Elbilens hämnd – Revenge of the Electric Car – trailer

publicerad 9 oktober 2011
- av Torbjörn Sassersson red.

Under 2006 förstörde de stora biltillverkarna 5000 av sina egna elektriska bilar. Nu fem år senare är den elektriska bilen tillbaka och vill ha hämnd.

I filmen “Revenge of the Electric Car” tar regissören Chris Paine med sitt film-team bakom lykta dörrar hos Nissan, GM och den nya bilföretaget Tesla Motors för att finna den sanna historien bakom den elektriska bilens uppgång, fall och återkomst. Utan att använda en droppe olja är Tesla Motors elbilar framtiden. Bilarna är snyggare, snabbare och renare än någonsin.

Filmen har premiär 21 oktober 2011.

Bild nedan från Tesla Motors hemsida: Model S

Tesla Motors, Model S


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Elbilar är en återvändsgränd så som vindturbiner. Mängden energi för framställning av dessa tingestar är mycket större än själva vinsten. Follow the money; grönfascismen är ett långsiktigt projekt och en stor industri som omsätter enorma mängden pengar och som lär suga oss tills bara skinnet blir kvar.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *