Vaccin: ”Några timmar efter vaccinationen började vår son skrika…”

0
204

”Några timmar efter vaccinationen började vår son skrika ett skrik som vare sig jag eller min man någonsin upplevt”

“Tyvärr lät jag och min man vår första son få den första vaccinationen vid tre månaders ålder. Något jag/vi aldrig vill uppleva igen. Det var fruktansvärt! Vi stod och vacklade mycket inför om vi skulle eller inte skulle låta vaccinera honom. Han var så efterlängtad och så älskad att vi inte ville att något skulle hända honom. Eftersom de flesta lät vaccinera sina barn och man träffade dessa indoktrinerade barnsjuksköterskor var och varannan vecka vid mätning och vägning föll vi till föga och lät honom få den första sprutan.”

Läs mer


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer