Cui Bono arrangerar föreläsning om vaccin med dr Ann-Charlotte Stewart (13 april Göteborg)

publicerad 28 mars 2012
- av NewsVoice

Ann-Charlotte StewartVad är vacciner egentligen och behövs de?

Vad är vaccin? Vad innehåller sprutorna och vad gör de med kroppen? Behöver vi vaccin? Hur fungerar vårt immunförsvar? Hur bygger man upp ett starkt och friskt immunförsvar? Hur skyddar man sig bäst mot att virus, bakterier och andra mikroorganismer attackerar kroppen?

De senaste åren har det varit mycket diskussioner kring vacciner och om vårt behov att vaccinera oss. För ett par år sedan handlade det om svininfluensa-pandemin och vi blev rekommenderade att vaccinera oss. Nu vill statsmakterna HPV-vaccinera främst våra döttrar, men så småningom även våra söner och äldre kvinnor med Gardasil. HPV-virus misstänks orsaka livmoderhalscancer. Ann-Charlotte Stewart har varit med i det inledande forskningsarbetet gällande Gardasil.

Ska man vaccinera eller inte? Vad händer om man inte gör det? Vad händer om man gör det? Vad finns det för risker med vacciner egentligen? Det kan vara svårt att ta sig fram i djungeln av all (des)information.

Kom och lyssna på en föreläsning där vi belyser detta ämne för att skapa klarhet kring vaccinernas vara eller inte vara. På basen av faktisk kunskap är det alltid lättare att ta ett beslut som känns rätt, ett beslut som var och en av oss måste göra för sig själv och sina barn.

Välkommen till en uppfriskande föreläsning och öppen diskussion för dig som vill veta mer om vaccin och vaccinering.
TR-huset, Storgatan 3 i Göteborg, fredagen den 13 April kl 18.00. Fika finnes för en billig penning. Inträdet är 120 kronor.

Anmälan sker till Föreningen Cui Bono
Peter Turhede tel: 073-707 71 02 mail: aktiviteter ( a ) foreningencuibono.se


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *