US Military Tests Heat Ray Weapon on Civilians

  18
  Pain Ray testar mikrovågsvapen - Foto: Wired.com
  Pain Ray testar mikrovågsvapen – Foto: Wired.com

  En reporter från Wired och några andra civila testar att bli beskjutna med amerikanska militärens ickedödande mikrovågsvapen som populärt kallas “The Pain Ray” (el. Heat Ray), smärtstrålen. Reporten beskriver hur en mycket stark hetta från ingenstans ansätter hans kropp.

  Militären försäkrar att strålen inte penetrerar kroppen utan endast ger en upplevelse av en stark ytlig hetta. Vapnet är ljudlöst och avger inget ljus. Mikrovågskanonen ska kunna användas mot civila för sk “crowd control” dvs för att skingra besvärliga demonstranter.

  “In 2010, Gen. Stanley McChrystal, then the commander of U.S. troops in Afghanistan, sent the Heat Ray back to the States after a deployment of mere weeks. His reasoning: it was too great a propaganda boon to the Taliban, who’d say the U.S. was microwaving Afghans, giving them cancer, making them sterile, and so forth. Coming to a protest near you soon America”.

  Källa

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  18 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Lars
  Lars
  Gäst
  20 april 2012 kl 16:30

  Bara aningslösa, naiva personer låter sej imponeras av sådan här utrustning. Tänkande människor tar istället varning och frågar sej vilken den VERKLIGA orsaken är till att detta – och liknande – vapen tas fram. Svaret är uppenbart för den den som har ögon att se med och öron att höra med. Myndigheterna vet vad som komma ska och förbereder sej för krig mot medborgarna. Nu vet man att tekniken fungerar. Då, när det blir allvar, är det bara att öka effekten på mikrokanonen för att allvarligt skada eller döda människor.
  I USA är koncentrationslägren redan på plats. De är fördelade över hela landet – jättelika Auschwitz-kopior kompletta med elstängsel, taggtråd och vakttorn. Lägren har sammanlagd kapacitet på flera miljoner interner. Likaså håller DHS (Department of Homeland Security) just nu på att köpa in minst 450 miljoner dumdum (hollow-point) patroner. Sådan ammunition används aldrig till målskjutning….
  DHS köper just nu även in skottsäkra vägspärrar och bepansrade kravallfordon. Slutsatsen är ganska given för den som inte är programmerad att tro att myndigheterna bara vill oss väl.
  All den här informationen är väl dokumenterad. Och den finns tillgänglig på internet för den som vill vara förberedd.
  Hälsningar
  lars

  Totte
  Totte
  Gäst
  21 mars 2012 kl 12:13

  Även Sverige har ju dessa typer av egen utvecklade “ljudvågs” vapen.. så … vad är nyheten ?

  Mats Bladh
  Mats Bladh
  Gäst
  Reply to  Totte
  21 mars 2012 kl 17:45

  Det är inte ljud, det är som sagt mikrovågor precis som i mobiltelefonen och mikron.

  Totte
  Totte
  Gäst
  Reply to  Mats Bladh
  21 mars 2012 kl 18:35

  Mikrovåger, ljudvåger ….. same same

  Niklas
  Niklas
  Gäst
  Reply to  Totte
  22 mars 2012 kl 10:12

  @Totte
  Nej, det är absolut inte samma sak.. mirkovågor (lägg märke till att det är ett o och inte ett e i “vågor”) är elektromagnetiskstrålning, precis som ljus, medan ljud är deformation eller tryckskillnad i ett medium.
  Sitt inte och prata om nånting du inte har det minsta aning om hur det fungerar.. Det här är grundläggande fysik som man lär sig redan i grundskolan.

  Manne
  Manne
  Gäst
  Reply to  Mats Bladh
  22 mars 2012 kl 07:08

  Nej inte alls same same på något sätt faktiskt.

  Stefan Lundblad
  Reply to  Totte
  21 mars 2012 kl 20:12

  Är det verkligen ofarligt?

  Bertil NätvÄrkselev
  Bertil NätvÄrkselev
  Gäst
  Reply to  Stefan Lundblad
  24 mars 2012 kl 22:27

  Nej! HPM-vapen har frekvens och effekt som omvandlar hälsofarliga mikrovågor till värme i antenner. Ögats synstavar är antenner som utvecklar värme, liksom elektriskt ledande strukturer i lagade tänder och inplantat. Vatten och fettmolekyler vänder 180grader av frekvensen 1370MHz.

  H
  H
  Gäst
  21 mars 2012 kl 11:52

  Jaha, så demonstranterna måste använda sköldar. En kartongskiva ska vara tillräckligt har jag läst.

  Den amerikanska staten kastar lika mycket på sin militär som RESTEN AV VÄRLDEN TILLSAMMANS. Förutom att man för dom pengarna kan invadera länder stup i kvarten och bomba terrorister/bröllopsgäster/skolbarn till köttvälling så kan man också ösa ut helt otroliga summor i bidrag till företag inom krigsindustrin.

  Umad?
  Umad?
  Gäst
  20 mars 2012 kl 22:31

  Det är väl självklart att USA inte planerar att beskjuta sin egna befolkning, utan länder de ockuperar som Afghanistan där upplopp är vanliga

  Anonymous
  Anonymous
  Gäst
  20 mars 2012 kl 00:21

  🙂 And the democracy hypocracy continues…

  Stefan Lundblad
  Gäst
  16 mars 2012 kl 11:08

  Är inte detta ett tecken på diktatursamhälle?

  Trasan Banrnson
  Trasan Banrnson
  Gäst
  Reply to  NewsVoice
  21 mars 2012 kl 08:09

  Så du menar alltså att när vänsterfolket kastar sten och springer genom stan och slår sönder cafeer på första maj iklädda masker så är det ett tecken på att den svenska “regimen” har misslyckats? 🙂

  FireWaia
  FireWaia
  Gäst
  Reply to  Trasan Banrnson
  21 mars 2012 kl 11:11

  Nej, men om det skulle bli en rutinmässig sak att höra/se vanliga medborgare som demonstrerar… Som i USA just nu. Då har regeringen misslyckats. Och ännu mer om deras svar inte är att lyssna på demonstranterna, utan att bygga nya vapen för att hantera det.

  Carl Sagan
  Carl Sagan
  Gäst
  Reply to  Stefan Lundblad
  17 mars 2012 kl 01:04

  Det som är så bra med att använda icke dödliga anti-demonstrationsvapen är att det inte skapas martyrer och du förlorar inte värdet hos ditt boskap. När ditt boskap lugnat ner sig kan du fortsätta tjäna pengar på dem.

  Dag
  Dag
  Gäst
  Reply to  Carl Sagan
  21 mars 2012 kl 11:01

  Härligt! Med USA;s och Sveriges gemensamma krafter kan regimen i Saudiarabien fortsätta att förtrycka sin befolkning!

  FireWaia
  FireWaia
  Gäst
  Reply to  Carl Sagan
  21 mars 2012 kl 11:12

  +1