Barnvaccinering och hjärnskador utreds i USA

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 10 maj 2011
- NewsVoice redaktion
Barnvaccinering och hjärnskador utreds i USA. Skärmdump: Fox News
Barnvaccinering och hjärnskador utreds i USA
Barnvaccinering och hjärnskador utreds i USA. Skärmdump: Fox News

Trots att CDC, det amerikanska smittskyddsinstitutet, hävdar att det inte finns några risker med barnvaccin betalar “the Federal Government” miljontals dollar i skadestånd till föräldrar vars barn drabbats av hjärnskador efter att de vaccinerats.

Inslaget nämner en flicka som fick hjärnskador efter att hon vaccinerats mot 9 olika barnsjukdomar vid ett och samma vaccinationstillfälle. Andra drabbade barnföräldrar kräver nu att kongressen utreder risker med barnvaccin.

Problemet i USA är att det är förbjudet för drabbade att stämma läkemedelsbolagen om skador uppstår pga vaccin. Bolagen hävdar att om människor slutar vaccinera sig uppstår ett hot mot folkhälsan i USA. Bolagen tar därmed vad de anser är ett nationellt ansvar för allas bästa. CDC står helt och hållet på bolagens sida i frågan.

Den 10 maj 2011 kommer en grupp av föräldrar presentera nya bevis för att det finns en koppling mellan barnvaccin och hjärnskador. Man hävdar bland annat att en “federal court” i USA som hanterar anmälningar mot vaccin redan har gett drabbade föräldrar med barn som fått autism miljontals dollar i skadestånd. Pengarna är skattepengar eftersom läkemedelsbolagen står fria från att ta ansvar. Frågan är varför det sker om det inte finns en koppling mellan vaccin och autism.

Föräldrargruppen kommer att presentera nya bevis i en välrenommerad publikation som heter Pace Environmental Law review. Det spekuleras i nyhetsinslaget att det nu kan framkomma bevis  för hjärnskador snarare än autism som resultatet av vaccin.

Se nyhetsinslag från Fox News 9 maj 2011

Text: NewsVoice

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Hjärnskadorna är välkända sedan decennier! På 60-talet myntades diagnosen MBD, som sedan utvecklades till en hel bokstavsflora av diagnoser. Något som i princip varenda läkare kommit i kontakt med efter vaccinationer, är barn som drabbats av feberkramper. Så vanligt att det aldrig rapporteras, än mindre görs biverkningsregister på. Resultatet av feberkramper, som beror på hjärnretningar platsar definitivt som typexempel på MBD, Minimal Brain Disease, och man borde därför ha förväntat sig att se seneffekter, som t ex vid ADHD. Att detta aldrig undersökts är ett stort svek från den expertis som har till uppgift att värna hälsan. Var har “skeptikerna” hållit hus? Jag bara frågar!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *