100 amerikanska elitsoldater med superteknik kan inte hitta Kony

3
223

NOTERAT. ”De hundra amerikanska elitsoldater som deltar i jakten på Joseph Kony, 50, är utrustade med mörkerseende sikten, satellitkameror och annan högteknologisk utrustning. Men det har de ingen större glädje av. Ledaren för Herrens motståndsarmé (LRA) använder ”stenålderstaktik” och lämnar inga spår efter sig” -DN.se

Läs mer

 
  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

3 KOMMENTARER

  1. I think Kony is a phony. Precis som de somaliska piraterna som åker runt i små rostiga båtar och har fullt utrustade krigsskepp efter sig. De måste vara övermänskligt skickliga. Precis som Osama. Stenåldersteknik/taktik is da shit för att klara sig undan högteknologin!

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här