Pandemrix och vaccinskadorna – Läkemedelsverket har vaknat och går vidare

1
424

27-åriga Ida Anderssons  öde berörde många läsare. Hon blev förlamad efter att ha vaccinerat sig. Nu går Läkemedelsverket vidare med att försöka hitta en förklaring till varför Pandemrix ökar risken för narkolepsi hos barn och unga i en ny studie. Under två dagar har ­Aftonbladet berättat om några av dem som fått svåra symptom och sjukdomar sedan de vaccinerat sig med Pandemrix mot svininfluensan 2009 – och som än i dag är sjuka.

Läs mer


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Skeptisk mot skeptiker
Skeptisk mot skeptiker
Gäst
8 februari 2012 kl 14:26

Ok, aktion “damage control” har satts in. Räckte med att en kvällstidningen skrev två artiklar. Att rapporterna om biverkningar och skador till följd av vaccinet, fortsätter att strömma in – det var inte skäl nog. Men kvällspressen, de har makt de! Det är rätt pinsamt. Det ska bli intressant se hur Läkemedelsverket kommer lyckas rädda ansiktet nu när det så kallade ofarliga, säkra och testade vaccinet har visat sig vara en tickande bomb. Nu har ju de mycket kompetenta PR-människor som jobbar för dem så snart är detta helt glömt bort igen som det brukar vara…