Video: Christer Fuglesang sluddrar efter homeopatisk överdos

3

Videoklippet visar hur Christer Fuglesang sluddrar och stakar sig efter en överdos av homeopatiska sömnpiller. Flankad av några grabbar från skeptikerföreningen Vetenskap och Folkbildning och vetenskapsjournalisten Anna Bäsén argumenterar Fuglesang att homeopati är båg.

Text, analys och videokollage: Torbjörn Sassersson

Fuglesang säger att han överlevde ju överdosen och att pillrena hade noll effekt. Problemet är att han har svårt att prata.

Frågan är vad han var påverkad av. Var det alkohol, jetlag, uttorkning eller sömnpiller? Var det en kombination av alla eller var det enbart överdosen? Många undrar vad Christer Fuglesang själv har för kommentar. En kommentar som han spontant säger mitt i en sömndrucken mening är:

“Nä, jag ska inte ge mig in på nå’t liknande”.

Christer Fuglesang har svårt att uttala ordet akupunktur och hans säger plaase-bo istället för placébo.

fuglesang-sluddrar-homeopati

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
ar4ne
ar4ne
Gäst
29 september 2011 kl 21:12

Har man jobbat inom läkemesdelsindustrin kan jag upplysa om att alla kemiskt framtagna preparat inte fungerar på alla människor, så om homapatiska preparat inte fungerar på alla är inte något att förvåna sig över, tro mig så är det bara.

ruben
ruben
Gäst
19 juli 2011 kl 01:44

Tycker jag var underbart avslöjat! Verkligheten har en sanningens agena.

Admin
Admin
Gäst
17 juli 2011 kl 21:52

Tack Patrik Sjöberg för att du länkade till NewsVoice. Jag länkar tillbaka till din bloggartikel om dina upplevelser av VoF. Det var kul att läsa.

“Efter Almedal och Debatt har inkorgen på bloggen och på facebook varit full av meddelanden från pojkarna från den allmänt skeptiska föreningen som anordnade jippot där Fuglesang skulle bevisa sin odödlighet.”

“…NASA hade lämnat Fuglesang vid uppskjutet om han hade dykt upp i det skicket som han gjorde till Debatt”.

“Nästa gång ni [VoF] vill få era 15 minuter så anlita någon pr expert som ser till att alla sköter sitt och ser till att ni inte uppträder som förlästa rättshaverister som inte har flyttat hemifrån.”

/Patrik Sjöberg

http://242ps.weebly.com/1/post/2011/07/kan-bstad-vara-hrdare-n-almedalsveckan.html