Föreläsning om vaccinskador av Ann-Charlotte Stewart doktor i medicinsk genetik och fd cancerforskare

  6
  147

  Vad innehåller sprutorna och vad gör de med våra kroppar? Hur fungerar vårt immunförsvar? Hur bygger man upp ett starkt och friskt immunförsvar?

  ”Jag är själv en avhoppad forskare med tio års erfarenhet från cancerindustrin. Jag var inkopplad i de initiala stegen kring att ta fram vaccinet Gardasil när jag gjorde min postdoc på The Cancer center, University of New Mexico i Albuquerque.”

  ”Min handledare från den tiden är en av dem som tagit fram vaccinet. Det var när jag lärde känna henne och de ansvariga från WHO/IARC som jag bestämde mig för att hoppa av hela cirkusen. Ett enda stort krig om berömmelse, makt och pengar som bara var plågsamt att vara med om.” / Ann-Charlotte Stewart

  Ska man vaccinera eller inte? Vad händer om man inte gör det? Vad händer om man gör det? Vad finns det för risker med vacciner egentligen? Det kan vara svårt att ta sig fram i djungeln av all (des)information och det finns en massa rädslor kring detta ”infekterade” ämne.

  Kom och lyssna på en föreläsning och öppen diskussion där vi tillsammans belyser detta ämne för att skapa klarhet kring vaccinernas vara eller inte vara. På basen av faktisk kunskap är det alltid lättare att ta ett beslut som känns rätt, ett beslut som var och en av oss måste göra för sig själv och sina barn.

  Välkommen till en föreläsning för dig som vill gå din egen väg.

  Föreläsning 

  Torsdagen den 23 februari 2012, kl. 17.30 – 20.30
  Hantverkshuset, Engelbrektsgatan 6, 1 tr, Örebro
  Entré: 120 kr inkl. fika

  Anmälan/info: 0733 597 348 eller till


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  6 KOMMENTARER

  1. Jag har ingen möjlighet att åka till Örebro, men jag betalar gärna 120 pix för att få del av en videoupptagning av föreläsningen. Någon som vet om det finns några planer på att banda?

  2. Hej!

   Jag är väldigt intresserad av vad det finns för uppföljning och dokumenterade biverkningar av alla vaccinationer. Det sägs att Sverige har det bästa vaccinations programmet i världen. Vad bygger det på? Att vi har ett stort rekommenderat vaccinationsprogram? Och förhoppningsvis även uppföljning och erfarenheter?

   Tankar från
   Anette

   • Hej, jag läser just nu den nyutkomna boken Vaccinationer: Risker och skador av dr Mayer Eisenstein och Neil Z Miller

    Den är på Svenska Köp den och läs fakta om hela historien skador risker biverkningar bakgrund mm
    Väldigt informativ och skrämmande fakta.

    Sprid den till alla som vill tänka självständigt och bestämma över sina barns liv.

  3. Läkemedelsbranschen är mycket skum.
   Jag tänker på svininfluensan, t. ex. Hur kunde den trumfa igenom massvaccineringen? Vilka toppar inom WHO mutades och vilka personer inom Socialstyrelsen mutades? Frågor som söker svar!

   /Skvitt

  LÄMNA ETT SVAR

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här