100 amerikanska elitsoldater med superteknik kan inte hitta Kony

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 30 april 2012
- NewsVoice redaktion
Joseph Kony - Montage: NewsVoice

NOTERAT. “De hundra amerikanska elitsoldater som deltar i jakten på Joseph Kony, 50, är utrustade med mörkerseende sikten, satellitkameror och annan högteknologisk utrustning. Men det har de ingen större glädje av. Ledaren för Herrens motståndsarmé (LRA) använder ”stenålderstaktik” och lämnar inga spår efter sig” -DN.se

Läs mer


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • I think Kony is a phony. Precis som de somaliska piraterna som åker runt i små rostiga båtar och har fullt utrustade krigsskepp efter sig. De måste vara övermänskligt skickliga. Precis som Osama. Stenåldersteknik/taktik is da shit för att klara sig undan högteknologin!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *