Föreläsning om vaccinskador av Ann-Charlotte Stewart doktor i medicinsk genetik och fd cancerforskare

publicerad 16 februari 2012
- av NewsVoice

Vad innehåller sprutorna och vad gör de med våra kroppar? Hur fungerar vårt immunförsvar? Hur bygger man upp ett starkt och friskt immunförsvar?

“Jag är själv en avhoppad forskare med tio års erfarenhet från cancerindustrin. Jag var inkopplad i de initiala stegen kring att ta fram vaccinet Gardasil när jag gjorde min postdoc på The Cancer center, University of New Mexico i Albuquerque.”

“Min handledare från den tiden är en av dem som tagit fram vaccinet. Det var när jag lärde känna henne och de ansvariga från WHO/IARC som jag bestämde mig för att hoppa av hela cirkusen. Ett enda stort krig om berömmelse, makt och pengar som bara var plågsamt att vara med om.” / Ann-Charlotte Stewart

Ska man vaccinera eller inte? Vad händer om man inte gör det? Vad händer om man gör det? Vad finns det för risker med vacciner egentligen? Det kan vara svårt att ta sig fram i djungeln av all (des)information och det finns en massa rädslor kring detta ”infekterade” ämne.

Kom och lyssna på en föreläsning och öppen diskussion där vi tillsammans belyser detta ämne för att skapa klarhet kring vaccinernas vara eller inte vara. På basen av faktisk kunskap är det alltid lättare att ta ett beslut som känns rätt, ett beslut som var och en av oss måste göra för sig själv och sina barn.

Välkommen till en föreläsning för dig som vill gå din egen väg.

Föreläsning 

Torsdagen den 23 februari 2012, kl. 17.30 – 20.30
Hantverkshuset, Engelbrektsgatan 6, 1 tr, Örebro
Entré: 120 kr inkl. fika

Anmälan/info: 0733 597 348 eller till l.lundmark1@tele2.se