Föreningen Homeopater Utan Gränser startas upp

  0

  Birgitta WilliamsHomeopater Utan Gränser – Sverige (HUGS) är en ideell förening som enligt humanitära principer arbetar för att hjälpa människor med medicinska problem. HUGS arbetar med välutbildade och erfarna homeopater som erbjuds vidareutbildning i klassisk homeopati i projektform i andra länder. HUGS erbjuder hjälp till självhjälp och målet är nått när det deltagande projektlandet kan arbeta självständigt och även utbilda andra. Föreningen arbetar under paraplyorganisationen “Homeopaths World Wide” (HWW).

  “Erfarna terapeuter och annan frivillig behövande personal skickas till projektlandet. Vårt mål har nåtts när projektlandet kan arbeta självständigt med klassisk homeopati och denna kunskap kan överföras till andra. Vi arbetar för att främja medvetenhet om homeopati i världen”, säger ordförande Birgitta Williams.

  För att säkerställa en långsiktighet i projekten åtar sig föreningen främst utbildningsprojekt där de tillhandahåller en-på-plats utbildning i homeopati för att förbereda framtida studenter för fältarbete.

  Föreningen Homeopater Utan Gränsers hemsida

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer