Claes Elfsberg: “SVT borde ha ett mediegranskande program”

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 19 april 2012
- NewsVoice redaktion

Second Opinion. Nyhetsankaret Claes Elfsberg saknar ett mediegranskande program och ett webbforum där tittarna kan debattera nyhetsinnehållet i SVT. Han strävar nu efter ett utökat publiksamarbete i utvecklingen av nya Aktuellt. 

“Jag tycker att SVT, som det enskilt viktigaste medieföretaget, borde ha ett program som granskar både den egna verksamheten och den kommersiella verksamheten i andra medier. Det borde vara en självklarhet i dagens samhälle då medierna spelar allt större roll och människor lägger allt mer tid och pengar på mediekonsumtion”, säger Elfsberg.

Läs mer

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice