Höghusbrand i Hanoi stärker demoleringsteorin av WTC 911

publicerad 16 december 2011
- Pål Bergström
Hanoi höghus 33 våningar
Hanoi höghus 33 våningar
Foto: tuoitrenews.vn

En 33 våningar hög skyskrapa i Hanoi eldhärjades kraftigt den 15 december 2011 utan att rasa. Branden varade i 4 timmar och 20 minuter. Det bekräftar demoleringsteorin för rasen av World Trade Center i News York 2001. De bränderna varade i 45-90 minuter innan båda WTC-tornen föll.

Text: Pål Bergström | Foto och källa: tuoitrenews.vn

Den 11 september 2001 rasade WTC 1, 2 och inom 45-90 minuter. Enligt NIST på grund av brand. Men det är en bevisad omöjlighet. Det finns flera exempel på det. Igår fick vi ytterligare ett. En hög byggnad av stål rasar inte på grund av brand. Bränderna i WTC var dessutom inte speciellt omfattande.

Hur någon med sunt förnuft som idag tittar på rasen av WTC kan vidmakthålla att det inte är kontrollerade rivningar med sprängämnen går bortom mitt förstånd. Hus kan inte plötsligt rasa samma på det sättet utan assistans av sprängämnen. Inte rakt ner, i fritt eller nära fritt fall, fullständigt pulveriserade till nanodamm.

Man ser hur tydligt som helst vad som händer. Är du medveten om alla explosioner som folk hörde, att man funnit rester av det högteknologiska sprängämnet nano-termit, seismisk data som föregår planen, alla förvarningar, ja då blir det übertydligt. Som ett stort leksakspussel med två bitar. Husen demoleras. Journalister i gammelmedia tycks inte bry sig. De gör ingen koppling mellan branden i Hanoi och WTC. Man struntar i att NIST ljuger och att det finns hundratals vittnesmål om explosioner som NIST negligerat. Vad NIST säger måste vara sant. Det är trots allt en myndighet.

Hanoi 33-storey twin towers on fire: live report

THE 9/11 Commission Report

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: HanoiWTC 911