Äta för livet – Du kan äta dig sjuk eller frisk – Vi finns på Facebook

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 19 juni 2011
- Torbjörn Sassersson

Äta för livet är ett pågående filmprojekt om mat & hälsa. Vad gör maten med dig? Du kan äta dig sjuk eller frisk – du blir helt enkelt vad du äter. Vi intervjuar ett fyrtiotal intressanta människor som forskar och talar om mat & hälsa ur olika aspekter.

Vår hemsida www.ätaförlivet.se är under konstruktion.

Vi finns på Facebook


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *