Sajten "Vetenskap och forskning" (VoFo) är uppdaterad

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 11 februari 2011
- NewsVoice redaktion

Forskningsencyklopedin ”Vetenskap och forskning” är uppdaterad med aktuella länkar till forskning listad av Libertonline.com.

Syftet med Vetenskap och Forskning är:

  • att lista referenser på forskning, inom framförallt hälsa och medicin, som bedöms vara oberoende av industrins ekonomiska intressen.
  • att för den allmänna debatten visa att det finns forskning och vetenskapliga bevis för alternativa synsätt och metoder.
  • att åter etablera de ursprungliga definitionerna av orden ”vetenskap”, ”forskning” och ”den vetenskapliga metoden”.

Gå till sajten

Donera till NewsVoice

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Man refererat till nyheter presenterade av Kommittén för Mänskliga Rättigheter som är en undergren till Scientologerna. Kan du iallafall svara på om Kommittén för Mänskliga Rättigheter är med bland de tiotal xperter och sakkunniga som står bakom och finansierar sajten?

  • De tiotal experter och sakkunniga som står bakom och finansierar sajten har valt att vara anonyma pga av det ofta fientliga debattklimatet i Sverige.

    Det är inte dessa personer som står bakom forskningsreferenserna så vill du bedöma relevansen måste du gå till forskarna som härstammar från hela världen. Dessa forskare redovisas tydligt.

    Torbjörn Sassersson, redaktör

  • På sidan står att läsa att ett tiotal experter och sakkunniga står bakom, men det går inte att bedöma relevansen. Är dessa anonyma?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *