Gerald Celente om kriget mot Libyen: “Stop the wars and grow up!”

publicerad 1 maj 2011
- av Torbjörn Sassersson red.
Gerald Celente - Press photo: Trendsresearch.com
Gerald Celente - Press photo: Trendsresearch.com
Gerald Celente - Press photo: Trendsresearch.com

Gerald Celente varnar på YouTube den 3 april 2011 att om koalisationen USA, UK och Frankrike bombar Libyen kommer ett större krig att inledas. Han säger att Gaddafi kommer att försvara sig genom att attackera i flera länder.

Koalisationen gick till attack och det kulminerade senaste veckan med att Gaddafis palats i Tripoli bombades och hans son och tre barnbarn dör. Ett dygn senare har flera utländska ambassader och FN:s kontor i Tripoli attackerats som en ren vedergällning. Har Gerald Celente åter fått rätt? Har ett större krig inletts?

Kriget i Libyen - Skärmdump från DN.se 1 maj 2011
Kriget i Libyen - Skärmdump från DN.se 1 maj 2011

Läs mer: Se klipp från DN 1 maj 2011

Gerald Celente (1946-), är en amerikansk trendanalytiker, företagskonsult, författare och skribent. Han och hans team vid Trends Research Institute gör förutsägelser om den finansiella ekonomin och stora omvälvningar i samhället. Som analytiker har han varit gäst på TV-shower som Oprah Winfrey Show, Today Show, Good Morning America, CBS Morning News, Glenn Beck Show och NBC Nightly News, BBC och CNN.

Mer läsning

SvD: Gaddafi hämnas sonens död

GP: Gaddafi hämnas bombräd

SvD: Gaddafis barn och familj splittrad

DN: Khaddafis son dödad i Natoattack

DN: Musa Ibrahim uppmanar till hämnd