Ny studie – Mjukdödar vaccin våra barn?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 juni 2011
- NewsVoice redaktion
Vaccin, barnvaccin - Foto: InfoWars

vaccin barnvaccin

Studien, betitlad Infant mortality rates regressed against number of vaccine doses routinely given: Is there a biochemical or synergistic toxicity?, publicerades i den ansedda Human and Experimental Toxicology journal, som indexeras av National Library of Medicine.

Text: TreeOfLiberty on 2011-06-27

“Linjär regressionsanalys av ovägt medelvärde av IMRs visade en hög statistiskt signifikant korrelation mellan ökat antal vaccindoser och ökad spädbarnsdödlighet,” fann studien, och tillade att resultaten kräver en “väsentlig” undersökning av sambandet mellan vaccindoser, biokemisk eller synergistisk toxicitet, och spädbarnsdödlighet.

Trots att USA administrerar flest vaccindoser till barn i hela den utvecklade världen, 26 stycken innan barnet fyller ett, är dess spädbarnsdödlighet högre än 33 andra nationer, vilka alla administrera mindre vacciner. Studien visar tydligt att utvecklade länder som har mindre vacciner har lägre spädbarnsdödlighet, vilket tyder på ett direkt statistiskt samband mellan vaccineringsbiverkningar och dödsfall av spädbarn. Till exempel, de två i-länderna som kräver att barn ska vaccinerats med minsta möjliga vacciner, Japan och Sverige, toppar även tabellen för lägsta antalet dödsfall av spädbarn.

Vaccinproduktionsföretagen har varit inblandade i många mörkläggningar tidigare. Vaccinproduktionsföretaget GlaxoSmithKline sålde Seroxa till barn, trots att dom visste att det gjorde barn självmordsbenägna. Vaccinproduktionsföretaget Merck sålde vioxx som dödade tusentals människor, trots att dom visste om att vioxx var dödligt. Vaccinproduktionsföretaget Baxter/Bayer gav barn ett vaccin som var kontaminerat av AIDS viruset, trots att dom visste om det, många dog som resultat. Läs mer om en av de absolut mest korrupta industrierna på jorden, läkemedelsindustrin, i boken Corporate crime in the pharmaceutical industry av John Braithwaite.

Läs hela artikeln på vaken.se

Läs en artikel på Infowars.com om samma studie

Studien: Infant mortality rates regressedagainst number of vaccine dosesroutinely given: Is there abiochemical or synergistic toxicity?


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *