Parapsykologi: Missa inte nya TV-serien “Touch” med Kiefer Sutherland

2

Stöd NewsVoiceKiefer Sutherland spelar rollen som Martin Bohm en änkeman och far till en 11-årig son Jake med vem han har svårt att få känslomässig kontakt med. Martin Bohm upptäcker en dag att Jake kan förutse framtiden. Relationen med sin son förändras då dramatiskt.

När ett pilotavsnittet (testavsnitt) sändes i USA tittade 12 miljoner amerikaner. Filmkritiker kallade avsnittet: “compelling, emotional, mature and hopeful” och Sutherlands rolltolkning fick betyget magnetisk.

Serien kommer att ha världspremiär i många länder nästan samma dag. Premiär 22 mars 2012 i USA. “Touch” kommer sannolikt till Sverige.

Referens: parapsykologi

Touch, Kiefer Sutherland

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
ruben
ruben
Gäst
17 mars 2012 kl 23:06

Den låter intressant.
Jag såg serien som handlar om hubbotar hette den “Riktiga människor”?
Såg tre avsnitt, men tappade intresset tyvärr. Tanken var bra från början tyckte jag, men det blev konstigare och mer overkligt till slut som fick mej att tappa intresset. Det blev en pseudotanke som inte tilltalade mej eller jag kunde ta till mej. Är vi människor så tänkte jag… men trodde inte det…
Har någon annan känt så eller är jag ensam om det?
Som sagt, jag ser fram emot den här serien och hoppas de håller sig till det som verkligen är vad man tror är på riktigt….

Carl Sagan
Carl Sagan
Gäst
Reply to  ruben
22 mars 2012 kl 11:47

Endast första avsnittet har gått.