Är HIV och AIDS politiska och ekonomiska instrument? Se dokumentären “House of Numbers”

publicerad 1 december 2011
- Torbjörn Sassersson red.

NewsVoice. Innan du köper alla färdigpaketerade uppfattningar om HIV och AIDS bör du se denna dokumentär. Sedan kan du fundera en vecka på vad filmen egentligen säger. Om det stämmer har vi helt missat vad som pågår.

In ‘House of Numbers, ‘ an AIDS film like no other, the HIV/AIDS story is being rewritten. This is the first film to present the uncensored POVs of virtually all the major players; in their own settings, in their own words. It rocks the foundation upon which all conventional wisdom regarding HIV/AIDS is based. ‘House of Numbers’ could well be the opening volley in a battle to bring sanity and clarity to an epidemic gone awry.

Se video: Nobelpristagare i medicin, Luc Montagnier som upptäckte HIV, anser att näring, antioxidanter och immunförsvaret eliminerar HIV

HID AIDS politisk


Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice