Claes Elfsberg: “SVT borde ha ett mediegranskande program”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 april 2012
- NewsVoice redaktion

Second Opinion. Nyhetsankaret Claes Elfsberg saknar ett mediegranskande program och ett webbforum där tittarna kan debattera nyhetsinnehållet i SVT. Han strävar nu efter ett utökat publiksamarbete i utvecklingen av nya Aktuellt. 

“Jag tycker att SVT, som det enskilt viktigaste medieföretaget, borde ha ett program som granskar både den egna verksamheten och den kommersiella verksamheten i andra medier. Det borde vara en självklarhet i dagens samhälle då medierna spelar allt större roll och människor lägger allt mer tid och pengar på mediekonsumtion”, säger Elfsberg.

Läs mer

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq