Dr. Harold Puthoff on Remote Viewing

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 24 december 2011
- NewsVoice redaktion

Mycket intressant föredrag från fadern till remote viewing, Hal Puthoff. Humoristiskt och informerande om hur det började, testerna, framgångarna och motgångarna.

Dr. Hal Puthoff is considered the father of the US government’s Remote Viewing program, which ran between 1972-1995. Another father is the father of the remote viewing technique, the natural psychic Ingo Swann. The first project leader was “Skip” Atwater.


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Finns också en utmärkt föreläsning av Jessica Utts om bland annat Remote Viewing här:

    “A statistician explains how Bayesian analysis allows prior beliefs and “expert knowledge” to be incorporated into the analysis along with the data:” The strength of evidence versus the power of belief: Are we all Bayesians?”

    http://videolectures.net/icots2010_utts_awab/

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *