Pentagon leak – fabricated virus to control behaviours in Middle East

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 december 2011
- NewsVoice redaktion
virus beteenden Pentagon

https://www.youtube.com/watch?v=xn_THyEVDEE

En video som sägs vara inspelad i en föreläsningslokal (BC232) på Pentagon avslöjar att fabricerade virus kan förändra beteendet på en religiös fanatiker till en normal person som föreläsaren uttrycker det. Förslaget att tillämpa virusteknologin i Mellanöstern presenterades för Pentagon 10 april 2005. Föredraget är märkt DOD ID 149AZ2 daterat den 13 april 2005. Ärendenumret är 983459.4.05.

Videon ger ett trovärdigt intryck och frågan är hur den skeptiska “communityn” reagerat. Vid en översiktlig sökning på sökbegreppen ovan hittas inga bevis annat än åsikter om att videon skulle vara fabricerad.

Dr Leonard Horowitz har länge varnat för hur militär forskning på biologiska stridsmedel kan användas för politiska syften. Leonard Horowitz är en amerikansk författare, forskare och föreläsare med inriktning beteendevetenskap och folkhälsofrågor.

Han har skrivit en omfattande bok om den obesvarade frågan om aids ursprung. Det är en frågeställning som etablissemangets forskare inte berör. Horowitz påstår att HIV-viruset utvecklades vid amerikanska biovapenlaboratorier. I boken “Emerging Viruses, AIDS and Ebola, Nature, Accident or Genocide?” har Horowitz klarlagt virusforskningen under 1970-talet. Utgångspunkten för undersökningen var en begäran ställd av Pentagons biovapenforskare år 1969:

ArcanumSkolan 2024

“Inom de närmaste 5-10 åren skulle det troligen vara möjligt att framställa en ny infektiös mikroorganism. Ett forskningsprogram för att undersöka om detta är genomförbart skulle kunna vara klart inom fem år till en total kostnad av 10 miljoner dollar.” (citat hämtat från artikel av Ingemar Ljungqvist)

Materialet är hemligstämplat, men Horowitz sökande bland dokument visar att militären fick finansiering och att pengar via kontrakt och anslag fördelades till olika civila forskare som tillverkade hybrider av virus för tester på apor och mänskliga cellkulturer. Det var på 70-talet. Om videon ovan stämmer har forskarna lyckats får fram biologisk teknik för beteendestyrning.

Emerging Viruses: AIDS and Ebola: Nature, Accident, or Intentional?

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq