Inside the Pentagon: Generals do Meditation and Learn Alternative Medicine

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 25 december 2011
- Torbjörn Sassersson

The general is surprisingly good at meditation. It’s not just the impeccable posture — that might be expected of a man long used to standing at attention. It’s his hands, which rest idly on his knees, and his combat boots, which remain planted firmly on the floor. Over the next several minutes, Lt. Gen. Eric Schoomaker, the Surgeon General of the Army, will keep his eyes closed and his face perfectly relaxed.

Read more in Wired

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *