Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Mamma Urkraft om synen på kost, autism och ADHD

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 oktober 2011
- NewsVoice redaktion

”Vi” har över decennier arbetat med och fått autistiska barn friska eller friskare med bland annat kostförändring, till en mer människovänlig föda. Vi har fått denna kunskap att växa i Sverige nu under flera år, inom en krets av människor som fortsätter att sprida kunskapen vidare.

Jag själv har fått mitt barn kraftigt tillfrisknad i två enorma utvecklingshopp, först med kostomställning och nästa gång med verkningsfulla näringstillskott.

Det finns enorm erfarenhet, otaliga läkare, forskare och forskning som stödjer det vi vet – rätt kost och optimal näring är grunden till hälsa och läkning. Jag tänker inte gå in på detaljer, fakta och källor i denna fundering.

Man vill inte inom den etablerade läkarvården erkänna dessa faktum, inte i Sverige i alla fall (i bland annat Norge rekommenderar man en gluten- och mjölkfri kost vid autism). Men visst börjar det spricka upp och enskilda läkare och forskare börjar intressera sig …

Läs hela inlägget

autism statistik graf

Barn diagnostiseras för autism normalt inte innan två års ålder. Diagrammet visar en dramatisk ökning i antal diagnoser för autism.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: adhdautism