Aftonbladet publicerar två artiklar om skador av vaccinet Pandemrix

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 februari 2012
- NewsVoice redaktion

Förlamades av vaccinet Pandemrix

Ida, 27, ville skydda sig mot svininfluensan – nu kan hon knappt gå: “Det är ett helvete”.

Läs mer

161 barn fick skador av Pandemrix-sprutan

Sex miljoner svenskar vaccinerade sig mot svininfluensan med Pandemrix 2009 – den största vaccinationskampanjen i Sverige. Myndigheterna lovade i princip ett vaccin fritt från allvarliga och kroniska biverkningar. I dag vet vi bättre.

Läs mer

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Pandemrix

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *