Gardasil – Allvarliga biverkningar efter vaccination mot livmoderhalscancer

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 19 april 2012
- NewsVoice redaktion

Gardasil biverkningar

Skakningar och svimningar, det är Jaquelines vardag efter att hon vaccinerade sig mot livmoderhalscancer. Hör henne berätta om hur vaccineringen förändrade hennes liv och de ansvariga förklara varför det är smällar man får ta. Nu ska en hel generation massvaccineras med samma preparat – men risken för allvarliga biverkningar talas det tyst om, även om de är kända.

Läs mer om Gardasil och biverkningar

Läs mer på Jaquelines blogg

Fotnot: Kvinnan på bilden har inget med artikeln att göra.

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Vanliga och banalka biverkningar rapporteras inte. Dit hör t ex feberkramper i samband med barnvaccinationer. Samtidigt som man underlåter att ha koll på det förnekar man samband mellan vacconationer och autism/ADHD. Feberkramper är tecken på retning av hjärnan, och en hjärna i utveckling är extra känslig för störningar. Det är en uppenbar s k mekanistisk förklaring till utvecklingsstörningar senare under uppväxten. En tanke som man vägrar tänka…

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *