Dr. Leonard Coldwell: Most diseases are due to continous stress

3
171

The Only Answer to Stress, Anxiety and Depression: The effects of stress on health and the solutions for effective stress reduction.

Part 1

Part 2

Part 3


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

3 KOMMENTARER

  1. Letade faktiskt efter en någon sån här information, utan att leta eftersom man aldrig tar tag i det, där man kan förminska stress. Det är en oerhörd stressig värld man lever i och hur tuff man än tror man är, handlar det om den mentala biten att lära sig acceptera allt man är och allt som varit, komma ner och bygga ett nytt koncept för sig själv och framtiden för att trigga igång immunförsvaret och skapa hopp. Det här var en jättebra informativ video, och kunskap är något man känner i själen när det känns ”rätt”. Det är en speciell känsla, som synkronisering. Jäkligt tacksam att du postade den här videon.

  2. Enda problemet, det jag läste av hans hemsida Dr Leonard, är att han tar otroligt mycket pengar för sina anti-stress program. Det blir lite pannkaka att hjälpa människor för flera tusentals dollar. Jäkligt synd när man har ett sånt bra budskap och det funkar, men det är ju inga ”enorma banbrytande” saker. Visst, kan man ta en slant för det men det ska inte gå till överdrift, då förlorar det sitt välmenande syfte, och det blir samtidigt en klassfråga att tillfriskna.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här