Parapsykologi: Missa inte nya TV-serien “Touch” med Kiefer Sutherland

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 mars 2012
- NewsVoice redaktion

Stöd NewsVoiceKiefer Sutherland spelar rollen som Martin Bohm en änkeman och far till en 11-årig son Jake med vem han har svårt att få känslomässig kontakt med. Martin Bohm upptäcker en dag att Jake kan förutse framtiden. Relationen med sin son förändras då dramatiskt.

När ett pilotavsnittet (testavsnitt) sändes i USA tittade 12 miljoner amerikaner. Filmkritiker kallade avsnittet: “compelling, emotional, mature and hopeful” och Sutherlands rolltolkning fick betyget magnetisk.

Serien kommer att ha världspremiär i många länder nästan samma dag. Premiär 22 mars 2012 i USA. “Touch” kommer sannolikt till Sverige.

Referens: parapsykologi

Touch, Kiefer Sutherland


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Den låter intressant.
  Jag såg serien som handlar om hubbotar hette den “Riktiga människor”?
  Såg tre avsnitt, men tappade intresset tyvärr. Tanken var bra från början tyckte jag, men det blev konstigare och mer overkligt till slut som fick mej att tappa intresset. Det blev en pseudotanke som inte tilltalade mej eller jag kunde ta till mej. Är vi människor så tänkte jag… men trodde inte det…
  Har någon annan känt så eller är jag ensam om det?
  Som sagt, jag ser fram emot den här serien och hoppas de håller sig till det som verkligen är vad man tror är på riktigt….

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *