Vaccin: ”Några timmar efter vaccinationen började vår son skrika…”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 21 januari 2012
- NewsVoice redaktion

”Några timmar efter vaccinationen började vår son skrika ett skrik som vare sig jag eller min man någonsin upplevt”

“Tyvärr lät jag och min man vår första son få den första vaccinationen vid tre månaders ålder. Något jag/vi aldrig vill uppleva igen. Det var fruktansvärt! Vi stod och vacklade mycket inför om vi skulle eller inte skulle låta vaccinera honom. Han var så efterlängtad och så älskad att vi inte ville att något skulle hända honom. Eftersom de flesta lät vaccinera sina barn och man träffade dessa indoktrinerade barnsjuksköterskor var och varannan vecka vid mätning och vägning föll vi till föga och lät honom få den första sprutan.”

Läs mer


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: vaccin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *