Efter 30 år i Big Pharma fick han nog – berättar allt om bedrägerierna

4
John Virapen - Foto: Dsalud.com
John Virapen – Foto: Dsalud.com

“Om någon av er har idén att läkemedelsindustrin är mån om er hälsa – glöm det. Det är bara pengar de är intresserade av”, säger John Virapen efter att ha arbetat för Big Pharma i 30 år.

Text: Marina Szöges.

John Virapen håller föredrag runt världen och berättar om läkemedelsindustrins ohederliga metoder. Bland annat berättar han att branschen undanhåller sanning om biverkningar och ohälsosamma tillverkningsmetoder samt använder sig av mutor för att registrera nya läkemedel.

När Prozac (Fontex i Sverige), som tillverkas av Eli Lilly, skulle registreras i Sverige tog han reda på vilken psykiatriker som skulle testa medlet, och kontaktade honom. Virapen bjöd på middagar och sände kvinnliga medarbetare till….

Läs mer i artikeln: Läkemedelsbolagen struntar i folks hälsa – vill bara tjäna pengar

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Mike
Gäst
24 maj 2011 kl 17:05

Dr. John Virapen’s new website is http://www.Medicinecult.com his new book is about to be published with even more secrets…

ruben
ruben
Gäst
19 maj 2011 kl 18:53

En bra synvinkel. Synd bara om de seriösa små men de kan hitta nya vägar kanske. “lego” framställning av råvaror o liknande eller slå sig samman med flera små kan vara en väg.

ruben
ruben
Gäst
13 maj 2011 kl 22:21

Låter som en verklighet i tiden. Är det aldrig nog med elende? Tänker bara på att man traskar på i gamla fotspår som om de aldrig funnits. När nu EU bestämt att naturmedicin skall förbjudas om de inte licencieras. De utestänger små företag, som inte har tillräckligt med pengar att licenciera sina naturmedel som de tillverkar och som kan vara av högsta kvalité.