Terence Fell, svensk statsvetare om den officiella 911-utredningen

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 9 oktober 2011
- Torbjörn Sassersson

Terrence Fell

Vetenskapen ifrågasätter det officiella händelseförloppet vid WTC 911, sa statsvetaren Terence Fell när han gästade P4 Morgon i samband med 10-årsdagen av elfte septemberattackerna. Sanningsrörelsen menar att staten håller fast vid en felaktig version och folk vill inte veta av alternativa förklaringar eftersom de hotar deras trygghet, menar Terence Fell.

Terence Fell Fil.dr, är verksam som lektor i statsvetenskap vid Mälardalens folkhögskola (hemsida). Han forskar inom Hållbar utveckling, arbetsliv och styrning (HAS).

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq