Föreningen Homeopater Utan Gränser startas upp

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 23 april 2012
- NewsVoice redaktion
Birgitta Williams

Birgitta WilliamsHomeopater Utan Gränser – Sverige (HUGS) är en ideell förening som enligt humanitära principer arbetar för att hjälpa människor med medicinska problem. HUGS arbetar med välutbildade och erfarna homeopater som erbjuds vidareutbildning i klassisk homeopati i projektform i andra länder. HUGS erbjuder hjälp till självhjälp och målet är nått när det deltagande projektlandet kan arbeta självständigt och även utbilda andra. Föreningen arbetar under paraplyorganisationen “Homeopaths World Wide” (HWW).

“Erfarna terapeuter och annan frivillig behövande personal skickas till projektlandet. Vårt mål har nåtts när projektlandet kan arbeta självständigt med klassisk homeopati och denna kunskap kan överföras till andra. Vi arbetar för att främja medvetenhet om homeopati i världen”, säger ordförande Birgitta Williams.

För att säkerställa en långsiktighet i projekten åtar sig föreningen främst utbildningsprojekt där de tillhandahåller en-på-plats utbildning i homeopati för att förbereda framtida studenter för fältarbete.

Föreningen Homeopater Utan Gränsers hemsida


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *