215 personer kan ha fått narkolepsi pga svininfluensavaccin

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 28 maj 2011
- NewsVoice redaktion
narkolepsi vaccin

narkolepsi vaccin

Ett 80-tal barn har i dag fått diagnosen narkolepsi som en konsekvens av vaccinet mot svininfluensa. Läkemedelsverket utreder ytterligare 135 fall. Totalt sett kan alltså 215 barn – eller fler – ha drabbats.

Text: Marina Szöges

Neurologiskt Handikappades Riksförbund NHR, har utlyst ett forskningsstipendium på 250 000 kr om sambandet mellan vaccinering och narkolepsi.

NHR skriver i sitt pressmeddelande att de är allvarligt oroade av alla narkolepsifall som har blivit av svininfluensavaccinet och utlyser ett forskningssstipendium på 250 000 för att få igång forskningen och för att förhindra att fler barn skall drabbas.

Läs hela artikeln

Läs även: Narkolepsiskandalen är lika stor som neurosedynskandalen

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Exakt Pål. Hur många tusen svenskar i alla åldrar har fått vaga hälsoproblem pga av neurlogiska och immunologiska skador? Eftersom över 5 miljoner svenskar tog vaccinet och som sannolikt fått dessa problem har läkemedelsbolagen säkrat miljardintäkter för att symptombehandla en rad svårhärledda åkommor.

    Smart drag och läkemedelsbolagen är dessutom ansvarsbefriade genom ett hemligt avtal med svenska staten. Ref: http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/hemligt-avtal-styr-vaccineringen_3609341.svd

  • Frågan är hur många barn som blivit svagt påverkade men som inte syns i statistiken? Kanske är lite mer trötta än vanligt, lite sämre balans, minne, kommer få allergier om några år, m m.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *