and Vaccines

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 februari 2011
- NewsVoice redaktion

Andrew Wakefield (born 1957) is a British former surgeon and medical researcher known for his research on the connection between vaccines, autism and autistic enterocolitis. The latter controversial term was created by Wakefield to describe a form of inflammatory bowel disease.

DN: Vaccinering kan ge narkolepsi


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *