Sanna Ehdin vann priset Sveriges Bästa Gröna Hälsoblogg 2011

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 december 2011
- NewsVoice redaktion

Sanna Ehdin

Sanna Ehdins hälsoblogg har blivit är utsedd till Sveriges Bästa Gröna Hälsoblogg 2011 av Enlagomdosgrönt.se. Sanna Ehdin, PhD, är föreläsare och författare till 12 hälsoböcker. Efter att mer än 27 000 röster samlats in korades Sannas blogg som den bästa i kategorin Hälsa.

Re-write: Torbjörn Sassersson

Först röstade 36 nominerade bloggare ner till 12 finalister. Därefter utsågs sex bloggar i var sin kategori.

”För mig känns detta verkligen inspirerande och roligt. Har nu bloggat i tre år och det tar mycket tid, men jag når också ut till många – ännu mer när man samkör med statusar på FB och Twitter och hundratals delar mina blogginlägg på FB. Nu prenumererar 4 500 personer på min offentliga uppdateringar på FB. Jag tycker det är fantastiskt roligt och förmånlig att kunna nå ut och beröra så många människor varje dag!”

Syftet med tävlingen är att uppmärksamma de som väljer att leva lagom grönt och tänker klimatsmart i vardagen utan att göra några större uppoffringar. Det är det Enlagomdosgrönt.se handlar om – hur de små insatserna för miljön i slutänden kan bli de allra viktigaste, skriver Sanna Ehdin.

Så här säger Josefine Grahn, redaktionschef på Enlagomdosgrönt.se:

”Vi hade förväntat oss en ökning detta år men inte en sådan här otroligt stor ökning, det är hur kul som helst! Nu laddar vi inför nästa års tävling”.

Tävlingen utförs i samarbete med sponsorer och partners med Sony Ericsson som huvudsponsor.

www.sannarelations.com
Blogg.passagen.se/sannaehdin
Facebook.com/sanna.ehdin
Facebook.com/pages/Sanna-Ehdin
Twitter.com/#!/SannaEhdin


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq