Johan Ripås vs Alex Schulman – Rykteshantering på webben

1

Den 22 mars kl 20:00 2012 sänder SVT2 dokumentären ”Du är googlad” om rykteshantering på webben. Filmen tar upp fallet med dokumentärfilmaren Johan Ripås som producerat den, medverkar och får stå som exempel på ett besvärligt SEO-fall på grund av bla ett blogginlägg av Alex Schulman.

Det började redan 2009

Alex Schulman var arg för en dokumentär som Ripås producerat. Alex Schulman hade framställts som en person som gillar droger. Alex Schulman skrev då av sig ilskan mot TV-producenten Johan Ripås i sin blogg på Aftonbladet och därmed satte sig inlägget som en cementklump i Googles sökresultat på Ripås.

Läs intervjun med Alex Schulman

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Bo Valhjalt
Gäst
19 mars 2012 kl 18:51

Stackars Ripås! Offer för sitt eget övergrepp. Jmf hur domstolar hanterar övergrepp mot kvinnor och barn, genom att skuldbelägga offren…