Naturlig cancerbehandling med aprikoskärnor

publicerad 9 september 2011
- av Torbjörn Sassersson red.

aprikoskärnor botar cancer

Sajten Aprikoskarnor.se har två huvudsakliga mål;

  • Vi vill rädda liv genom att sprida information om vitamin B-17.
  • Vi vill få bort importförbudet på aprikoskärnor så att alla kan köpa dem eftersom akrikoskärnor innehåller en stor mängd vitamin B-17 (ca 2-3%).

Aprikoskärnor är, liksom många andra nötter och fröer, mycket näringsrika. De innehåller bland annat Amygdalin, även känd som vitamin B17 som angriper cancerceller. Amygdalin (vitamin B17) finns i många hundra livsmedel, men de som är särskilt rika på B17 har nästan försvunnit från den västerländska kosten. De folkgrupper som fortfarande äter en traditionell kost, som naturligt innehåller mycket B17, har visat sig vara i stort sett fria från cancer.

Användningen av Vitamin B17 (Laetrile/Amygdalin) för behandling av cancer går tillbaka till åtminstone 1843. Det finns även bevis på att kineserna använde bittermandel vid behandling av tumörer för 3000 år sedan.

Ett sätt bekämpa cancer är att bygga upp immunsystemet så att det är mycket starkt. Ett annat sätt är att komplettera med antioxidanter som bekämpar cancerframkallande ämnen i kroppen, en Amygdalin verkar vara unikt på det sätt att det direkt angriper cancerceller.

Källa: aprikoskarnor.se

Tips från Marcus Borg